Publikováno Březen 10, 200916 r Ahoj, Kamarád kupuje auto..tak dáváme hlavy dohromady A uvažuje třebas takhle. Hyundai Hyundai Accent..naftový motor za cenu benzínového..... Má někdo další návrh.....levné auto myšleno do 300 000 Kč Dík Upraveno Březen 10, 200916 r od Liapor
Březen 10, 200916 r Ahoj,Kamarád kupuje auto..tak dáváme hlavy dohromady A uvažuje třebas takhle. Hyundai Hyundai Accent..naftový motor za cenu benzínového..... Má někdo další návrh.....levné auto myšleno do 300 000 Kč Dík toho Accenta bych se nebál.Taky jsem o něm přemejšlel místo RSa
Březen 10, 200916 r Radsej by som siel asi do tej Kie, ale aj tak dizajnovo to nieje bohvieco, hlavne zvnutra.
Březen 10, 200916 r ja ti nevim... ja jsem tim Accentem jel a to je takovy divny auto.... cena teda vic nez zajimava... ale rizeni, razeni to je otres a ten vnitrek teda taky nic moc... to se napriklad se Skodovkou neda vubec srovnat... ale nekdy je to halt o cene... tak good luck pri vyberu!
Březen 11, 200916 r vorlajzuv odkaz je spravny na to auto - octavecka Upraveno Březen 11, 200916 r od Vinca
Březen 11, 200916 r Mě se také zamlouvá ten Accent. V naftě a eleganci. Škoda jen, že nedělají alespoň HB, když už ne combi . Za těch 250 ve výbavě nemá konkurenci ... T.
Březen 11, 200916 r Autor Je pravda že ten Accent je takovej "divnej" nebo spíš "jinej"ale na to se dá zvyknout ale co ten motor 1.5 crdi nemáte s tím někdo zkušenosti??Někdoho chválí někdo o nem nechce ani slyšet.Nerad bych aby motor po 150 t Km kleknul.Co myslíte??A ještě dotaz stejnej motor crdi používá i Kia???
Březen 13, 200916 r Nevim, ja kdyz se na to auto podivam, tak i kdyz vyjede nove z fabriky na prvni pohled je to stare auto, designem dle me tragedie. To uz bych zcela vazne sel radsi do cee'da, kterej ma taky v zakladu super vybavu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.