jakudo Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 No jo, ale pokud je to měsíc staré auto, tak se snad dá předpokládat, že tak je nejnovější ne? Každopádně kde se dá zjistit, jaká je nejnovější verze. Verzi v rádiu vím jak zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Skôr by som to videl v tom, že O2, S2 bude mať iný FW/SW rádia ako v prípade F2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dohoja Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 tak jsem byl ve Škodě a tam mě řekli že to asi nejde a že by to potřebovali na delší chvilku, tak uvidím možná ČT, PÁ. Každopádně když jsem jim řekl že to tlačítkama nejde posouvat ale hlasem ano tak na to moc nereagovali, jen to že to tam potřebujou delší chvíli, tak uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dohoja Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Tak jsem měl Roomstera dnes půl dne v servisu a výsledkem je nic. Bylo mi řečeno, že to nejde nijak, takže smůla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Napiš uživateli - Ferda25 - zeptej se ho, třeba ti poradí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Dokaze Swing po zapnuti CD/USB zobrazovat priamo aj nazvy skladieb/albumu/interpreta, namiesto Track 01 a pod.? Aby som nemusel prepinat rucne -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Swing nemá USB. Pokud mám swing. Jen CD A dokáže to zobrazovat. Stačí přepnout v infu myslím. A ukáže interpreta, název skladby i album. A jde i listovat ve složkách na CD .. Celkem mě to překvapilo. Akorád že když není radio nastavené na maxidotu a je tam PP tak je to tak na nehodu když člověk musí pořat koukat na radio co tam nastavuje.. Ale ještě k mému problému. Před pár dny mě z ničeho nic začala kamera rušit signál rádia. Mám ji centimetr od antény v čelním skle a když jí zapnu na autozapalovač tak se sepne do modu že je na stálé napájení a rádio při slabším signálu žačne rušit. Když kameru nechám zaplou na baterku tak to radio neruší. Jen když jí zapnu do zásuvky .. Nevíte jak to odstínit? Nevím si s tím rady .. je to 100% ono. Zkoušel jsem to zapojovat a odpojovat a hned to začne ja kto zapojím. A kameru nechci taky dát jinam. Je nastavená na střed auta téměř a hned vedle ní mám ještě držák telefonu když používám navigaci takže to nemám kde dát. A za zrcátko taky nelze dát. Nemám kam vézt kabel a vrtat jej přes střechu se mě taky nechce Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Dokaze Swing po zapnuti CD/USB zobrazovat priamo aj nazvy skladieb/albumu/interpreta, namiesto Track 01 a pod.? Aby som nemusel prepinat rucne -- Z mobilu To vis ze dokaze, ale pokud to mas v formatu mp3 nebo necim podobnym, klasicke cd audio vidis furt jako track 01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dohoja Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Petrkiller: na napájecím kabelu máš rovnou zástrčku do autozapalovače nebo máš redukci 12V->5V? mě osobně to dělala redukce, dal jsem jinou a je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Já mám napájecí kablík USB .. třeba takový který se používá u foťáku. Měl jsem oreginál ale zlomil se mě kabel právě u adaptéru tak jsem sebral jiny. Dodnes fungoval vpohdě. Pak mám v autozapalovači zástrčku na 2 USB a vždycky to jen zasunu do něj. Nepomohlo by třeba obalit to alobalem a izolačkou? Myslím ten konec kabelu. Nebo koupit jiný kabel? Existuje nějaký stíněný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 petrkiller, jozi, viem, že to dokáže zobraziť, ak je správny ID3Tag. aj to, že pri CD ukazuje zvyčajne Track 00...mne išlo o iné. keď zapnem rádio, prepnem na MDI/CD (to je jedno), aby hneď zobrazilo názov skladby. bez nutnosti stláčať niečo. ale asi to nechám tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dohoja Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Petrkiller: takže ty jsi to už používal s tou redukcí v pohodě a pak z ničeho nic to začlo blbnout? Já osobně si myslím že to kabelenm není chybu bych hledal v té redukci, ale jak odstínit neporadím tak jsem to chtěl nějak vymyslet ale jak je to jen kus slisovanýho plastu tak bych to rozdělal jen jednou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 No fungovalo to v pohodě. Ale uvidím ještě jsem se koukal doma a nasel jsem jinou redukci a tak uvidím jestli nebude lepší. Zatím to pomohlo. A vyzkoušel jsem tipy tady na fóru jak zjistit silu signálu na rádiu tak to zkoumám. A zatím mám skoro pořád plný signál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Chalani nazdar otázočka. Mám Fabiu 2 FL a vo výbave rádio SWING. Okrem toho, že prehráva MP3 z cd nemá možnosť prehŕavania hudby okrem AUX z ničoho iného a to chcem zmeniť. Najprv som chcel nainštalovať neorigo rádio ale to ma prešlo po zistený koľkoadaptérov a podobných vecí by som musel upraviť. Takže našiel som si škodovácke rádio BOLERO. Teraz otázka je bude mi sedieť do Fabie a bude fungovať ako má ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 zkusil bych to treba tady ... http://forum.skodahome.cz/topic/57545-bolero/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Přesně tak, nechápu, proč se ptáš na věci spojené s Bolerem v tématu o Swingu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 JiVi: Díky za link Pawouku: Opýtal som sa a bol mi poradený link. Ale dobudúcna neboj dám viac do hľadania správnych tém. Ale predsa len by som ešte potreboval odpoveď alebo radu teraz ohľadne SWINGU. Dása namontovať SWING z F2FL do F2 bez väčších zásahov ? Viem že SWING pracuje s CAN 2.0 a F2 má CAN 1.6 takže by stačil len nejaký prevodník či nie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Burdin Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Zdravím, měl bych dotaz. Mám Fabii 2 r.v. 2011, auto je služební takže nemám ani tušení jaký stupeň výbavy má. Jedná se o rádio Swing, chtěl jsem si spárovat telefon s rádiem přes BT, ale nešlo to. Tak jsem si našel manuál pro tohle rádio a snažil se jít podle návodu. Zmáčknul jsem dlouze tlačítko dále od řidiče abych se dostal do nastavení, tam sem se snažil najít položku BT, ale nebyla tam. Na internetu a podle manuálu jsem získal pocit, že BT mají všechna rádia Swing, je to tak? Hádám, že asi ne, takže co by bylo potřeba udělat/doinstalovat aby fungoval BT? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Kup si Handsfree sadu .. Pokud nemáš BT v autě z výroby tak budeš muset určitě měnit jednotku a kdoví co ještě. Neoplatí se to. Každý Swing nemá BT. Já mám za nějaké 2000 handsfree, mluví česky, lidé mě slyší a na baterii vydrží několik hodin hovoru a destiku hodin v pohotovosti .. Spojení s telefonem okamžité když je v pohotovosti a je spárován.. v podstatě dojdu k autu, otevřu dveře a už slyším "Připojeno k telefonu" .. používám ho i jako zesílení navigace protože držáček stíní reproduktor telefonu. To některé HF neumí .. Drží na klipsně která se přidělá na stínítko. Používá dva docela silné magnety. Ještě se mě nestalo že by za 40 000km spadl. Spíše spadl držák telefonu na D1 Je to toto: http://www.datart.cz/Bluetooth-handsfree-SUPERTOOTH-Bluetooth-handsfree-na-stinitko-MultiPoint-AutoConnect-AutoPairing.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Burdin Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 jo, o D1 mi vyprávěj... ale jestli to správně chápu tak je to pouze HF se samostatnými reproduktory, já sem ten telefon, kromě telefonování, hlavně chtěl propojit s rádiem a reprákama v autě abych si mohl poustět hudbu, takže to vypadá, že stejně skončím na aux vstupu, sice BT by byl lepší, to věčný zapojování/odpojování mě fakt nebaví a přes rádio by se daly přeskakovat skladby, ale aspoň něco, 500km jen na rádiích fakt nedávám , každopádně díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Je to hf s vlastním reprakem.. ale Já naopak nerad aux výstup. Kvalita zvuku se me nezdala nějak skvěla a tak když chci hudbu tak jsem skončil na CD a s tim jdou aspoň přeskakovat skladby přes maxidot a ukazuje to i název písničky a interpreta a to i na maxidotu. Jinak se tady někde resi i do dělání USB ale kdyz nemáš MDI jednotku tak te vyjde levněji radio Bolero. Já se spokojuji čim dal častěji s obyvejnymi rádií. S dvěma antenama to hraje skoro všude čiste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 (editace) Aj keby že máš BT HF v aute od výroby, tak by si skladby cez rádio /ani volant/ prepínať nemohol. Na F2 FL prehrávanie audia cez BT funguje z nejakého dôvodu len ako AUX bez kábla, dokonca nevidíš ani názvy skladieb Editováno: 14. Září 2015, autor: Lordiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Burdin Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Opravdu? To je to takovej krám? Ve svym autě jsem měl rádio za 3k a tohle to umělo. No každopádně to vidím na něco takového http://www.transmitter.cz/76-swing-bluetooth.html a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Lepší je vzhledem k umístění zásuvky extra transmitter a handsfree na clonu.Mám transmitter s RDS a tak nějak to funguje.Bohužel,co se multimedií týká je koncern o dva světelné roky pozadu,viz. mirror link a smart link u nové fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dohoja Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 s tím BT mě docela naštvali, rádio bohužel ukazuje jen "Audio BT" a jinak nic, posunout písničku lze, ALE jen hlasovým ovládáním a to je neuvěřitelnej vopruz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.