Marek Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tyhle zprávy jsou vždycky smutný, ale za vším hledej vinu člověka, v tomhle případě těch samotných poškozených-usmrcených.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Je to fakt hrozný, ale ještě horší je, že ten chlap s jeho synem byl tak nezodpovědnej a stoupl si snim tam kde nemá, chudák kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Bydlím kousek od místa tragédie.Teď jsem tam nebyl,ale minulý rok.Stál jsem naproti na poli,je to nad cestou-bezpečné místo a loni tam kde se to stalo pořadatelé lidi vyháněli a vůbec jsem se nedivil.Pár posádek tam po tom skoku mělo co dělat,aby auto udrželo na cestě.Bavil jsem se s policajty a je to 50/50-pořadatelé/diváci.Posádce vinu nedávali,to by nemohla být Rallye vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 u nás na RS fóru je jeden člen s OII R32.... a dělal s tím autem předjezdce a tohle psal: "tohle rally sem dělal jako pořadatel,a jezdil sem s bezpečnostním komisařem.osobně sem jim říkal ať ztama jdou pryč,a onimě poslali doprdele aať sa starám osebe.volalisme i na dispečink,aťje vykážou.jenže jaksme odjeli,taksetam vrátili a bylo zaděláno na průser.atakyže jo. komu neni rady,tomu není pomoci.vyloženě jejich chyba.stáli v zakázaném prostoru,vědělito,takže jasná sebevražda." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 všude píšou něco jiného.Někde jsem před chvíli četl,že tam safety Car jel a nikdo tam nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) Na ČT1 byla reportáž a řílkali, že před závodem byli všichni v "bezpečné vzdálenosti od trati".....takže tam poředatelé projížděli a dělali kontrolu...ale....lidé jsou nepoučitelní...když jsem viděl to místo, tak tam si to o průser přímo říkalo.....asi to měli pořadatelí zkusit lépe zabezpečit...ale..... Na NOVĚ ukázali i video jak do nich vlítnul...hrůza..... a opravdu tam neměli co dělat..... Editováno: 28. Březen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) Ted jsem viděl to video, hrůza. Nechápu jak někdo může být takový idiot a svojí vinnou zabil sebe i svýho syna. Chudák manželka Editováno: 28. Březen 2009, autor: Jayson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 u nás na RS fóru je jeden člen s OII R32....a dělal s tím autem předjezdce a tohle psal: "tohle rally sem dělal jako pořadatel,a jezdil sem s bezpečnostním komisařem.osobně sem jim říkal ať ztama jdou pryč,a onimě poslali doprdele aať sa starám osebe.volalisme i na dispečink,aťje vykážou.jenže jaksme odjeli,taksetam vrátili a bylo zaděláno na průser.atakyže jo. komu neni rady,tomu není pomoci.vyloženě jejich chyba.stáli v zakázaném prostoru,vědělito,takže jasná sebevražda." presne, je to Timon.z Krenek autosport myslím ludia to majú úplne v ****** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Je to velká tragédie.Ani se mi nechce na to myslet,prostě hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 presne, je to Timon.z Krenek autosport myslím ludia to majú úplne v ****** jojo, je to tak, byl to Timon. Jestli jel s tou svojí R32 octou, to nevím, ale podle mě jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) Je to nešťastná zpráva, na Valašku sem samo chodil častokráté a todle je prostě fakt špatné. Některým lidem se opravdu divím, letos byla zima poměrně jemná, častokrát v lokalitách typu Veselá, Bytřička, Velká Lhota bylo ještě zmrzlé a většina trasy se jede po nánosech posypu, ale lidi si nedají říct a lezou před zatáčky. Jinak ač nevelký fanda motosportu, velký respekt k výkonům, když vidím podobné jízdy na místech, která řidičsky velmi detailně znám a teď takové jízdy jako http://www.youtube.com/watch?v=RBGBZH7-SPk...feature=related a například sjezd z Vysoké dolů na Příluky (cca od 3:10), z videa nevypadá, ale to je hodně prudký kopec, docela čumim. No a k bezpečnosti - na tom samém videu lidi dřív stáli klidně i oproti v křižovatce, co je na samotném konci v 5:10 (jezdilo se doprava...)...smrt je všude, v čase 5:03 je vpravo sloup, zabil se mi na něm kámoš na debilním fychtlu (ta zatáčka je trochu nevyzpytatelně klopená). Editováno: 28. Březen 2009, autor: flames Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 je to desna tragedie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Byl kvůli tomu uplně zrušenej závod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 ano zrušili ho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jo, zrušeno. Pokud je pořadatel normální - a to v 99,99% je - tak to po takovéhle tragedii ukončí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jasně.Myslel jsem si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Je to hodne velky bes,tragedie!Nejvice potrestani ti mrtvi,ale co pozustali?:(To je tepve supa!Zalezi jak se s tim ten ridic vyrovna,nenese zadnou vinu,ale jestli si to u sebe obhaji je jenom na nem!A s tema poradatelama,lidi fakt maji jenom svoji hlavu,a to je na prdel!Udelaji si stejne co chcou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 četl jsem o tom. Je to tragédie. Posledních pár závodů je to smůla za smůlou...začalo to tuším loni na Horácké rally... Bohužel musím potvrdit naprostou blbost na straně diváků. Mám za sebou pořadatelskou pár ročníků Horácké Rally a Rally Vysočina. Diváci jsou nepoučitelní Pásky na uzavřený území tam může být 100 mil a stejně si tam stoupnou. Když je pořadatelé vyhodí, tak buď je pošlou do řiti a nebo jako na oko odejdou a jakmile je pořadatel z dohledu, tak tam vlezou zpátky. Není v silách nikoho hlídat každý centimetr RZ. A to je v brožůrkách-programech rally hned na první straně nákres nebezpečných a zakázaných míst + poučení. Věta "uposlechněte příkazy pořadatelů" je jako jedna z prvních..... Co je horší že tomu třetímu bylo podle zpráv 15. Táta, syn a jeho kamarád.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Kolik jich ještě musí umřít než se něco změní? To je těch obětí proboha málo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) něco změní? Nezmění, lidi jsou tupé stádo ženoucí se za největší senzací. Včera to zaplatili životem tři lidi, těch kluků je mi líto. Toho VOLA co se tam s nimi postavil, no to se nedá ani říct co s ním. Tři zničené rodiny, jen k vůli jednomu blbému, hloupému divákovi. Ale nemyslím si, že se další poučí a že příště v zakázané zóně bude prázdno. Zase si tam nějaký debil stoupne a bude si hrát se životem svým i té nešťastné posádky, která do něj vletí. Editováno: 29. Březen 2009, autor: blizard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 'blizard' : pěkně jsi to napsal a podepisuju se pod to.Bohužel někdo nedostane rozum ani v 50 letech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 tak se koukněte kde ty lidi stáli. Fakt nechápu http://www.rally-mania.cz/index.php?vypisV...s=0&id=6921 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tak to je foto,par sekund pred tou nehodou!No blbejsi misto si snad ani vybrat nemohli!Je tam strom,ale i tak!Jenomze on si tam zase priste nekdo stoupne,protoze prevlada myslenka "mi se prece nemuze nic stat!"Ale jak tam vyjede auto v plne palbe,je tezke hodne rychle zareagovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Spis bych rekl nemozne zareagovat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 minulý rok jsem tam byl-přesně na tom místě,ale naproti na svahu a řeknu Vám,že tam dole nikdo nestál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.