lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Rosťo, bych aj dojel:) na chvilku, zkoukneš new kola...kdyžtak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Taky bych nejraději dojel.Mladá chtěla do IKEI ale ještě to neni na tuty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 nn naštěstí neříkají a jediný co na chodníku překračuji jsou hovna to by byla prekérka kdybys do nich šlapal a pak vesele do auta...i když se to dá taky vysvětlit následovně: podvědomě si zaděláš auto, abys pak měl záminku ho jít čistit chlapy bejt blíž, tak vám to tam taky zaparkuju PS: tu "úchylku" se sledováním spořeby na palubáku mám taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) no to je dobry napad,a i kdyz mam textilni persky koberecky tak je tu prece Vanish skvrn a spiny se zbavis Editováno: 20. Březen 2009, autor: ladinek90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jo a ještě jsem si vzpomněl na jednu uchylku a to ze kdyz vyjizdim nebo zajizdim do garaze tak vzdycky nasavam smradek nafty ale jako me to fakt vonni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) Tak jsem si to tu přečetl a jsem tak mírně až středně úchylný. Umývám, luxuji, leštím docela často, ale jednou týdně to asi nebude. Dále pak sahám za jízdy na ruční brzdu, jestli není zatáhlá, občas cvakám s čudlíkem a jezdím s pravou rukou na ručce, ale pak si to uvědomím a radši ji dám pryč, protože se bojím, že kdybych se třeba lekl, tak bych za ní určitě zatáhl, ikdyž teď co mám asi týden loketku už mám ruku na ní. Dále pak zapínám již zapnutá světla, když vidím policajty a když projedu nějakou pěknou díru, tak si trochu ulevím a pak se omluvím fabii. to je asi vše. EDIT: málem bych zapomňěl, když jedu sám, tak si skoro pořád zpívám, jestli se to dá nazvat zpěvem=) Editováno: 20. Březen 2009, autor: Draajea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak ta omluva Fabii Tě omlouva samozřejmě...já občas taky cvakám ruční brzdou ale naštěsti jsem zdravej po této stránce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ...tak si trochu ulevím... ulevis??a jak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ani se neptej. To se pak Fabce omlouvá ještě tejden co? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Asi nějak sprostě vynadá ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 když projedu nějakou pěknou díru, tak si trochu ulevím a pak se omluvím fabii. to je asi vše.EDIT: málem bych zapomňěl, když jedu sám, tak si skoro pořád zpívám, jestli se to dá nazvat zpěvem=) myslím že by jsi se měl fabce omluvit především za ten "zpěv" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) projede dirou a pak si ulevi zpevem:plyyn uz syci z trouby ven (promin ale nic ve zlem vis jak ) Editováno: 20. Březen 2009, autor: ladinek90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) jinak bych ty sve uchylky shrnul v jedno:mam auto ktere neskutecne drazdi me smysly zrak-kdyz se na me usmiva cas na palubnim pc , sluch-jak mu pekne svisti turbo , hmat:jak ma pekne tvarovanou radici paku a rucni brzdu, cich-jak mi pekne zavoni naftou v garazi , chut-a sakra tady jeste nevim zitra pujdu zjistit a uvidime co mi bude nejvice chutnat Editováno: 20. Březen 2009, autor: ladinek90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ladinek: aby tě nepřistihla drahá 1/2 jak se s chutí zakusuješ do věnce volantu, by jsi asi těžko vysvětloval Ale zas bys mohl říct, že svoje auto žereš....a to doslova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 kterou 1/2 myslis?pravou nebo levou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharpshooter Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 no to zmkynanie 2x to je aj moja uchylka :D a este pocas jazdy len tak sem tam polozim ruku na rucku ci je fakt uvolnena :D a ete ked niekde stojim a mam par decibelov naviac v aute tak kukam do spataka ako sexi sa trase zrkadieklo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 já při jízdě pořád šaham na ruční brzdu jestli je úplně dole....:-) tak to jsem rád že nejsem ůchyl na ruční brzdu sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Povidam si s ni...prava ruka je na rucni brzde..pravidelne mackam ten chromovany cudlik, az to nekdy tomu koho vezu je divne proc to porad delam, ale co je to uchylka ne??? A taky porad steluji zpetne zrcatka a sedacku a stejne po takove dobe nemuzu najit svou spravnou pozici.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 tak mačkání čudlete ručky je už asi i "klasika" nás "úchyláků"...ale to neustálý štelování a věčná nespokojenost je novinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 odedneška sníženo, tak třebas taky začnu pokukovat, jak jsou auta strašně "vysoký" ruku na koleni a hraješ si?...no dokud je na koleni, tak je to dobrý, když sjede...tak takovym lidem se říká "onanisti" PS: malej tip....nejlepší je dát tu ruku na koleno spolujezdci - nějaký "pěkný kamarádce" RST: jo, zapadáš sem ....funcují aspoň na 98%?....nejsi učitelem matematiky na ZŠ? Onanie je pry zdrava ...Tvrdi kultovni casopis Maxim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 a Maxim nikdy nelže zdravá určitě je, ale né za jízdy ve Fábině - myslím že o dokonce člověka víc rozptýlí než hovor mobilním telefonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 (editace) Presne tak Maxim forever ...... Jinak s tim stelovanim jsem udelal dedukci....Pokud jsem podrazdeny, tak steluji zrcatka jezdim se sedackou sem a tam, kdyby to slo i do strany,tak i tam ale kdyz mam skvelou naladicku, tak mi to je nejak jedno....z toho soudim, kdyz jsem nasrany - tak rostu... :smich: Editováno: 10. Duben 2009, autor: ...GeOrGe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 no né nadarmo se na něco nasrání hodného říká "z toho rostu"...ty jsi jasnej důkaz jak jsi srazil tu srnku, to ses do fabky pak ani nemohl vejít ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 To je jasny...celou dobu jsem steloval...Protoze jsem s tim jel, az do Plzne....Nejakych 30 km....Naraznik jsem nacpal pod haupnu..vse utahl a po par kilometrech dalsi rana...kapota vyletela a rozbila sklo.. .... pak uz jsem jel kruckem.. ale to uz se se do te fabku opravdu vzteky nevesel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 no ty.... jak se říká, když už se něco sere, tak pořádně no koukal jsem u tebe v profilu na fota a nedivil bych se kdyby tě čekala i oprava štelování zrcátek a sedačky, protože na tolik manipulace to není snad ani stavěný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.