Přejít na obsah

Mřížka přední masky


parkan

Doporučené příspěvky

tak objel jsem Obi, Hornbach, Bauhaus a Baumarkt a všude maj leda malý velikosti a ještě se minelíbí. Jsem z Brna a naštěstí je tu firmi west steel,která tahokov vyrábí,tak se tam půjdu potom podívat.Je tu sice i nějáký tuning shop,kde maj tahokovy za 135kč 100*25cm,ale já potřebuju tam 150cm aspoň do nárazníků,což tam nemají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo,ale já rs nárazník nemám,mám ten viz výše.Jenže dotyčný ten tahokov asi udělal tak,že ty mřížky asi vyřezal a dal tam ten tahokov.To by asi šlo udělat.Ale nechcu to zničit.Myslel jsem,že bych to udělal tak,že to všechno vyndám až k mlhovkám a dám tam ten tahokov jako jeden kus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já to teda řešil jako ten dotyčnej...vyřezal jsem původní plastový lamely a do rámečku uchytil tahokov - RS mřížka je o dost větší a ta tbulka 100 x 25 cm by stačila možná i na 2x :) Neboj nemáš co zničit a kdyby náhodou přeci jen, tak ty plast mížky stojí pár Kč (tady jukni: http://forum.skodahome.cz/index.php?act=po...=5&t=65626) tak good job :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...