Joseamigo Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 je pondělí, proto se asi blbě zeptám, co je NSF? minulý týden jsem měl možnost prohnat mámino citigo a občas tam při řazení z 2 na 3 od spojky taky luplo, ale asi bych se tím fakt netrápil, už je i pár CG co mají naběháno větší porce km a o spojce se nikde nemluví... Jo a všiml jsem si, že to mámino CG má jinak řazení zpátečky. Přítulkyně má v CG zpátečku jak ve Š120 (doprava a dozadu) a mámy CG má dolů-doprava-a-dozadu. A má hezčí páku řadičky, sakra! Aj volant! Zase mám na co odkládat ze svačinek.... Jen pro info výlet Hlinsko-Pce, zapnutá klima, svižná jízda (ale ne jako hovado, auto má najeto cca 400km), prázdnej kufr a řidič bez dokladů (zapomněl jsem je v druhém autě) - spotřeba 5,1/100km podle PP. Kua je to dobrej kočárek, fakt dobrej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Ta řadička - řazení a design se liší podle modelového roku, to stejné jako volant má novej design a Monte Carlo má v nabídce dokonce ten seříznutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 (editace) Koukal jsem do eshopu Škoda a přibyly tam nové designové 16" a 17" kola 16" 17" Editováno: 29. Červenec 2014, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 17" maj nějak díru na víc (Yeti) Zase ale na 17" už by byly asi tak tenký šlupky, že by to pohodlí jako na trakaři Mě se líbí, že třeba Apusy a Aurigy jsou ve třech barvách bílá/černá/stříbrná, takže si člověk vybere k auto co se mu líbí. tyhle 16" jsou ale mňam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Díru mají na obrázku, otázkou je co ve skutečnosti. Ale vzhledem k tomu, že je lze objednat přes eshop, tak jdou případně i velmi lehce vrátit Ale ty 16" v černým lesku jsou moc luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Tam je u těch 17" jasně napsané že je to pro Yetinu. Ale byly by na citigo moc hezké, o tom žádná........jsou to krasavci Kolo z lehké slitiny – Blossom 7,0J x 17“17“ kolo z lehké slitiny určené pro model Yeti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Mají zřejmě chybu v eshopu. Zvolím auto Citigo od r.v. 2011 - Produkty - Kola a vidím je tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 jj, nějak se jim tam zapletly.......ale jsou fakt hezké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Už jsem jim psal na eshop e-mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Dne 31. července 2014 8:47 <sks.lms@skoda-auto.cz> napsal(a): Vážený pane,děkujeme za Vaše upozornění, kola Blossom jsou skutečně určeny pro model ŠKODA YETI. Váš podnět předáme kolegům na příšlušnýútvar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FildaUp Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Joseamigo: Sorry že až teď (byl jsem na dovči), NSF je zkratka New Small Family, aneb Škoda Citigo, Seat Mii a VW Up! (Prostě oficiální název pro trojčata). Já už mám přes 7000km, nedávno jsem projel i kus Slovenska, od Kútů přes Bratislavu, Žilinu a Čadcu na Ostravu (vše po dálnici), takže kilometry přibývají stále. Jinak si myslím, že 17" kola už by byly o ničem, to už je na takovéhle auto moc. Leda, že by ho někdo měl na víkendové balení holek po městě, a nejezdil s tím po našich silnicích ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 http://www.autorevue.cz/nad-trojici-vw-up-skoda-citigo-a-seat-mii-se-stahuji-mracna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 doufám, že si jen dělaj prdel, tak dobrý a šikovný autíčko jako citigo přece nemůžou nechat umřít!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Pokud nebudou prodejní čísla hovořit jasnou řečí (ziskovostí dle jejich představ) klidně tyto modely nechají zemřít..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snowiik Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Má někdo zkušenost s širšíma pneu než jsou základní 185/50? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Na webu se objevil model Sound vč. ceníku. Více ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 vypadá to pěkně ale ta pálka...Mě Vaša dodělal chybějící repráky a myslím, že to mi bohatě stačí. Vypadá to, že CG chce jít cestou jako Up!, akční modely za přehnané peníze...viz montecarlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Tj. i já měl 6 repro a nehrálo to vůbec špatně. Snad jen by mohla přijít digi klima, co je v eUp, ale tam je za trošku jinou cenovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Bi-xenon do Citigo, Up! Mii . Docela bych to bral, ale ta cena.... cca 199 euro jen za kit pro přestavbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Škoda, že v ČR a SR by ťa s týmto asi poslali do p***e. Keďže u nás resp. vás si nemôžeš na aute pomály ani vymeniť voňavku do auta aby to niekomu nevadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Ahoj lidi jsem tu nový, tak hned sem hodím postřehy z mého nového modráska . MR 2017 barva modrá Crystal blue, výbava Fresh, Navíc jsem přikupoval jen černé liťáky Augria, vyhřívané sedačky (v zimě opravdu k nezaplacení) a rezervu... Jinak výbava byla tak bohatá že nebylo víc ani třeba a zas už teď za tu cenu by byla nová základní Fabie . Nevím jak po novém roce, ale moje CITI zatím teda nemá zvětšený ukazatel otáčkoměru a palivoměru a asi to tak zůstane až do příchodu nové generace co jsem vydoloval od prodejců... Důležité je že deštník tam opravdu pod sedadlem spolujezdce je ! fakt pěkný s logem Škoda a kvalitní. Pak sem hodím foto. Další můj postřeh byl že připlácet za lepší palubní PC je zbytečnost, teda jestli nechcete jen ten lepší a větší display, protože všechny funkce má i ten základní a jsem spíš zvyklí na něj se zeleným podsvícením... Zadní podběhy bohužel nepřišli ani po faceliftu, ale opravdu jak jsem tady na foru někde četl už, novinářská auta a zároveň ta předváděci většinou podběhy mívají, což mě docela zarazilo. Když jsem se na ně ptal, tak samo sebou prodejce nic nevěděl, jak už to tak býva... Budu je dodělávat podle návodu, který je tady (musím říct že opravdu super a autorovi moc děkuju, určitě se to bude dělat hned lépe). Ještě bych měl dotaz jestli je taky tady někdo takový blázen jako já a měnil olej po první 1000covce km . Dřív to byla normálka, v servisu nechápali ani proč to dělám ale co bych pro mazlíka neudělal a rozhodně si myslím, že motoru to jen prospěje.ń A tady je ještě perlička co jsem dneska našel a VW UP! opravdu bude ve verzi GTI !!! bude mít TSíčko 115 koníků už teď se mi honí hlavou zálusk na ty sportovní doplňky a spojlery tady je dokaz: http://www.autoweb.cz/volkswagen-up-gti-skutecne-bude-dostane-foukany-trivalec-a-115-koni/ Nakonec bych chtěl všem popřát krásné vánoce a mnoho bezproblémových kilometrů v novém roce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 (editace) Vítej mezi nás, první Citigo s novou Crystal barvou na fóru! Budíky co máš jsou a budou standard, ty větší se dodávají jen s maxidotem za příplatek 3700,- Umí toho ale víc - zobrazení rádia, telefonu, otevřený dveře.. Až přijde s faceliftem příští rok multifunkční volant tak to bude dokonalá kombinace. Olej měnit nebudu ale nic tím nepokazíš, možná vypustíš maličko nečistot, maximálně vyhodíš prachy... UP GTI bude pecka, ale do Citiga se ten motor určitě nedostane, tam budeme rádi za obyč TSI + Monte Carlo. Doplňky můžeš nakupovat už teď: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/sportovni-vybava-tunning/spoiler-predniho-narazniku-1st071606a-2z0/0/1/24/43/1001 http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/sportovni-vybava-tunning/stresni-spoiler------1st071640bx/0/1/24/43/1001 http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/sportovni-vybava-tunning/difuzor-1st071729a-2z0x/0/1/24/43/1001 http://www.obautodily.cz/skoda-citigo-bocni-prahove-spoilery-original-4403cz821/ Taky přeju krásný svátky a hodně šťastnejch kilometrů s prckem! Editováno: 18. Prosinec 2016, autor: Decibel ES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 Fakt první?? to je teda čest. Aha takže s Maxidotem teda větší budíky.. To mi třeba vůbec neřekli ale nevadí. Difuzor určitě přijde na řadu, spíš jsem myslel doplňky z budoucího UPa! GTI. Uvidíme jak si ten motor TSi povede, mohlo by to být zajímavé svezení. 115 koníků je na takto malé auto už slušná porce, základní má tuším 90. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 Jinak víte že v Brazílii má Apík pár předností oproti Evropě?? Např. stahovací okna v zádu, jiné řadičky a motor TSi už mají minimálně rok v prodeji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 (editace) Ano, již se to tu řešilo. Jo a drtivá většina prodejců ví oproti nám tady na fóru o těch autech úplný prd.... Editováno: 18. Prosinec 2016, autor: Decibel ES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.