Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Koupil jsem od známého sportovní pružiny - červené určené na octu. On to měl v pohodě - teda to tvrdí ... ježděné 3 měsíce pak si dával podvozek.

Problém je, že mi když jsem to nandal klečí zadní čast daleko víc než přední ... tak 2 cm rozdil - vypada to no divně ... Tak poradtě kde může být problém.

Vloženo

ne to je bohuzel normalni, rikam to tu porad ze zadnek si vetsinou kecne vic

treba mas i jinou motorizaci a predek pak je vejs a tim je rozdil jeste markantnejsi

do zady podlozky pdo perka a je to

Vloženo
ne to je bohuzel normalni, rikam to tu porad ze zadnek si vetsinou kecne vic

treba mas i jinou motorizaci a predek pak je vejs a tim je rozdil jeste markantnejsi

do zady podlozky pdo perka a je to

Ale s původníma to bylo rovnoměrný, udělali mi to až ty sportovní pružiny. A ty podložky pod pera to se da normal treba v Auto kelly ?

Vloženo
Ale s původníma to bylo rovnoměrný, udělali mi to až ty sportovní pružiny. A ty podložky pod pera to se da normal treba v Auto kelly ?

no ale puvodni uz tam prece nemas, tak jak s tim ted souvisi?

ted tam mas proste jiny ktery vic sedi na zadek

v autokelly asi urcite ne, například weitec je vyrábí

Vloženo
no ale puvodni uz tam prece nemas, tak jak s tim ted souvisi?

ted tam mas proste jiny ktery vic sedi na zadek

v autokelly asi urcite ne, například weitec je vyrábí

No jen mi nebylo jasny proč mám najednou auto nakřivo jenom změnou pružin - navíc i drhnu ted :feve:

Vloženo

tohle jsem uz taky resil a nedoresil :) mam tdi a seriovy pruziny a i tak mam prdel vic u zeme, nez by bylo vhodne .. menil jsem komplet zadek pruziny za novy a nic se nezmenilo .. jediny co me napada, ze mam na zadku remus tlumic, kterej neco vazi, ale nevim .. ty 2 cm podlozky vypadaji zajimave .. jestli do toho pujdes, tak dej potom foto, jak to vypada :) .. docela me tahle varianta taky laka

Vloženo
No jen mi nebylo jasny proč mám najednou auto nakřivo jenom změnou pružin - navíc i drhnu ted :feve:

dyť pružiny ti držej vejšku auta ;) co jinýho..

podložkama sem to řešil už několikrát(2cm) a vždycky vpoho ;)

případně taky seženu ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...