hugito Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Zdraví mám fabku 1,2 40 KW a dnes sem ráno nastartoval rozjel se a po chvíli mi motor začal cukat a vůbec netáhnul jako by tam nešel benzín nebo co po chvíli mi to skoro chcíplo a nereagovalo to na přidávání plynu, když sem sundal nohu z plynu tak se to zas chytlo a jelo to ale jen chvyličku pak když sem přidal tak zas jeko by to šlo jenom na dva válce, na volnoběh je to v pohodě i když přidávám plyn na plno tak v pohodě ale když se rozjedu tak po chvýli zas, nevím čím to je. radili mi že je to možná palivový filtr, ještě sem ho neměnil a mám už 110 tisíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Palivový filter sa mení každých 60 000 km...takže už mal byť vymenený druhý krát:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tapo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Dodržujte servisne intervali a život s autom bude jednoduchši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugito Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 já dělám pravydelný prohlídky v servise, ještě sem nepřetáhl ani o kilometr a rači jedu i o 200 km dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 tak to potom v servu zanedbali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Nejsem odborník, ale dle mě to má na "krku" zmiňovanej palivák a vzduchovej bych taky skontroloval, když už víš, jak je ten servis "spolehlivej"....dokáže taky udělat pěknou neplechu Jináč by to taky mohl mýt na svědomí benzín - nebereš nějakej pod rukou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugito Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 To bych svýmu broučkovi neudělal, jezdím na SHELL nic jinýho tan nedám i kdybych měl dvacet kiláků tlačit a začalo mě to dělat až při půlce nádrže, vždycky dávám plnou a to by se projevylo hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marzal Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Měl jsem podobné problémy (mám tedy 1.4 MPI) a pomohla výměna právě palivového filtru a snímače otáček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Filtry sice mají dost podstatný vliv na chování motoru, ale jestli tomu dobře rozumím, tak jeden den auto jelo normálně a druhý už blblo. Pokud jsi do nádrže nenatankoval "bláto", tak hledej závadu spíš někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marzal Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Z toho důvodu bych se spíše přikláněl třeba k tomu snímači otáček. Mně to začlo úplně stejně blbnout poté, co jsem přijel z návštěvy v "autorizovaném servisu". Mám trochu podezření, že si tím chtěli zajistit další kšeft... Samozřejmě už jsem k nim nikdy nejel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugito Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 (editace) ale kdyby to byl snímač otáček tak by mně svítila kontrolka EPC ne? ale mně nic nesvítí Editováno: 16. Březen 2009, autor: hugito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marzal Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Mně taky EPC nesvitilo, chybové hlášení vyjelo až na VAGu. Hele nevím, bohužel nejsem mechoš, jen jsem měl úplně stejné příznaky. Už se to tu řešilo a potíže právě se snímačem otáček mělo více lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugito Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 tak pánové byl sem v servisu kde s tím měli zkušenosti a hned říkali jo to je čidlo tlaku vzduchu a taky že jo, čidlo vyčistili a auto šlape jako nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 tak jsme byli všici vedle ...ale hlavní je že "jedeš" a nejsi v tom za těžkej peníz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugito Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jo jen doufám že to bude dobrý protože se nepodařilo spojit s řídící jednotkou tak nemohli vyjet registr závad a tudíž nevíme co s tí m ještě může být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.