agino Vloženo 17. Březen 2009 Vloženo 17. Březen 2009 Ahojte, dnes som dostal nové pneu a nezdá sa mi tam označenie dátumu výroby, má to vyzerať takto? Ja si myslím, že by mal byť dátum rovnako vylisovaný ako "DOT DLAE". Mýlim sa? Pozrite foto Citovat
Alibaba I Vloženo 17. Březen 2009 Vloženo 17. Březen 2009 Vypadá to teda hodně podezřele. Zdá se jako by si výrobce chtěl schladit žáhu z krize "obnovením" neprodejných zásob. Zkus prohlídnout jiný pneu téhož výrobce. Citovat
lukyssek Vloženo 17. Březen 2009 Vloženo 17. Březen 2009 dle mýho názoru to je uplně v pořádku, pár novejch pneu mi rukama v práci prošlo, prodával jsem je.... Citovat
Marcello Vloženo 17. Březen 2009 Vloženo 17. Březen 2009 (editace) Nevidim na tom nic zvlastne... 6 tyzden rok 2009. Uplne v pohode... Horsie by bolo keby si ich kupil v 5 tyzdni tohoto roku Vyrobca nieje odkazany na to aby prerazal datumy na pneu a kvoli tomu si zadovazal technologiu, ktora by takto perfektne dokazala prerazit datum. Myslli na to ze ta raznica sa kazdy tyzden meni a preto mas mozno pocit ze to cislo je take pekne... Ja mam na pneu tiez a vzdy som mal ten datum taky "pekny" Zamysli sa a bud v pohode, urcite to nieje ako myslis... neboj... Editováno: 17. Březen 2009, autor: Marcello Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.