Leonardus Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 zdravim blbne zadni sterac. kdyz zmacknu packu a pustim ji tak mi sterac zustane na miste a nevraci se nevite cim by to mohlo byt? diky za dopovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 zdravim blbne zadni sterac. kdyz zmacknu packu a pustim ji tak mi sterac zustane na miste a nevraci se nevite cim by to mohlo byt? diky za dopovedi. ozubene koliecko mi odislo, ked som spustil zamrznuty stierac- 5 rokov dozadu som ho menil - treba sa dostat k stieracu cez tapacirung zadnych dveri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 mototrek je v poho ja mam na mysli to, ze sterac se zastavi kdyz pustim packu, musim ji drzet, aby setrel cele okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 bud dobehovy kontakt v motorku nebo nemas druhe napajeni do motorku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fritol Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 zdravim blbne zadni sterac. kdyz zmacknu packu a pustim ji tak mi sterac zustane na miste a nevraci se nevite cim by to mohlo byt? diky za dopovedi. zkus promerit jak co jde do konektoru kdyz tam pujde vse tak jak ma tak bude problem v motorku (dobeh) pokud ti nekam nepujde napeti tam kam ma jit tak se skus mrknout do pruchodky v 5tych dveri jestli tma nemas preskripany kabely.. najdi nekde na netu kam co vede do konektoru a podle toho to promer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 prikladam schema,snad pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 jj diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.