Tom_F Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 příští týden se podívám přímo na primární okruh jaderné elektrárny, respektive přímo k reaktoru. Bude v odstávce, tak je to jednodušší se tam dostat, není potřeba tolika papírů a hlavně projít školením atp. Pokud to bude možné, udělám foto, ale obávám se, že se všechno musí odkládat a fotit se nesmí. Na vstupu je tvrdší kontrola jak na letišti. tak to by mě hodně zajímalo, byl jsem v temel. jaderné na dni otevřených dveří také když byla odstávka a stálo t zato. parádní technika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 No co já vím , tak se tam fotit nesmí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 No co já vím , tak se tam fotit nesmí.... jj vše bez foťáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 dneska mi pan kolega z jaderky poslal formulář na vyplnění ohledně povolení. Jsem se tlemil, tam jsou dotazy jako váha a pod. Nebo třeba výrobní číslo telefonu, výrobní číslo foťáku v mobilu,... Prostě pomalu i velikost ptáka Po jaderkách občas lozím, ale takhle hluboko uvnitř jsem ještě nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.