Březen 28, 200916 r Tyhle zprávy jsou vždycky smutný, ale za vším hledej vinu člověka, v tomhle případě těch samotných poškozených-usmrcených....
Březen 28, 200916 r Je to fakt hrozný, ale ještě horší je, že ten chlap s jeho synem byl tak nezodpovědnej a stoupl si snim tam kde nemá, chudák kluk
Březen 28, 200916 r Bydlím kousek od místa tragédie.Teď jsem tam nebyl,ale minulý rok.Stál jsem naproti na poli,je to nad cestou-bezpečné místo a loni tam kde se to stalo pořadatelé lidi vyháněli a vůbec jsem se nedivil.Pár posádek tam po tom skoku mělo co dělat,aby auto udrželo na cestě.Bavil jsem se s policajty a je to 50/50-pořadatelé/diváci.Posádce vinu nedávali,to by nemohla být Rallye vůbec.
Březen 28, 200916 r u nás na RS fóru je jeden člen s OII R32.... a dělal s tím autem předjezdce a tohle psal: "tohle rally sem dělal jako pořadatel,a jezdil sem s bezpečnostním komisařem.osobně sem jim říkal ať ztama jdou pryč,a onimě poslali doprdele aať sa starám osebe.volalisme i na dispečink,aťje vykážou.jenže jaksme odjeli,taksetam vrátili a bylo zaděláno na průser.atakyže jo. komu neni rady,tomu není pomoci.vyloženě jejich chyba.stáli v zakázaném prostoru,vědělito,takže jasná sebevražda."
Březen 28, 200916 r všude píšou něco jiného.Někde jsem před chvíli četl,že tam safety Car jel a nikdo tam nebyl
Březen 28, 200916 r Na ČT1 byla reportáž a řílkali, že před závodem byli všichni v "bezpečné vzdálenosti od trati".....takže tam poředatelé projížděli a dělali kontrolu...ale....lidé jsou nepoučitelní...když jsem viděl to místo, tak tam si to o průser přímo říkalo.....asi to měli pořadatelí zkusit lépe zabezpečit...ale..... Na NOVĚ ukázali i video jak do nich vlítnul...hrůza..... a opravdu tam neměli co dělat..... Upraveno Březen 28, 200916 r od Marek
Březen 28, 200916 r Ted jsem viděl to video, hrůza. Nechápu jak někdo může být takový idiot a svojí vinnou zabil sebe i svýho syna. Chudák manželka Upraveno Březen 28, 200916 r od Jayson
Březen 28, 200916 r u nás na RS fóru je jeden člen s OII R32....a dělal s tím autem předjezdce a tohle psal: "tohle rally sem dělal jako pořadatel,a jezdil sem s bezpečnostním komisařem.osobně sem jim říkal ať ztama jdou pryč,a onimě poslali doprdele aať sa starám osebe.volalisme i na dispečink,aťje vykážou.jenže jaksme odjeli,taksetam vrátili a bylo zaděláno na průser.atakyže jo. komu neni rady,tomu není pomoci.vyloženě jejich chyba.stáli v zakázaném prostoru,vědělito,takže jasná sebevražda." presne, je to Timon.z Krenek autosport myslím ludia to majú úplne v ******
Březen 28, 200916 r presne, je to Timon.z Krenek autosport myslím ludia to majú úplne v ****** jojo, je to tak, byl to Timon. Jestli jel s tou svojí R32 octou, to nevím, ale podle mě jo..
Březen 28, 200916 r Je to nešťastná zpráva, na Valašku sem samo chodil častokráté a todle je prostě fakt špatné. Některým lidem se opravdu divím, letos byla zima poměrně jemná, častokrát v lokalitách typu Veselá, Bytřička, Velká Lhota bylo ještě zmrzlé a většina trasy se jede po nánosech posypu, ale lidi si nedají říct a lezou před zatáčky. Jinak ač nevelký fanda motosportu, velký respekt k výkonům, když vidím podobné jízdy na místech, která řidičsky velmi detailně znám a teď takové jízdy jako http://www.youtube.com/watch?v=RBGBZH7-SPk...feature=related a například sjezd z Vysoké dolů na Příluky (cca od 3:10), z videa nevypadá, ale to je hodně prudký kopec, docela čumim. No a k bezpečnosti - na tom samém videu lidi dřív stáli klidně i oproti v křižovatce, co je na samotném konci v 5:10 (jezdilo se doprava...)...smrt je všude, v čase 5:03 je vpravo sloup, zabil se mi na něm kámoš na debilním fychtlu (ta zatáčka je trochu nevyzpytatelně klopená). Upraveno Březen 28, 200916 r od flames
Březen 28, 200916 r Jo, zrušeno. Pokud je pořadatel normální - a to v 99,99% je - tak to po takovéhle tragedii ukončí.
Březen 28, 200916 r Je to hodne velky bes,tragedie!Nejvice potrestani ti mrtvi,ale co pozustali?:(To je tepve supa!Zalezi jak se s tim ten ridic vyrovna,nenese zadnou vinu,ale jestli si to u sebe obhaji je jenom na nem!A s tema poradatelama,lidi fakt maji jenom svoji hlavu,a to je na prdel!Udelaji si stejne co chcou!
Březen 29, 200916 r četl jsem o tom. Je to tragédie. Posledních pár závodů je to smůla za smůlou...začalo to tuším loni na Horácké rally... Bohužel musím potvrdit naprostou blbost na straně diváků. Mám za sebou pořadatelskou pár ročníků Horácké Rally a Rally Vysočina. Diváci jsou nepoučitelní Pásky na uzavřený území tam může být 100 mil a stejně si tam stoupnou. Když je pořadatelé vyhodí, tak buď je pošlou do řiti a nebo jako na oko odejdou a jakmile je pořadatel z dohledu, tak tam vlezou zpátky. Není v silách nikoho hlídat každý centimetr RZ. A to je v brožůrkách-programech rally hned na první straně nákres nebezpečných a zakázaných míst + poučení. Věta "uposlechněte příkazy pořadatelů" je jako jedna z prvních..... Co je horší že tomu třetímu bylo podle zpráv 15. Táta, syn a jeho kamarád....
Březen 29, 200916 r Autor Kolik jich ještě musí umřít než se něco změní? To je těch obětí proboha málo?
Březen 29, 200916 r něco změní? Nezmění, lidi jsou tupé stádo ženoucí se za největší senzací. Včera to zaplatili životem tři lidi, těch kluků je mi líto. Toho VOLA co se tam s nimi postavil, no to se nedá ani říct co s ním. Tři zničené rodiny, jen k vůli jednomu blbému, hloupému divákovi. Ale nemyslím si, že se další poučí a že příště v zakázané zóně bude prázdno. Zase si tam nějaký debil stoupne a bude si hrát se životem svým i té nešťastné posádky, která do něj vletí. Upraveno Březen 29, 200916 r od blizard
Březen 29, 200916 r 'blizard' : pěkně jsi to napsal a podepisuju se pod to.Bohužel někdo nedostane rozum ani v 50 letech...
Březen 29, 200916 r tak se koukněte kde ty lidi stáli. Fakt nechápu http://www.rally-mania.cz/index.php?vypisV...s=0&id=6921
Březen 29, 200916 r Tak to je foto,par sekund pred tou nehodou!No blbejsi misto si snad ani vybrat nemohli!Je tam strom,ale i tak!Jenomze on si tam zase priste nekdo stoupne,protoze prevlada myslenka "mi se prece nemuze nic stat!"Ale jak tam vyjede auto v plne palbe,je tezke hodne rychle zareagovat!
Březen 29, 200916 r minulý rok jsem tam byl-přesně na tom místě,ale naproti na svahu a řeknu Vám,že tam dole nikdo nestál
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.