pjerdole Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 prosím o radu.octavia 2002 ambiente.1.9 tdi. mě hřejou zrcátka furt. proto se chci zeptat při jaké teplotě to vypíná. podle mě to řídí komfortka, nijak jinak to vypnout nejde. se zadním vyhř. to nemá nic společného. díky za rady. dens bylo 6 stupnu a furt to topí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Už se to tady myslím řešilo. Topí to když máš přepínač ovládání zrcátek v prostřední poloze-topení(takovej obrázek podobnej výhřevu zadního okna). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 zkusim přepnout co to udela. diky moc šeffee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Vždyť to topí jen když zapneš vyhřívání zadního okna, bez toho bych se snad i vsadil, že netopí, mám v této poloze celý rok ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Dovolil bych si nesouhlasit,u faceliftu to topí ve střední poloze ovl. zrcátek pořád a spínač vyhřívání okna na to nemá vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 presne tak zadni vyhrev na to nema vliv. mi to ukazuje i na displeju ze to topi. sahnu na to a pravda.nevim jak to vypnout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Jen na doplnění. Kouknul jsem se do návodu, jak to s tím výhřevem je. Pokud jsem to pochopil správně, tak při zapnutém výhřevu zadního skla se vyhřívají i zrcátka bez ohledu na polohu přepínače na zrcátkách. pjerdole: Schválně jsem dneska zkusil výhřev zapnout a na panelu přístrojů se žádná kontrolka nerozsvítila. Můžeš prosím blíže specifikovat na jakém displeji ti to ukazuje? Jo a výhřev zrcátek můžeš nouzově vypnout vytažením pojistky č. 1 (malá, červená úplně vlevo nahoře). Ale odstavíš tím i relé zapalovače cigaret, el.sedadla a ostřik. trysek. Takže to není to pravé ořechové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 no zitra to jeste odzkousim ale nesviti mi kontrolka nybrz na pal. pc takova kostka s casem. myslel jsem ze je to prave ty zrcatka ale mozna je to jen cas jak dlouho jedu ne?? ted fakt nevim. ale minule jsem mel polohu na L a topilo to taky. overim to a napisu az vas nematu. kazdopadne za prispevky dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tak jsem to zkoušel. poloha L nevyjřívá....paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 ceece hosi ja mam facelift?ale mam jednu polohu tusim horni na ohrev,prostredni mam ovladani zrcatek P+L a spodni mam jenom spolujezdcovo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ja tiez. Mam dojem, ze od urciteho roku zacali davat len take. Alebo aj podla vybavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 přechod mezi starým a face Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Viem minimalne o 3 verziach ovladacov. Tie so zdruzenym L+R boli neskor zavrhnute a nahradene predoslimi. Uz mixove rocniky s novou palubkou a starou tvarov mali tento joystick. Potom prve kusy face mali zdruzene L+R neskor sa vratili k tym predoslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viking Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Funguje tam tedy nejaka vypinaci automatika? Nebo pokud je packa v poloze zapnuto, tak to vyhrejva i kdyz je venku 30 stupnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 No ja mam pocit, ze to hreje vtedy, ked to zapnes. Vonkajsia teplota na to vplyv nema podla mna. Bud to funguje s vyhrevom okna, alebo ak tam mas ikonku vyhrievaneho zrkadla, tak len vtedy ak to das na tuto ikonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.