Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No, tak musím říct, že je to pecka.

Ve středu jsem jel Praha - Mělník - Praha - Mnichov. V podstatě celý den střídavě pršelo. Stěrače jsem používal minimálně. Na dálnici šla voda sama pryč. Za tmy jsem stěrače nepoužíval vůbec, nebylo proč. Voda nevadila ve výhledu ven.

Čtvrtek Mnichov - Mělník - Praha. Situace stejná, déšť a maximální spokojenost.

Přípravek jsem použil na všechna skla a zrcátka. Po těch cca 1200 km v děšti mám zrcátka jen lehce špinavá, zadní okno čisté, přední taky, na bočních nezaschla ani kapka. Vřele doporučuju, skvělá věc.

Vloženo (editace)

A v tescu v praze - letnanech maj slevu na autodoplnky 25%, takze tam maj Rain off jen za 74,- :p Taky jsem se musel opicit a koupit lol

Editováno: , autor: PMA
Vloženo

A ako sa prejavujú tieto tekuté stierače v terajšom mokrosuchom počasí? Teda že neprší, ale cesty sú mokré a na okne sa v okamihu nasušia bodky od kolies vpredu idúceho auta. Asi to vtedy nefunguje, že?

Vloženo

No pri prilis malych kvapkach to nefunguje (myslim to "odtekanie"), ale aspon sa Ti nerozpijaju po skle a drzia sa pekne male. Ono je to skor na normalny dazd, alebo ak dostanes plnu davku z nejakej poriadnej mlaky, tak skor (alebo stale) vidis.

Vloženo

V Tescu v Letňanech za 74 Kč? Hned v pondělí se tam stavím... ;)

Jinak funguje to i když neprší a je "jen" mokrá silnice. Kapičky jsou buď mikroskopické a je přes ně bez problémů vidět, nebo se sdružují ve větší a ty pak odtékají pryč. Zálaží na rychlosti.

Z čelního skla už to mám skoro pryč, takže budu znovu aplikovat, ale na bočních a zrcátkách to funguje pořád, takže jsou pořád čistá a bez zaschlých kapek, což je pozitivní.

Vloženo

tak toho lacnejsieho Sherona som nikde nezohnal, ale kupil som TurtleWax Rain repellent za 220SK a funguje to fakt uzasne. Najlepsie bolo ked som wapkou umyval auto a vsetky okna boli behom okamihu suche.

Vloženo

Dobrý tip, taky ho koupím.

Jinak, auto myju šamponem s voskem a dělá to přesně ten samý efekt :). Jen trochu slabší. Nad sedmdesát mám boční skla čistá a pri stovce nemusím používat přední stěrač.

• o 5 měsíců později...
Vloženo

rain off od Sheronu používám už přes 2 roky a nedám na něj dopustit. Naprotá bomba, stěrače v normální dešti ani nezapínám. Jo a ještě mám vyzkoušený, že na podzim, když jsou mrazy, tak čerlní sklo nenamrzá.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...