Hrazda Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) Dnes jsem se vrátil z dalekých cest, kde jsem jel převážně po silnicích I. třídy a narazil jsem na zajímavý jev. A to, že když autu šlápnu pořádně za krk, tak se stejně nic moc nestane a auto si pozvolna zrychluje, jako kdyby se nic nestalo a palubák mi ukazuje třeba jen aktuální spotřebu 10l/100km na pětku,což mi přijde málo, podle mě by tam mohlo téct více nafty aby ten motor jel. To jsou všechny octavie I tak "škrcené"? Editováno: 22. Březen 2009, autor: Hrazda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dnes jsem se vrátil z dalekých cest, kde jsem jel převážně po silnicích I. třídy a narazil jsem na zajímavý jev. A to, že když autu šlápnu pořádně za krk, tak se stejně nic moc nestane a auto si pozvolna zrychluje, jako kdyby se nic nestalo a palubák mi ukazuje třeba jen aktuální spotřebu 10l/100km na pětku,což mi přijde málo, podle mě by tam mohlo téct více nafty aby ten motor jel. To jsou všechny octavie I tak "škrcené"?konkrétně to je přiškrcený na tryskách, měl by si mít již turbo ze 110k verze, to znamená že pouhou výměnou trysek za Sprint 764 dostaneš cca 125-128 PS což už ti pak pojede značně lépe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrazda Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Díky za odpověď. A pokud budu mít vyměněné ty trysky, nezůstane za mnou po přidání plynu uhlák sazí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 [ zdar,nikdo nepíšete,o kolik seč zvedne spotřeba.ja běžně jezdím v průměru za 5l a to moc nešetřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tady to vidim spise na nejakou poruchu. VAHA vzduchu nejspise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toby66kw Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tady to vidim spise na nejakou poruchu. VAHA vzduchu nejspise. JJ okamžitá spotřeba na (zatíženou) 5ku, na ALH motoru by měla být 12,8l , ale trisky je škoda nevyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Huli jen kdyz vymenis jenom trysky na seriovce.Ja mel 66kw ALH a vymenil jsem trysky S764,hulilo to celkem fest.Pak jsem kontaktoval a navstivil TdiFuna a mel jsem pokoj.Auto jelo jeste lepe a bez dymu.Podotykam,ze po vymene a poladeni jsem najel opravdu hodne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrazda Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Byl by nějakej schopný servis v Brně? Že bych se tam stavil zkontrolovat jestli to je opravdu váha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrazda Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Byl by nějakej schopný servis v Brně? Že bych se tam stavil zkontrolovat jestli to je opravdu váha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 RS Auto,Masná 3,Brno.Hledej Humla,dost schopný kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Hrazda mas SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 a je nejakej rozdil mezi Fratelli Bosio S764 a BOSCH 764? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 ja by jsem rekl akorat jinej vyrobce ale jist si neksem, ja mam myslim ty BOSCH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.