Publikováno Březen 22, 200916 r Zdravím chlapi, při otevírání kufru vydávají nejspíš ty vzpěry jakési cvakavé zvuky, tak se chci zeptat, jestli je to normální a dělá vám to taky, nebo jestli je to potřeba promazat nebo co s tím? Díky za odpovědi
Březen 22, 200916 r vezmi 15-ku klic (mozna je vetsi) a utahni kuzelky na kterych trzi pisty ve dverich.
Březen 22, 200916 r Zítra vyzkouším a dám vědět. Zatím jsem si toho ale nevšiml, takže mi to asi nedělá. Zítra více...
Březen 22, 200916 r No me to ted v zime zacalo vrzat, kdyz jsem otviral nebo zaviral, ale cim to bylo jsem nezkoumal.
Březen 22, 200916 r Proste to jakoby luplo a vrzlo, nevim k cemu bych to prirovnal... Mit jeste to auto, tak natocim video.
Duben 21, 200916 r Autor Tak chlapi, záhada vyřešena dneska sem na to přišel při čištění auta ten cvakavý zvuk nevydávají ty vzpěry, ale způsobují jej úchyty šňůrek od plata k 5. dveřím pokud plato odháknu tak ten zvuk to nedělá, todle by mě teda nenapadlo Upraveno Duben 21, 200916 r od HjM
Duben 24, 200916 r HjM má pravdu: mě to taky po oteplení začlo lupat a nemám to ve vzpěrách, ale taky v uchycení šňůr ... takže HjM díky, na to bych asi nepřišel ... je třeba namazat
Duben 24, 200916 r Autor no není zač,. v podstatě náhoda, že sem odepnul plato a zavíral sem kufr, tak mě to trklo, že ten zvuk zmizel jinak mě to dělá pořád, i v zimě jakým způsobem to namazat?? Upraveno Duben 24, 200916 r od HjM
Květen 2, 200916 r Autor tak dnes jsem byl v servise kvůli čištění klimatizace a výměně pylového a prachového filtru, tak mi to rovnou mechanik něčím namázl a zatím je klid, uvidíme jak dlouho to vydrží...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.