Petr Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Ahoj mám v autě Construct ale mám k němu jen jeden klíč. Nemám tu kartičku ani žádný doklad o koupi toho zařízení. Nevíte jestli lze přidělat náhradní klíč a kde??? Ten klíč vypadá uplně normálně jako od bezpečnostního zámku u dveří bytu. Je na něm nápis GUARD. Díky No normálně k origo Constructu bývají 2 - 3 klíče, plus kartička, plus doklad, pak Ti udělají duplikát bez problémů, ale takhle bych asi šel do nějakého montážního střediska a ptal se tam, prt. v normálním klíčnictví Ti duplikát neudělají, resp. neměli by. Tak, tak, Mischicka má pravdu Bez kartičky by nemělo udělat duplikát ani normální klíčnictví, ani sama firma Construct. Když nemáte kartičku, a 2. klíč, pak je na místě zjistit, kdo onu kartičku i 2. (a 3.) klíč vlastní. Je-li to někdo cizí, bez váhání bych Construct vyměnil (otázka 5.000 Kč). Tedy nechcete-li mít neklidné spaní a starost o autí tím, že nemáte všechny původní klíče k zabezpečení vašeho vozu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Ahoj mám v autě Construct ale mám k němu jen jeden klíč. Nemám tu kartičku ani žádný doklad o koupi toho zařízení. Nevíte jestli lze přidělat náhradní klíč a kde??? Ten klíč vypadá uplně normálně jako od bezpečnostního zámku u dveří bytu. Je na něm nápis GUARD. Díky No normálně k origo Constructu bývají 2 - 3 klíče, plus kartička, plus doklad, pak Ti udělají duplikát bez problémů, ale takhle bych asi šel do nějakého montážního střediska a ptal se tam, prt. v normálním klíčnictví Ti duplikát neudělají, resp. neměli by. Tak, tak, Mischicka má pravdu Bez kartičky by nemělo udělat duplikát ani normální klíčnictví, ani sama firma Construct. Když nemáte kartičku, a 2. klíč, pak je na místě zjistit, kdo onu kartičku i 2. (a 3.) klíč vlastní. Je-li to někdo cizí, bez váhání bych Construct vyměnil (otázka 5.000 Kč). Tedy nechcete-li mít neklidné spaní a starost o autí tím, že nemáte všechny původní klíče k zabezpečení vašeho vozu... JJ, to je další věc na kterou jsem myslel, kde jsou klíče (já mám např. ke constructu 3 klíče!) a kartička?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Ahoj mám v autě Construct ale mám k němu jen jeden klíč. Nemám tu kartičku ani žádný doklad o koupi toho zařízení. Nevíte jestli lze přidělat náhradní klíč a kde??? Ten klíč vypadá uplně normálně jako od bezpečnostního zámku u dveří bytu. Je na něm nápis GUARD. Díky No normálně k origo Constructu bývají 2 - 3 klíče, plus kartička, plus doklad, pak Ti udělají duplikát bez problémů, ale takhle bych asi šel do nějakého montážního střediska a ptal se tam, prt. v normálním klíčnictví Ti duplikát neudělají, resp. neměli by. Tak, tak, Mischicka má pravdu Bez kartičky by nemělo udělat duplikát ani normální klíčnictví, ani sama firma Construct. Když nemáte kartičku, a 2. klíč, pak je na místě zjistit, kdo onu kartičku i 2. (a 3.) klíč vlastní. Je-li to někdo cizí, bez váhání bych Construct vyměnil (otázka 5.000 Kč). Tedy nechcete-li mít neklidné spaní a starost o autí tím, že nemáte všechny původní klíče k zabezpečení vašeho vozu... JJ, to je další věc na kterou jsem myslel, kde jsou klíče (já mám např. ke constructu 3 klíče!) a kartička?! Já si nechával CONSTRUCT montovat přímo od výrobce v Praze ve Stodůlkách a po montáži jsu dostal kartičku a 3 klíče s vysvětlením, že ani oni bez kartičky neudělají později klíč náhradní, takže ju mám strážit jako oko v hlavě... Jinak lidé milí a příjmení, prima spolupráce, mohu jen doporučit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radkin Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 koupil jsem auto s dvěma orig klíčema včetně štitku ale bohužel od constructu byl jen jeden. Auto bylo dřív ve firmě tak se mohlo stát že zbývající klíče od constructu byli ztraceny. Rozhodně nehodlám kupovat nový construct jen proto že mám jen jeden klíč. To je fakt nesmysl. A jestli máte na mysli jako že by si klíče bývalý majitelé schválně nechali tak tomu fakt nevěřím protože v případě krádeže vozu by byli jako první na ráně. Zkusím ještě nějaký klíčnictví a když neudělaj tak kašlu na construct - auto mám stejně pojištěný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 V klasicke vyrobne klicu jak kluci psali, by nemeli, NEMELI udelat nahradni klic, ale co jsem se setkal ja, staci mit znameho a jde vse... Ja ho nemel, mel ho jeden kamos a udelali i klice generalni... PRoste neexistuje NEMOZNE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Ahoj , já měl taky jen jeden klíč a ještě ke všemu se mě zlomil . Kartričku sem taky nedostal,ale klíče mě udělaly i z toho zlomenýho na počkání v zámečnictví v Brně , ale musel jsem přijet s autem donest TP a OP vyplnit čestné prohlášení.A za 10 min bylo hotovo no problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radkin Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Ahoj , já měl taky jen jeden klíč a ještě ke všemu se mě zlomil . Kartričku sem taky nedostal,ale klíče mě udělaly i z toho zlomenýho na počkání v zámečnictví v Brně , ale musel jsem přijet s autem donest TP a OP vyplnit čestné prohlášení.A za 10 min bylo hotovo no problém Jo tak to zní logicky tak nějak bych si to představoval a ne striktní odmítnutí a montovat nový Construct když jsem prokazatelně majitel auta. No uvídíme až to zkusím tak písnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radkin Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 TAK KLÍČ JE HOTOV ! NAPROSTO BEZ PROBLÉMŮ ZA 115KČ !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 TAK KLÍČ JE HOTOV ! NAPROSTO BEZ PROBLÉMŮ ZA 115KČ !! Jasně, gratuluji na druhou stranu je to podivné a takové zabezpečení pak ztrácí asi jakýkoliv smysl, když tyto bezpečnostní klíče udělá kde kdo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radkin Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 TAK KLÍČ JE HOTOV ! NAPROSTO BEZ PROBLÉMŮ ZA 115KČ !! Jasně, gratuluji na druhou stranu je to podivné a takové zabezpečení pak ztrácí asi jakýkoliv smysl, když tyto bezpečnostní klíče udělá kde kdo.. SOUHLAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleshh Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 TAK KLÍČ JE HOTOV ! NAPROSTO BEZ PROBLÉMŮ ZA 115KČ !! Jasně, gratuluji na druhou stranu je to podivné a takové zabezpečení pak ztrácí asi jakýkoliv smysl, když tyto bezpečnostní klíče udělá kde kdo.. SOUHLAS já ho měl za 90Kč - TP,auto,OP + vyplnění formuláře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radkin Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 TAK KLÍČ JE HOTOV ! NAPROSTO BEZ PROBLÉMŮ ZA 115KČ !! Jasně, gratuluji na druhou stranu je to podivné a takové zabezpečení pak ztrácí asi jakýkoliv smysl, když tyto bezpečnostní klíče udělá kde kdo.. SOUHLAS já ho měl za 90Kč - TP,auto,OP + vyplnění formuláře. Jak píšu já bez TP bez OP bez kartičky. Jen klíč ale jsem rád že to tak dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Zdarec chlapi, tak včera se mi stala nemilá věc, nešel mi odemknout construct, mám model který je nahoře vzadu za řadičkou u ručky, no prostě néé a néé otočit klíčem v zámku, zkoušel jsem různě lomcovat s řadící pákou, a nic! Už jsem myslel, že auto nechám v Praze a pojedu domů autobusem, no naštěstí měla žena v práci olej na šicí stroje, tak jsem ho nakapal do zámku a ejhle zámek povolil! No ale teď nejde pro změnu vůbec zamknout! Máte s tím nějakou zkušenost kluci??? Já to vidím na únavu zámku!!! Je to ročník 1998, a pokud tam je od začátku má 10 let! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Doporučuju nepoužívat a vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Doporučuju nepoužívat a vyměnit. vypadá to fakt na nový, v Constructu mi řekli cenovku 5200,-, umí tady někdo lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 vypadá to fakt na nový, v Constructu mi řekli cenovku 5200,-, umí tady někdo lepší? Máš SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Máš SZ. Tady je foto constructu, který eventuálně sháním pokud bude kaput...... Jinak je to typ na Octavia I 1996 - 04 / 1999, 1.8T 20V, 1.9 TDi, M - řadící lanovody, horní vzadu - výsuvný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apokus Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Tak kdyz uz je zde o tom rec... Zajimalo by mne kolik by mi stalo namontovat Construct nebo Defend Lock do Octy 1/99. Mam si to udelat v origo sevisu nebo to tu nekde umi udelat rychleji a levneji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semenka Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 (editace) Měl jsem construct už dříve i u Formana. Popisované problémy se projevovaly zhruba po třech letech provozu, zejména po zimě. Jednorázově stačilo nakapat olej, ale pak to začalo znovu. V servisu jsem nechal vyčistit a promazat zespodu to místo, kam zajížděl čep a byl klid. Předpokládám, že u octavie je to podobně a myslím, že není potřeba měnit hned za nový. Editováno: 24. Únor 2008, autor: semenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Construct má v autě můj táta a jestli se nepletu, tak výrobce uvádí, že se má dvakrát ročně namazat a to šupinovým grafitem. Olej a vazelínu nedoporučuje, jelikožs prachem vytvoří brusnou pastu a pak začně právě blbnout. A že chce mazat je jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Měl jsem construct už dříve i u Formana. Popisované problémy se projevovaly zhruba po třech letech provozu, zejména po zimě. Jednorázově stačilo nakapat olej, ale pak to začalo znovu. V servisu jsem nechal vyčistit a promazat zespodu to místo, kam zajížděl čep a byl klid. Předpokládám, že u octavie je to podobně a myslím, že není potřeba měnit hned za nový. Tak to tě zklamu, Forman a Octavia je něco jako nebe a dudy! Moje Očko už má bovdeny a tam je už namontované jen z vrchu, a hlavně zámek je součástí zařízení a jak jsem se dozvěděl, není to tak jednoduché to vyměnit, jsou tam zalamovací šrouby a musí se odfrézovat! Takže to vidím na návštěvu CONSTRUCTU a výměnu za 5200,-! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Honzin Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Ahoj, měl jsem stejný problém. Koupil jsem autíčko z bazaru a měl jsem k tomu pouze jeden klíč od Constructu a žádnou kartu, ale naštěstí jsem k tomu měl doklad o montáži a tam bylo to číslo co je na kartě. Tedy číslo toho klíče. Tak sem zavolal do Constructu a tam mi řekli, ať jim pošlu mailem objednávku, kolik chci klíčů a napíšu tam číslo toho klíče( které je na kartě nebo montážním lístku) a hotovo. Za 10 dní mi klíč přišel za 250Kč. Jen sem se trochu divil, že to nedělaj na počkání,že jsem si tam chtěl zaject,ale zasílaj to na dobírku. Ale to mě už netrápí jsem rád, že mám i náhradní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Zdar chlapi, chtěl jsem se zeptat kolik může stát zabezpečení řadící páky od CONSTRUCT nebo jiné společnosti. Děkuji za opovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 např. http://www.levnealarmy.cz/eshop/zamky-razeni/salock.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 a zase ...řešilo se to tu už asi 100x...stačí hledat, ale když už píšu, tak construct nebo defendlock...stojí cca stejně a to okolo +- 5000,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.