Publikováno Březen 10, 200916 r nevie mi tu náhodou niekto poradiť ako zapojiť el okná?? mám fabiu 2000 clasica a tak som chcel dať nové už mám jednotku 6Q1...049 D... lenže je problém s tým že som zohnal sťahovanie okien ktoré má v predu LIN zapojenie a vzadu CAN... neviem teda či sa to vôbec bude nejak dať... prosím prípadné návrhy alebo el. schéma... zatial dakujem uživateli Strojvudce za pomoc...kedže som ani nevedel určiť čo je LIN a čo je CAN
Březen 10, 200916 r Co ty píšeš že máš je BSG.Ty co potřebuješ je komfortku.Musíš se rozhodnout jestli to budeš dělat CANU nebo LINU jsou různě zapojené.
Březen 10, 200916 r Autor viem že to je BSG, no mne sa jedná o to že som to chcel zapojiť bez komfortky...vraj to ide ale iba cez CAN... nechcem totiž mať centrál ani el vyhrievane zrkadlá iba čisto elektriku v oknách nedá sa ten LIN nejak prerobiť ?? ja už som presiel všetko a hladal tu všade na fore ale tento problem sa tu neriešil Upraveno Březen 10, 200916 r od different21
Březen 10, 200916 r CAN KOMUNIKUJE PO DVOU DRÁTECH A LIN PO JEDNOM.FUNGUJE TO I BEZ KOMUNIKACE MEZI JEDNOTKAMI.NEPUJDOU NĚKTERÉ FUNKCE CONFORTU.
Duben 9, 201114 r chcem sa spitat ked chcem dorobil el okna do predu a chcem pouzit originalne ovladace tak ich mam ako zapojit z motorcekmi ked si kupim motoceky Fabia kid ? do predu dakjem
Duben 11, 201114 r origo ovladače půjdou jen s origo stahovačkama.. ty dodělávací mají úplně jiný systém ovládačů.. jedině bys to musel nějak dobastlit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.