vrs11 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 zacvaknutý gombík na dverách u spolujazdca na dverách = auto zatvorené a motor beží = je vymknuté! Čo treba robiť, - neni k dispozícii žiadne vybavenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 sorry že to sem hádžem ale je to nutné - auto je v košiciach, má ho otec a ja ho mám na telefóne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) Rozbít okno, nebo volat zámečnickou pohotovost... Rozbil bych zadní stahovačku tou se dá přelézt, natáhnout do auta a cena není na oběšení... Editováno: 10. Březen 2009, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 rozbiť okno . Nie je iná možnosť? čo sa najľahšie otvára? piate dvere? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jasně. Rozbij malé okno,to je nejmenší bolest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 rozbiť okno . Nie je iná možnosť? čo sa najľahšie otvára? piate dvere? Nebo zkus zvon na sifony a tlakem třeba vyskočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Vlastně když není zamčeno klíčem a klíč je uvnitř tak rozbít malý trojúhelník pakud nemá dětské pojistky a klikou otevřít ze vnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 mám manuál na všetkých 4 oknách = ochudobnené GLX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) Rosťo zvon je blbost to šlo u pneumatických centrálů, tady opravdu ne Vydrž chvilku jdu do auta... Editováno: 10. Březen 2009, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) mám manuál na všetkých 4 oknách = ochudobnené GLX Tak nevím. Snad nějaký drát. Editováno: 10. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Rosťo zvon je blbost to šlo u pneumatických centrálů, tady opravdu neVydrž chvilku jdu do auta... Jasně. Přehlédl jsem,že je to manual. Sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak rozbít ten trojúhelník, (nejmenší sklo) a klikou jde otevřít i kdyby byla dětská pojistka, jednou zatáhne tak odemkne podruhé zatáhne tak buď otevře nebo ne podle pojistky, ale tehdy jdou otevřít i z venku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jinak Rosťo tenisák, zvon u tohohle typu zámků už nefunguje tady jsou elektromotorky, na starých mercedesech byli pneumatické zámky a tam to šlo, ale tady fakt ne, ať se snažíš sebevíc a je tam centrál nebo není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 no tak mi asi nič iné neostáva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jinak Rosťo tenisák, zvon u tohohle typu zámků už nefunguje tady jsou elektromotorky, na starých mercedesech byli pneumatické zámky a tam to šlo, ale tady fakt ne, ať se snažíš sebevíc a je tam centrál nebo není. Máš pravdu,nějak jsem si to neuvědomil. Omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) OK, byla to blbost... přesvědčili jste mně. Editováno: 10. Březen 2009, autor: aaakecal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 To je nejaká blbosť a okrem toho nemám centrál na diaľku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ano na těch videích z Youtube bylo plno takových kravin, stačí použít kousíček logiky a zjistíš, že to je absolutní kravina, ještě tam otevírali auto dálkou od televize, Felicii paralyzérem, Fabii análním balónkem či co to bylo, myslím že nešťastník nechce slyšet tyhle kydy, ale věcnou, rychlou a hlavně ověřeně funkční radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Testněte to někdo, já momentálně nemám na čem... četl jsem to v nějakém "docela seriozním" fóru, chtěl jsem to hned vyzkoušet, ale nějak sem na to zapomněl... Pokud nemá dálku, je to stejně jedno, pak asi to nejmenší okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Uz som to raz niekomu pisal,ze ked sa zabuchnu dvere a kluc je v zapalovani,tak sa da aj Octa1 vyhackovat.POZNAM´Z VLASTNEJ SKUSENOSTI. Zamky nie su v rezime "SAVE". Trvalo to sice skoro celu hodinu,ale podarilo sa-vodicove dvere.Pouzil som klasicky pevny drot.Mam rok v.99 LX. Origo central-nie je na dialku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 volej nějakého záměčníka, co dělají auta a trezory, todle hned otevře, nemážli záslepené jednotky, každopádně cena bude = celému oknu to vyndání gumy pod oknem a zkusit zaháčit táhlo taky možnost, ale bez náradí to asi nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak je to vyriešené ! Ako sa to tu písalo - vyháčkovalo sa to - prišiel chlapík s náradím a spravil to, ale trvalo to ! Foter je z toho na prášky! Pre pobavenie ako sa to stalo: Otec viezol starých rodičov na koncert do Košíc, čo je na druhej strane krajiny. Mno a keď už tam boli otec vystúpil, aby vybral veci z kufra a potom mohol zaparkovať. No ako to vybral tak vystúpil aj dedo no a ten naučený z krstného feldy(1.3LX = bez centrálu) zacvakol gombík a zabuchol dvere. No a bolo to tu! Takže otec počas celého koncertu nerobil nič iné ako dobíjal sa do naštartovaného auta, takže sa trepal cez celú krajinu zbytočne a dcéru na koncerte nevidel ! Teraz to znie vtipne nie ? Každopádne díky za pomoc hoši ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
protected Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ano na těch videích z Youtube bylo plno takových kravin, stačí použít kousíček logiky a zjistíš, že to je absolutní kravina, ještě tam otevírali auto dálkou od televize, Felicii paralyzérem, Fabii análním balónkem či co to bylo, myslím že nešťastník nechce slyšet tyhle kydy, ale věcnou, rychlou a hlavně ověřeně funkční radu. měl jsem Peugeota 306 r.v. 95 a šel otevřít dálkovým ovladačem od televize:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak pres ten telefon jsem to zkousel a je to blbost...telefon vali na jine frekvenci nez dalka.....takze je to naprostej nesmysl....jeden clen tady na fooru-profik na alarmy a dalky atd..me to vysvetlloval....pouzival slovo NESMYSL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 No vidíš. Badys vždycky poradí. Je to jednička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.