HjM Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zdravím chlapi, při otevírání kufru vydávají nejspíš ty vzpěry jakési cvakavé zvuky, tak se chci zeptat, jestli je to normální a dělá vám to taky, nebo jestli je to potřeba promazat nebo co s tím? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 vezmi 15-ku klic (mozna je vetsi) a utahni kuzelky na kterych trzi pisty ve dverich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zítra vyzkouším a dám vědět. Zatím jsem si toho ale nevšiml, takže mi to asi nedělá. Zítra více... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 No me to ted v zime zacalo vrzat, kdyz jsem otviral nebo zaviral, ale cim to bylo jsem nezkoumal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 vrzat? a k čemu bys to přirovnal, to vrzání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Proste to jakoby luplo a vrzlo, nevim k cemu bych to prirovnal... Mit jeste to auto, tak natocim video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) Tak chlapi, záhada vyřešena dneska sem na to přišel při čištění auta ten cvakavý zvuk nevydávají ty vzpěry, ale způsobují jej úchyty šňůrek od plata k 5. dveřím pokud plato odháknu tak ten zvuk to nedělá, todle by mě teda nenapadlo Editováno: 21. Duben 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 HjM má pravdu: mě to taky po oteplení začlo lupat a nemám to ve vzpěrách, ale taky v uchycení šňůr ... takže HjM díky, na to bych asi nepřišel ... je třeba namazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) no není zač,. v podstatě náhoda, že sem odepnul plato a zavíral sem kufr, tak mě to trklo, že ten zvuk zmizel jinak mě to dělá pořád, i v zimě jakým způsobem to namazat?? Editováno: 24. Duben 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Já jsem to namazal speciálním bílým mazivem na bázi mýdla a je to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 A prosím Tě, jak se to jmenuje a kde se to dá sehnat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 tak dnes jsem byl v servise kvůli čištění klimatizace a výměně pylového a prachového filtru, tak mi to rovnou mechanik něčím namázl a zatím je klid, uvidíme jak dlouho to vydrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.