novic Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 takže moje auto je Škoda Octavia I Combi 1,6 ambiente/ 75kw, r.v. 2004 má najeto 59tkm a zhruba prřed 1000km se mi na palubní desce rozsvítilo EPC a osvětlení palubní desky sláblo až občas uplně pohaslo (pohasnutí trvalo řádově v 0,1s), nelenil sem a auto sem odvezl do OKIMu, kde po připojení na pc mi bylo řečeno že tam žádná závada nejni a tak mi to EPC zhasli (dopředu se omlouvám za mé neodborné výrazy ale tomudle moc nerozumím) Když sem vyjel z OKIMu tak po ujetí 500m se na mě opět EPC rozsvítilo a problém byl zase zpět, tak sem hned jel do jiného servisu, zde mi už aspoň vymenili nějakou pojistku. Zde bylo vidět že byla odvedena lepší práce jelokož po ujetí 500m se problém nevracel a úsměv na mích rtech byl stále větší ... ovšem po ujetí 500km sem byl zase na začátku. Kašlal sem na to a nalítal dalších 500km a dneska sem přišel k autu a nastartoval, EPC na mě už sice nesvítí ale ten problém s poklesem napětí tu stále je. Celé auto je sériovka takže tam nic neoriginál nejni, auto bylo jednou havarované na předek ... ale šlo jen o plechy. V autě nemám ani tuningovou muziku... Kdo by dokázal poradit o co jde a zda si to dokážu opravit doma na koleni sám tak předem moc děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.