metjus Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Jedete nekdo do Madarska na F1.Docela rad bych se tam jukl a z okoli nikdo nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Jedete nekdo do Madarska na F1.Docela rad bych se tam jukl a z okoli nikdo nejede A co je tvoje okoli?? Nahod sem nejake dalsi info, kdy to je, kolik to stoji, na jak dlouho by se jelo atd. at to nemusim lovit na internetu. Pak uvidim, uz jsem o F1 uvazoval nekolikrat, aaale nak mi to nevychazelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 A co je tvoje okoli?? Nahod sem nejake dalsi info, kdy to je, kolik to stoji, na jak dlouho by se jelo atd. at to nemusim lovit na internetu. Pak uvidim, uz jsem o F1 uvazoval nekolikrat, aaale nak mi to nevychazelo. Tak tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Už mám i zaplacené lístky na celý víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Taky dlouho uvažuju, ale ještě jsem se sám neodhodlal, protože semnou nikdo jet nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 s klukama z clubu se letos chystame na rally do nemecka a predpokladam ze pristi rok by jsme zase dali dohromady vylet na formule aspon podle toho jak jsme se bavili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 s klukama z clubu se letos chystame na rally do nemecka a predpokladam ze pristi rok by jsme zase dali dohromady vylet na formule aspon podle toho jak jsme se bavili To rally jsem si už přečetl. Nezní to špatně, ale je to ještě daleko a pro mě nemá cenu moc dopředu plánovat. Ale je fakt, že formule bych bral hned!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Ještě mě tak napadá A1 GP v říjnu v Brně!!! Je to takové dostupné místo pro každého a formulky to jsou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Ještě mě tak napadá A1 GP v říjnu v Brně!!! Je to takové dostupné místo pro každého a formulky to jsou!!! A takových (nebudu troškařit ) 20 Octávek vedle sebe na parkovišti.... To by byl pohled!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 No tak bacha protoze by se mohlo stat ze by tam bylo potom dvacet volnych mist. Vim ze nejaci motorkari se takhle domluvili prijeli jednou do brny a z5 jeli vlakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Už mám i zaplacené lístky na celý víkend Jak kde co za kolik, povídej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 No tak bacha protoze by se mohlo stat ze by tam bylo potom dvacet volnych mist. Vim ze nejaci motorkari se takhle domluvili prijeli jednou do brny a z5 jeli vlakem. Ještě že nemám motorku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Už mám i zaplacené lístky na celý víkend Jak kde co za kolik, povídej... http://www.vstupenkyf1.cz/default.asp?nav=vst&ids=19 a ubytování jsem sehnal v plně vybaveném apartmánu v Budapešti za 4000 HUF os./noc což v době konání závodů je super cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 No tak bacha protoze by se mohlo stat ze by tam bylo potom dvacet volnych mist. Vim ze nejaci motorkari se takhle domluvili prijeli jednou do brny a z5 jeli vlakem. Byl bych vytočený, nas...štvaný, smutný, ale mám ji pojištěnou tak by to po stránce finanční tak moc nebolelo. Jinak by to byla velká ztráta. Je to první auto, ke kterému mám vztah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Už mám i zaplacené lístky na celý víkend Jak kde co za kolik, povídej... http://www.vstupenkyf1.cz/default.asp?nav=vst&ids=19 a ubytování jsem sehnal v plně vybaveném apartmánu v Budapešti za 4000 HUF os./noc což v době konání závodů je super cena. Napíšu to takto: je mi tě líto, strašně hnusná VC F1, bohužel Hungaroring už nikdy nebudu dělat. Maďarsko kromně dálnic a lázní na hovno ve všem ostatním, pořádání VC Hungary je už delší dobu pod úrovní, žrádlo i pití drahé, přístup na motodrom stojí ua hovno, parkování ani nemluvím a to co zažiješ v Budapešti, to je k blití. Tam nejsou silnice, to je jeden tankodrom, jen tak mimochodem, dnes jsem se vrátil z okruhu Praha-Budapešť-Vídeň-Praha a ta Budapešť to je jako kdybych jel na Mars = hnus. Nicméně jsem F1 magor fanda a tak ti přeji super výhled, bomba závod, vitězství McLarenu a super počasí Já jezdím o 14 dní dříve na Nurburgring na VC Evropy a nemohu si vynachválit jak bydlení(v soukromí již 5-tý rok)-cca kilometr od tribuny-tak jídlo, i když také drahé.Letos jsme se s kamarády bavili i o mém snu - SPA Francorchamps v Belgii = podle mne nejkrásnější trať spolu s A1ringem (Rakousko), tak že možná pofrčíme 16 září do Belgie. Jinak ať vítězí McLaren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Byl sem na F1 v anglii a pokud bych jel na dalsi tak bych zkusil Italii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Byl sem na F1 v anglii a pokud bych jel na dalsi tak bych zkusil Italii Čau Mike, na F1 pojedu kamkoliv!!! Tak až budeš rozhodnutej, tak dej vědět!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 (editace) Už mám i zaplacené lístky na celý víkend Jak kde co za kolik, povídej... http://www.vstupenkyf1.cz/default.asp?nav=vst&ids=19 a ubytování jsem sehnal v plně vybaveném apartmánu v Budapešti za 4000 HUF os./noc což v době konání závodů je super cena. Napíšu to takto: je mi tě líto, strašně hnusná VC F1, bohužel Hungaroring už nikdy nebudu dělat. Maďarsko kromně dálnic a lázní na hovno ve všem ostatním, pořádání VC Hungary je už delší dobu pod úrovní, žrádlo i pití drahé, přístup na motodrom stojí ua hovno, parkování ani nemluvím a to co zažiješ v Budapešti, to je k blití. Tam nejsou silnice, to je jeden tankodrom, jen tak mimochodem, dnes jsem se vrátil z okruhu Praha-Budapešť-Vídeň-Praha a ta Budapešť to je jako kdybych jel na Mars = hnus. Nicméně jsem F1 magor fanda a tak ti přeji super výhled, bomba závod, vitězství McLarenu a super počasí Já jezdím o 14 dní dříve na Nurburgring na VC Evropy a nemohu si vynachválit jak bydlení(v soukromí již 5-tý rok)-cca kilometr od tribuny-tak jídlo, i když také drahé.Letos jsme se s kamarády bavili i o mém snu - SPA Francorchamps v Belgii = podle mne nejkrásnější trať spolu s A1ringem (Rakousko), tak že možná pofrčíme 16 září do Belgie. Jinak ať vítězí McLaren Počítám s tím, že to okolo nebude nic extra. Vstupenku jsem dostal od příťule a beru to tak, že zážitek ze závodů mi bohatě vynahradí ten nic moc zbytek. Navíc to mám nejblíž tam a máme i psa. Já budu na formulích a oni si budou prohlížet památky a tak. Jóóó a ještě něco: FERRARI!!! Editováno: 11. Květen 2007, autor: VitaP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 metjus :ahoj, my jedem, mame ale listky vzdycky od firmy, takze jeste nevime kam. Spime u kamaradky, takze jedine se domluvit a potkat tam. POkud jde jen o odvoz, tak se u nas urcite misto najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 kdyz vidim co se ta o to zajima lidi...co si takhle udelat jedno tema kde by jsme o tom pokecali...davali nejaky zajimavy clanky, odkazy atd atd...jen napad?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 kdyz vidim co se ta o to zajima lidi...co si takhle udelat jedno tema kde by jsme o tom pokecali...davali nejaky zajimavy clanky, odkazy atd atd...jen napad?? vzdyt se to muze davat sem, ne? mtjus uz vi, s kym muze jet talze je vyreseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Jóóó a ještě něco: FERRARI!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Jóóó a ještě něco: FERRARI!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 FERRARI >>> To je neco na utirani prdele ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 FERRARI >>> To je neco na utirani prdele ? lepsi 3 vrstvy hebky toaletni papir Ferrari nez 1 vrstvy smirgl papir Mclaren ze pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.