Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

prosím o radu.octavia 2002 ambiente.1.9 tdi. mě hřejou zrcátka furt. proto se chci zeptat při jaké teplotě to vypíná. podle mě to řídí komfortka, nijak jinak to vypnout nejde. se zadním vyhř. to nemá nic společného. díky za rady. dens bylo 6 stupnu a furt to topí.

Vloženo

Už se to tady myslím řešilo. Topí to když máš přepínač ovládání zrcátek v prostřední poloze-topení(takovej obrázek podobnej výhřevu zadního okna).

Vloženo

Jen na doplnění. Kouknul jsem se do návodu, jak to s tím výhřevem je. Pokud jsem to pochopil správně, tak při zapnutém výhřevu zadního skla se vyhřívají i zrcátka bez ohledu na polohu přepínače na zrcátkách.

post-7679-1237548034_thumb.png

pjerdole: Schválně jsem dneska zkusil výhřev zapnout a na panelu přístrojů se žádná kontrolka nerozsvítila. Můžeš prosím blíže specifikovat na jakém displeji ti to ukazuje?

post-7679-1237548052_thumb.png

Jo a výhřev zrcátek můžeš nouzově vypnout vytažením pojistky č. 1 (malá, červená úplně vlevo nahoře). Ale odstavíš tím i relé zapalovače cigaret, el.sedadla a ostřik. trysek. Takže to není to pravé ořechové...

Vloženo

no zitra to jeste odzkousim ale nesviti mi kontrolka nybrz na pal. pc takova kostka s casem. myslel jsem ze je to prave ty zrcatka ale mozna je to jen cas jak dlouho jedu ne?? ted fakt nevim. ale minule jsem mel polohu na L a topilo to taky. overim to a napisu az vas nematu. kazdopadne za prispevky dekuju

• o 2 týdny později...
Vloženo

Viem minimalne o 3 verziach ovladacov. Tie so zdruzenym L+R boli neskor zavrhnute a nahradene predoslimi. Uz mixove rocniky s novou palubkou a starou tvarov mali tento joystick. Potom prve kusy face mali zdruzene L+R neskor sa vratili k tym predoslim.

Vloženo

No ja mam pocit, ze to hreje vtedy, ked to zapnes. Vonkajsia teplota na to vplyv nema podla mna. Bud to funguje s vyhrevom okna, alebo ak tam mas ikonku vyhrievaneho zrkadla, tak len vtedy ak to das na tuto ikonu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...