Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím Vás o radu po montáží tempomatu to bylo cca rok ok.Pak se začalo stávat že po zmačknutí tlačitka tempomatu se nic nestalo tak jsem ho zmačkl znova a tempomat se chytl - stavalo se to tak 3x z 10 zmačknutí.Ted se ale už stává že nejen že se tempomat nezapne ale doslova to resetuje auto jako když vypnu klíček a znova ho zapnu přesně se stane tohle: otačkoměr spadne na nulu rozsvítí se kontrolky jako při startu pak normalně zhasnou pouze zustane svítit kontrolka ASR a auto normálně jede dál. Stane se to tak 3x z 10 zmačknutí. Pak normalně zastavím vypnu motor hned startuji a kontrolka zhasne. VAG nic nenašel. Ja to tipuju na spínač ale myslíte brzdovej nebo spojkovej co i reguluje rychlost? Jinak brzdová světla fungují.

Upraveno od Tonny

Nejčastější příčina bývá vadné mikrospínače v páčce. Chce to VAG a měřené hodnoty Tam by ses měl něco dovědět.

• Autor

aha takže to asi nemusí byt spínače ale zavada přímo v páčce?Sakra........jak by se teda projevoval špatný spojkový spínač?

možná pomůže

post-17099-1236671450_thumb.jpg

• 2 týdny později...

Měl jsem podobný problém. Tempomat nereagoval a navic mi blblo rádio. No a o 14dnech mi klekla baterka. Dal jsem tam novou a je po problémech.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.