Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 to bys mi dovolil, Péťo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 jasně..já sem tolerantní..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ty woe, a příště fakt spíš dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Něco málo od nás Organizátorům samo díky za fajn akci, i když ten systém placení tam byl nějakej divnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 zase samá fotomontáž pěkný fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 o systému placení mi ani nemluv, docela mě to dostalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Napadlo mě, že možná kvůli lokaci - Bobika řikal, že je to tam samej z ubytovny atd., tak aby měl personál jistotu, že mu to zaplatí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 to je možný, já tam byl potřetí v životě poprvé sme tam měli firemní party a to se platilo až potom, tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 pekne fotecky ale priste po 22hod. radeji nefotit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tenhle styl placení jsem tam zažil prvně a sám ho neakceptoval. Platil jsem až na konci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Dobrý fotos..... ještě že jsem si nedal pěstí do ksichtu... Viz. 3. fotka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 jsem to tady našel až teď, super akce, jen jsme ji nestihli dokončit na Kolibě , někdo volal o pomoc Bobe, to je ten mobil co z něj upadla baterka a SIM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Jéé čus.ráno ses od Dakieho vypařil jak myška...vubec sem neměl tušení kdy jsi odjížděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 jsem to tady našel až teď, super akce, jen jsme ji nestihli dokončit na Kolibě , někdo volal o pomoc Bobe, to je ten mobil co z něj upadla baterka a SIM? jj volali jsme help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.