j0ska Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Originál kamera se dává nad značku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) Tento týden jsem viděl SII s couvací kamerou. Myslím, že to nebude dlouho trvat a budou to tam dávat. Při zařazené zpátečce se zadní znak na 5 dveřích nepatrně vyklopil a pod tím znakem byla kamera. Jinak se také přikláním k originálním věcem. Vše funguje tak jak má a nic tam netrčí a nevypadá to tak, jako by to tam nepatřilo. Editováno: 27. Březen 2009, autor: Fan!s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Jo to je pak hezké, když to běhá jak má..já už jsem o tomhle něco slyšel...jen nevím jak by to vypadalo na O2?? Tím znakem řeší to co mě na kameře vadilo, že když bude venku hnusně tak pak bude nefunkční jen z důvodu, že bude špinavá a tohle to řeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrc5 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Predpokladam ze sa ten znak s integrovanou kamerou este neda zohnat. Alebo uz ano? Kde ste to videli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) Predpokladam ze sa ten znak s integrovanou kamerou este neda zohnat. Alebo uz ano? Kde ste to videli? copak? chces delat diru do auta? Editováno: 28. Březen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrc5 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 No ak by to sadlo presne na to miesto kde je povodny znak a dalo sa to tam namontovat tak preco nie? ak je to original tak to musi byt vyriesene tak ze tam nebude tiect ani ziadny iny problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Je tady někdo kdo skutečně rozchodil Passatovskou jednotku v O2?? Nemluvím o Golfu nebo podobném autě... Ps. Podle informací so jsem měl by měla teoreticky fungovat jednotka 5N0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) Umi to tedy nekdo nainstalovat a ozivit/rozchodit "na klic" do liftbacku O2 s Columbusem ? Prosim o nabidku do SZ, moc dekuji. Editováno: 9. Říjen 2012, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) Mám dojem,že jsem tady někde dával čísla jednotky a kamery co je potřeba.Ve VW to funguje.pro kamarády bych mohl někde vyštrachat i schémata snad Editováno: 19. Květen 2009, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Já to mám doma složené a v O2 jsem to neuchodil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no nevím,ale pochybuji že by VW měla něco jiného,ale možné to je.Podle mě bude problém v gateway.Zkoušel jsi to na VW navi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 No problém je, že ta chyba je tam i když tam není žádná navi...jediné co jsem zjistil, že ty nové jednotky parkováků nepodporují zobrazení kamery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 (editace) Našel jsem tuto nabídku za 1690,-Kč + pošta : http://www.aukro.cz/item648342671_kamera_b...a_2_a_jine.html Odkaz přestane fungovat, tak ještě přidám text : Nabizim k prodeji parkovaci kameru, pro kterou nemusite vrtat zadne diry, jen ji nasroubujete misto jedne casti podsvetleni zadni SPZky. V kamere je primo cidlo na otevreni kufru. Tuto kameru je mozne instalovat pouze na vuz Skoda Octavia 2, pokud jiny koncernovy vuz pouziva stejne osvetleni SPZ se spinacem otevreni kufru, je mozne ji pouzit i na tento vuz. Parametry kamerky jsou: Objektiv CMOS III, 1/4 palce s rozlisenim 656x492 pixelu !!!! min. svetelnost 0,3Lux Sledujici uhel 170 stupnu Vodotesna, prachotesna... Volitelne zrcadlove zobrazeni... v baleni kompletni kabelaz s manualem, zbozi je sice nove, ale nabizim je bez zaruky... A přidám i fotky : Přijde mně to jako velmi dobré řešení... Co vy na to ? Prodejce mně už odppvěděl na dotaz ohledně zapojení toto : Dobry den, ohledne typu radia Vam neporadim, ma proste video vystup NTSC 1 x cinch, tedy pokud mate video vstup AUX na radiu tak to pojede, je vhodna predevsim pro radia s vyvedenym kablikem, ktery se napojuje na zpatecku a automaticky prepina obraz, pokud se zaradi zpatecka A kontakt na něj je : jiri.vitula@automm.cz Editováno: 3. Červen 2009, autor: pasat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jen samotná fungovat nebude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jen samotná fungovat nebude.... To je jasný, ale fakt mě zaujalo, že to pasuje přímo do toho madla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 To je tak, ale všechno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Do madla nebo místo osvětlení RZ? Proč nebude samotná fungovat, je problém ve formátu výstupu? Nebo ve vstupech na navi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 (editace) A jak se to da zkombinovat s existujicim zadnim park systemem na Combusovi, ktery si pri aktivaci otevre vlastni obrazovku se zobrazenim optickeho park. systemu, je to mozne to nejak komfortne zkombinovat ? Aby se sel monitor navigace RNS vyuzit jak pro zadni kameru, tak pro park. system soucasne ? Jak to maji resene napr. Touaregy, u kterych to jde oboji objednat (tzn. kamera i zadni park system), nebo u jinych aut ? Editováno: 21. Březen 2011, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Problém je, že první jednotky co podporují kameru se zatím neprodávají: 1Z0 919 475 B nebo 1Z0 919 475 C...ty stávající buď parkováky nebo kamera. Doporučuji počkat na originál kameru co budou dávat do S2 a pak to řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 (editace) Stejne me zajima, jak to bude resene, to budou informace z park. cidel nejak superponovany primo do obrazu videa z couvaci kamery ? Jak to maji resene jina auta, ktere disponuji obema systemy, tj. park. senzory i couvaci kamerou ? Vi nekdo ? Editováno: 21. Březen 2011, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Mě se spíš nezdá obrazový výstup NTSC.. My jsme v americe? Evropa používá PAL.. takže aby to nerobilo nějakou neplechu na LCD navigací (které jsou beztak uzpůsobeny pro PAL režim). Čistě jenom moje domněnka, nevím jak to funguje, tak nechci hodnotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Mě se spíš nezdá obrazový výstup NTSC.. My jsme v americe? Evropa používá PAL.. takže aby to nerobilo nějakou neplechu na LCD navigací (které jsou beztak uzpůsobeny pro PAL režim). Čistě jenom moje domněnka, nevím jak to funguje, tak nechci hodnotit Jo, to je sice pravda, ale moderni chipy na videovstupech obvykle jiz zvladaji oba systemy (PAL i NTSC), takze myslim, za ani u RNS nebude jinak. Ale to je samozrejme domnenka. Vzhledem k tomu, ze puvod kamery je jiste Cina, a vzhledem k tomu, ze to je smerovane primo na O2, melo by to fungovat. Zajimave je ale to, ze pevninska Cina pouziva rovnez PAL, takze puvod vlastni kamery uvnitr modulu bude asi japonsky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Podle mě když se aktivuje couvací kamera, tak je na displeji obraz z kamery a není vidět vizuální zobrazení vzdálenosti od čidel a systém jenom pípá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvakin Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Stejne me zajima, jak to bude resene, to budou informace z park. cidel nejak superponovany primo do obrazu videa z couvaci kamery ? Jak to maji resene jina auta, ktere disponuji obema systemy, tj. park. senzory i couvaci kamerou ?Vi nekdo ? No přesně to nevím u každého auta, ale například LEXUS to má tak, že se objeví obraz na displeji a tam jsou nakresleny barevné obdélníčky, kreré se natáčejí podle polohy volantu, vypadá to fakt pěkně. Něco jako na navigaci s kamerou, dle se doreslují šipky do obrazu, ale tady je to přesnější. Nejvzdálenější obdélníček (jen jeho obrys) je zelený, ten nejbližší je červený (zase jen obrys). Při kolizi problikává. Je to pěkné, ale netuším jak tento systém kombinovat s dodělávanou kamerou, hotovými parkovacími senzory a třeba s navigací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleshh Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Lacnejšíe riešenie sa mi zda toto: http://www.dstechnik.cz/produkty/produkt.h...2703&qkk=acAlebo si kúpit navigaciu s videovstupom a pripojiť toto: http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=1...p;hlzaradenie=1 Ja osobne pemišlam nad kúpov: http://www.mp3doauta.okshop.eu/skoda-octav...17g-p-1843.html a pripojiť ktomu kameru ale neviem kde by ju bolo vhodné umiestniť v nrazniku si ju dosť neviem predtaviť. Máte neaký nápad na lepšie umiestnenie v O2? Nemáte někdo zkušenost s touto kamerou ?? OEM Parkovací kamera s 3,5" TFT displejem, 480x960pix, motoricky výklopný displej, 12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.