Publikováno Březen 10, 200916 r zacvaknutý gombík na dverách u spolujazdca na dverách = auto zatvorené a motor beží = je vymknuté! Čo treba robiť, - neni k dispozícii žiadne vybavenie
Březen 10, 200916 r Autor sorry že to sem hádžem ale je to nutné - auto je v košiciach, má ho otec a ja ho mám na telefóne!
Březen 10, 200916 r Rozbít okno, nebo volat zámečnickou pohotovost... Rozbil bych zadní stahovačku tou se dá přelézt, natáhnout do auta a cena není na oběšení... Upraveno Březen 10, 200916 r od murder
Březen 10, 200916 r rozbiť okno . Nie je iná možnosť? čo sa najľahšie otvára? piate dvere? Nebo zkus zvon na sifony a tlakem třeba vyskočí.
Březen 10, 200916 r Vlastně když není zamčeno klíčem a klíč je uvnitř tak rozbít malý trojúhelník pakud nemá dětské pojistky a klikou otevřít ze vnitř
Březen 10, 200916 r Rosťo zvon je blbost to šlo u pneumatických centrálů, tady opravdu ne Vydrž chvilku jdu do auta... Upraveno Březen 10, 200916 r od murder
Březen 10, 200916 r mám manuál na všetkých 4 oknách = ochudobnené GLX Tak nevím. Snad nějaký drát. Upraveno Březen 10, 200916 r od Rosťa19
Březen 10, 200916 r Rosťo zvon je blbost to šlo u pneumatických centrálů, tady opravdu neVydrž chvilku jdu do auta... Jasně. Přehlédl jsem,že je to manual. Sorry.
Březen 10, 200916 r Tak rozbít ten trojúhelník, (nejmenší sklo) a klikou jde otevřít i kdyby byla dětská pojistka, jednou zatáhne tak odemkne podruhé zatáhne tak buď otevře nebo ne podle pojistky, ale tehdy jdou otevřít i z venku...
Březen 10, 200916 r Jinak Rosťo tenisák, zvon u tohohle typu zámků už nefunguje tady jsou elektromotorky, na starých mercedesech byli pneumatické zámky a tam to šlo, ale tady fakt ne, ať se snažíš sebevíc a je tam centrál nebo není.
Březen 10, 200916 r Jinak Rosťo tenisák, zvon u tohohle typu zámků už nefunguje tady jsou elektromotorky, na starých mercedesech byli pneumatické zámky a tam to šlo, ale tady fakt ne, ať se snažíš sebevíc a je tam centrál nebo není. Máš pravdu,nějak jsem si to neuvědomil. Omlouvám se.
Březen 10, 200916 r OK, byla to blbost... přesvědčili jste mně. Upraveno Březen 10, 200916 r od aaakecal
Březen 10, 200916 r Ano na těch videích z Youtube bylo plno takových kravin, stačí použít kousíček logiky a zjistíš, že to je absolutní kravina, ještě tam otevírali auto dálkou od televize, Felicii paralyzérem, Fabii análním balónkem či co to bylo, myslím že nešťastník nechce slyšet tyhle kydy, ale věcnou, rychlou a hlavně ověřeně funkční radu.
Březen 10, 200916 r Testněte to někdo, já momentálně nemám na čem... četl jsem to v nějakém "docela seriozním" fóru, chtěl jsem to hned vyzkoušet, ale nějak sem na to zapomněl... Pokud nemá dálku, je to stejně jedno, pak asi to nejmenší okno.
Březen 10, 200916 r Uz som to raz niekomu pisal,ze ked sa zabuchnu dvere a kluc je v zapalovani,tak sa da aj Octa1 vyhackovat.POZNAM´Z VLASTNEJ SKUSENOSTI. Zamky nie su v rezime "SAVE". Trvalo to sice skoro celu hodinu,ale podarilo sa-vodicove dvere.Pouzil som klasicky pevny drot.Mam rok v.99 LX. Origo central-nie je na dialku.
Březen 10, 200916 r volej nějakého záměčníka, co dělají auta a trezory, todle hned otevře, nemážli záslepené jednotky, každopádně cena bude = celému oknu to vyndání gumy pod oknem a zkusit zaháčit táhlo taky možnost, ale bez náradí to asi nepujde
Březen 10, 200916 r Autor Tak je to vyriešené ! Ako sa to tu písalo - vyháčkovalo sa to - prišiel chlapík s náradím a spravil to, ale trvalo to ! Foter je z toho na prášky! Pre pobavenie ako sa to stalo: Otec viezol starých rodičov na koncert do Košíc, čo je na druhej strane krajiny. Mno a keď už tam boli otec vystúpil, aby vybral veci z kufra a potom mohol zaparkovať. No ako to vybral tak vystúpil aj dedo no a ten naučený z krstného feldy(1.3LX = bez centrálu) zacvakol gombík a zabuchol dvere. No a bolo to tu! Takže otec počas celého koncertu nerobil nič iné ako dobíjal sa do naštartovaného auta, takže sa trepal cez celú krajinu zbytočne a dcéru na koncerte nevidel ! Teraz to znie vtipne nie ? Každopádne díky za pomoc hoši !
Březen 10, 200916 r Ano na těch videích z Youtube bylo plno takových kravin, stačí použít kousíček logiky a zjistíš, že to je absolutní kravina, ještě tam otevírali auto dálkou od televize, Felicii paralyzérem, Fabii análním balónkem či co to bylo, myslím že nešťastník nechce slyšet tyhle kydy, ale věcnou, rychlou a hlavně ověřeně funkční radu. měl jsem Peugeota 306 r.v. 95 a šel otevřít dálkovým ovladačem od televize:)
Březen 10, 200916 r tak pres ten telefon jsem to zkousel a je to blbost...telefon vali na jine frekvenci nez dalka.....takze je to naprostej nesmysl....jeden clen tady na fooru-profik na alarmy a dalky atd..me to vysvetlloval....pouzival slovo NESMYSL
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.