Publikováno Březen 11, 200916 r Tak chlapci poslouchejte. Byl jsem dneska na emisích s mým nezničitelným motorem SDI,který má nejeto 170t Km a chlapík co mi je měřiil se zaposlouchal a říkal tohle teda ne..... ty emise nějak spácháme ale tohle nemůžu vytáčet na maximum...z toho motoru jsou slyšet zvuky který tam nemaj co dělat a já mám strach že by jste odešel pěšky. Snažil jsem se poslouchat s ním a je možná pravda že ten zvul byl takovej nezvyklej ale nevypadalo to na kladku nebo něco takového.Mj.rozvody byly dělány před 25 t km.Vypadalo to jako kdyby ten motor byl od 3 tis ot takovej hlučnější a zvuk takovej kovovější.Při volnoděhu není absolutně nic špatného slyšet. Nenapadá vás něco na co bych se měl podívat,na co bych se měl zaměřit...popravdě dost mi to rozhodilo....
Březen 11, 200916 r Zhod remen co ti pohana ALTERNATOR.,SERVO. Ak to prestane robit tak mas 3 veci ktore to moze sposobovat: 1. napinacia kladka remena, 2.volnobezka na alternatore.3.loziska v alternatore.
Březen 11, 200916 r Autor Já to určitě udělám,ale má takovej divnej pocit že to tímhle nebude........to je jakoby zvuk kterej vychází přímo"z motoru"...uvidíme
Březen 12, 200916 r to neni možný to by byl první sdi co by odešel takhle mladej, nemá najeto spíš 770.000? Jinak ten klíňák a napínací kladka když se zadírá ložisko dokážou udělat super zvuky! nevzdávat!
Březen 12, 200916 r Autor Tak jsem s tím objel dneska pár servisů kde jsem předpokládal že maj metopýří uši a trochu mne uklidnili.V jednom mi technik povídal že už tam jedno sdí-čko s tímhle měl a že si myslí jak je tem notor tykhle vytáčenej na volnoděh běz zátěže tak začne v v určitejch otáčkách (3,5-4 tis) jakoby rezonovat ale že by ho to nechávalo klidným..V každém případě nechám příští týden prohlídnout rozvody...tak uvidíme :-)
Březen 13, 200916 r Jaký motorový olej mám dát do 1,9 SDI??Kolik se ho tam leje? Rád bych tam dal ten co uvádí výrobce..Jen nevím jeký to je..Diky
Březen 13, 200916 r Jaký motorový olej mám dát do 1,9 SDI??Kolik se ho tam leje? Rád bych tam dal ten co uvádí výrobce..Jen nevím jeký to je..Diky nepřeplnované motory -SDI - 4,5 l Norma VW 50500 ve spojení s normou VW 50000 nebo VW 50501
Březen 13, 200916 r Autor Co se norem týče občas se objeví trochu záhada..... ..třebas Shell Helix Plus 10W-40....norma 505.00 a 500.00 a Shell Helix Plus Diesel 10W-40 norma 505.00 a konec! Znamená to snad že by se tento olej s normou jen 505.00 neměl používat????
Březen 14, 200916 r Autor Tady je citace z dílenský příručky: Uvedené specifikace musí být uvedeny na obalu samostatně nebo společně s jinými specifikacemi. Používat pouze oleje: nepřeplňované motory -SDI Norma VW 50500 ve spojení s normou VW 50000 nebo VW 50501 Taky mne zaráží co má norma pro naftový motor co dělat s normou pro benzínový????????
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.