Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

se zeptej těch, který maj černý auto, ale pokud máš klimu, tak je to fuk

Tak sem se teď díval , je to tam :( tak pojedu na garancku taky :((

tak a jsem taky nas*anej!! na podzim nic, ale teď tam mam děr, jako po náletu!

jeden zlab v pohode, ani jedna prasklinka a v druhom je ich asi 5, a toto je najvecsia asi tak 5mm a uplne v predu ako je na fotkach vidno taka pavucinka je tam popraskana...zachvilu garancka tak im to tam poviem :)

post-39410-1267605681,3978_thumb.jpg

post-39410-1267605690,7931_thumb.jpg

Toto praskání laku na střeše je jen u Fabií, nebo se to stává i u Roomsterů? Mám Roomstera necelý týden...

Upraveno od HonzaR

Zatim všechny Fabie :D

ale pozrel by som aj na strechu roomstera :D nechcem prudit ale...:D

Zatim všechny Fabie :D

moje zatím po dvou letech neeeee ale raději jsem ticho co není může být

tak sa pozri este raz :D a prekonaj sam seba ze to je prasknute , a ne ze to je len spinka :D

tak sa pozri este raz :D a prekonaj sam seba ze to je prasknute , a ne ze to je len spinka :D

umyl jsem a koukal detalněji mám bílou střechu tam bych to viděl hned není tam nic zatím kámo

Zatim všechny Fabie biggrin.gif

moje FULL nemá žádnou prasklinu.... bleh.gif

to bude tim ty hlavo !! :aggressive:;)

bleh.gif čím?????wink.gif

tomu nevěřim, projdi si to a uvidíš, že je tam máš, třeba já mám max 2mm dlouhý!!

koukal jsem dneska na to a nic jsem nenašel.....

Dneska mi volali, že to uznávají jako vadu (týden poté co jsem s tím byl v servisu) a budou celou střechu stříkat nanovo = týden bez auta, ale až koncem března dřív to nestíhám.

dnes som bol v skodovke spytat sa na zopar veci a medzi nimi aj tie praskliny laku na streche. zevraj sa stym este oni nestretli ale ze poslu to do MB, cize musim cakat odpoved, potom dam vedet ako som dopadol :)

Já sem kontroloval střechu na R taky, ale našel sem jenom několik čárek způsobených evidentně něčím jiným. Nevim teda, kde sem jezdil, ale prasklý to není a ani pod těma černejma lištama ve žlábku jsem nic nenašel.

dnes som bol v skodovke spytat sa na zopar veci a medzi nimi aj tie praskliny laku na streche. zevraj sa stym este oni nestretli ale ze poslu to do MB, cize musim cakat odpoved, potom dam vedet ako som dopadol :)

Tak to som velmi zvedaví co ti nato povedia. Pozeral som aj na svojom aute a su tam tiez také prasklinky no nieje ich vela ale su. Pricom nieje ich az tak vidiet na mojej metalize a neviem ci to ma vlastne zmysel.Ja som len chcel sa opytat ci by nebola moznosť pri prelakovani strechy tam dat druhu farbu. Biela by v mojom pripade bola asi lacnejsia ako metaliza ci nie????

Trochu blbě se ted zeptám : projevuje se tato vada i u F 2 Combi ??? (na fotkách vidím samé krátké)

Díky

zatím se zde nikdo takovej nenašel...pokud vím...u mé FII combi bez problémů...klep klep klep

kazdopadne treba pozriet :)

myslíš že jsem blázen a nepodíval jsem se? Dejve...nepodceňuj mě :)

nemyslel som konkretne teba, ty sa uz pozrel. myslel som vseobecne ti co maju hatch alebo aj combi :)

post-23-1156182784.gifwink.gif

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.