Publikováno Duben 7, 200916 r Koupil jsem od známého sportovní pružiny - červené určené na octu. On to měl v pohodě - teda to tvrdí ... ježděné 3 měsíce pak si dával podvozek. Problém je, že mi když jsem to nandal klečí zadní čast daleko víc než přední ... tak 2 cm rozdil - vypada to no divně ... Tak poradtě kde může být problém.
Duben 8, 200916 r ne to je bohuzel normalni, rikam to tu porad ze zadnek si vetsinou kecne vic treba mas i jinou motorizaci a predek pak je vejs a tim je rozdil jeste markantnejsi do zady podlozky pdo perka a je to
Duben 8, 200916 r Autor ne to je bohuzel normalni, rikam to tu porad ze zadnek si vetsinou kecne victreba mas i jinou motorizaci a predek pak je vejs a tim je rozdil jeste markantnejsi do zady podlozky pdo perka a je to Ale s původníma to bylo rovnoměrný, udělali mi to až ty sportovní pružiny. A ty podložky pod pera to se da normal treba v Auto kelly ?
Duben 8, 200916 r Ale s původníma to bylo rovnoměrný, udělali mi to až ty sportovní pružiny. A ty podložky pod pera to se da normal treba v Auto kelly ? no ale puvodni uz tam prece nemas, tak jak s tim ted souvisi? ted tam mas proste jiny ktery vic sedi na zadek v autokelly asi urcite ne, například weitec je vyrábí
Duben 8, 200916 r Autor no ale puvodni uz tam prece nemas, tak jak s tim ted souvisi?ted tam mas proste jiny ktery vic sedi na zadek v autokelly asi urcite ne, například weitec je vyrábí No jen mi nebylo jasny proč mám najednou auto nakřivo jenom změnou pružin - navíc i drhnu ted
Duben 8, 200916 r Autor no ale puvodni uz tam prece nemas, tak jak s tim ted souvisi?ted tam mas proste jiny ktery vic sedi na zadek v autokelly asi urcite ne, například weitec je vyrábí Tak jsem je konecne nasel http://cartuning.cz/zbozi/kategorie-73_736...-plus-20mm.html A mám objednat 15 nebo 20 mm ? Upraveno Duben 8, 200916 r od bj.prestig
Duben 8, 200916 r tohle jsem uz taky resil a nedoresil mam tdi a seriovy pruziny a i tak mam prdel vic u zeme, nez by bylo vhodne .. menil jsem komplet zadek pruziny za novy a nic se nezmenilo .. jediny co me napada, ze mam na zadku remus tlumic, kterej neco vazi, ale nevim .. ty 2 cm podlozky vypadaji zajimave .. jestli do toho pujdes, tak dej potom foto, jak to vypada .. docela me tahle varianta taky laka
Duben 8, 200916 r No jen mi nebylo jasny proč mám najednou auto nakřivo jenom změnou pružin - navíc i drhnu ted dyť pružiny ti držej vejšku auta co jinýho.. podložkama sem to řešil už několikrát(2cm) a vždycky vpoho případně taky seženu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.