Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Pujdou kdyz je to 5x100 ale na O1 to chce aspon 16"tky ... 15" sou opravdu strasne maly,, to tak na zimu..

nj,já bych ctěl 16-ky,jenže doma mi leží pneu 195/65 R 15 Michelin 60% vzorku :(

Vloženo (editace)

No 60% vzorku nieje bohvieco... to je tak cca 4mm a to uz niesu pneu na seriozne jazdenia, hlavne za mokra. Ked uz hodlas investovat tak si nechaj poradit od tu radiacich a kup si vacsie disky... pneu zozenies za prijatelne ceny na nejlevnejsipneu.cz A michelin nepatri medzi spicku za ktorou by som plakal... ale to je uz na ine tema...

pekny den.

Editováno: , autor: Marcello
Vloženo (editace)

Tak je dojezdi a nebo prodej, ver me ze z 15" budes zklamanej...

Hlavne nekupuj na nejlepvnejsipneu.cz ! k nejlevnejsim maj daleko, a uz nekolikrat sem se ptal kdyz sem nasel jinde mnohem levneji a dostal jsem jen same vymluvy... navic 9O% nemaj skladem ale vozi z DE skladu..

Editováno: , autor: JasteR
  • o 4 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

zdarec, mám 17ky RSW a pneu 225/45 pokud bych znovu volil kola tak 16ky protože Octa se s těma 17kama fakt nemůže smířit a jsou na ni dost těžký, rozměrově je to ok a vypadá to dobře ale je to hlučné a nepohodlné, sice měnit zatím nubudu protože co si budeme povídat vypadá to hezky, ale jinak bych volil 16ky a pneu max.205/215 na 50/55.

post-29908-1251550942_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...