pešír Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 se zeptej těch, který maj černý auto, ale pokud máš klimu, tak je to fuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Tak sem se teď díval , je to tam tak pojedu na garancku taky ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 tak a jsem taky nas*anej!! na podzim nic, ale teď tam mam děr, jako po náletu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 jeden zlab v pohode, ani jedna prasklinka a v druhom je ich asi 5, a toto je najvecsia asi tak 5mm a uplne v predu ako je na fotkach vidno taka pavucinka je tam popraskana...zachvilu garancka tak im to tam poviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaR Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 (editace) Toto praskání laku na střeše je jen u Fabií, nebo se to stává i u Roomsterů? Mám Roomstera necelý týden... Editováno: 3. Březen 2010, autor: HonzaR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Zatim všechny Fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 ale pozrel by som aj na strechu roomstera nechcem prudit ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Zatim všechny Fabie moje zatím po dvou letech neeeee ale raději jsem ticho co není může být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 tak sa pozri este raz a prekonaj sam seba ze to je prasknute , a ne ze to je len spinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 tak sa pozri este raz a prekonaj sam seba ze to je prasknute , a ne ze to je len spinka umyl jsem a koukal detalněji mám bílou střechu tam bych to viděl hned není tam nic zatím kámo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Zatim všechny Fabie moje FULL nemá žádnou prasklinu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 to bude tim ty hlavo !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 čím????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 tomu nevěřim, projdi si to a uvidíš, že je tam máš, třeba já mám max 2mm dlouhý!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 koukal jsem dneska na to a nic jsem nenašel..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zattrix Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Dneska mi volali, že to uznávají jako vadu (týden poté co jsem s tím byl v servisu) a budou celou střechu stříkat nanovo = týden bez auta, ale až koncem března dřív to nestíhám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 dnes som bol v skodovke spytat sa na zopar veci a medzi nimi aj tie praskliny laku na streche. zevraj sa stym este oni nestretli ale ze poslu to do MB, cize musim cakat odpoved, potom dam vedet ako som dopadol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Já sem kontroloval střechu na R taky, ale našel sem jenom několik čárek způsobených evidentně něčím jiným. Nevim teda, kde sem jezdil, ale prasklý to není a ani pod těma černejma lištama ve žlábku jsem nic nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 dnes som bol v skodovke spytat sa na zopar veci a medzi nimi aj tie praskliny laku na streche. zevraj sa stym este oni nestretli ale ze poslu to do MB, cize musim cakat odpoved, potom dam vedet ako som dopadol Tak to som velmi zvedaví co ti nato povedia. Pozeral som aj na svojom aute a su tam tiez také prasklinky no nieje ich vela ale su. Pricom nieje ich az tak vidiet na mojej metalize a neviem ci to ma vlastne zmysel.Ja som len chcel sa opytat ci by nebola moznosť pri prelakovani strechy tam dat druhu farbu. Biela by v mojom pripade bola asi lacnejsia ako metaliza ci nie???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Trochu blbě se ted zeptám : projevuje se tato vada i u F 2 Combi ??? (na fotkách vidím samé krátké) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 zatím se zde nikdo takovej nenašel...pokud vím...u mé FII combi bez problémů...klep klep klep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 kazdopadne treba pozriet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 myslíš že jsem blázen a nepodíval jsem se? Dejve...nepodceňuj mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 nemyslel som konkretne teba, ty sa uz pozrel. myslel som vseobecne ti co maju hatch alebo aj combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.