Přejít na obsah

(O1) Plast pátých dveří

wwing

Doporučené příspěvky

Prosím o radu. Sundal jsem plast ze zadních dveří(sedan) a teď mám problém ho nasadit zpátky. Je tam asi šest sponek, které drží plast ke karoserii. Potřeboval bych poradit, jestli mám ty sponky nechat na dveřích a nasazovat plast, anebo obráceně nechat spony na plastu a nasazovat na dveře.

Nemáte s tím někdo zkušenost. Díky za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono jak které, jestli se nepletu, tak s těma u okna máš pravdu, jinak ty ostatní nechat v plastu a pak se tam zamáčknou s plastem, to by jinak nedal, ale asi se ptal na ty u okna, takže máš pravdu ... Zítra budu rozdělávat a oblepim těsněním, páč to dělá hroznej bordel ...

Odkaz ke komentáři

prvne to jak kdyby poloz co nejvise smerem k oknu a zasun smer do zadu auta jakoze k zamku patych dveri a az pote jak zaskoci ty cudle tak zacvakavej postupne od stredu smerem nahoru (na okno zadni)cudliky:-D co sem zatim mel rozebrane tak oktavka je mensi nebo spise vetsi lego:-Dvse zacvakavacky :smich:

Odkaz ke komentáři

Plast piatych dveri osobne povazujem za jeden zo "skvostou" O1. Neviem kto to takto konstrukcne navrhol a preco ale velmi rad by som sa s nim stretol a podelil o dojmy z vysledku jeho tvorivej aktivity.... Neviem presne ale zda sa mi ze do faceliftu bol ten plast, resp. jeho uchytenie riesene inak a ako som mal moznost porovnat tak z minimalnymi problemami a preto vobec nechapem naco to niekto prerobil na tento nepodarok, kt v jednom kuse klepe bucha a v mojom pripadne v poslednej dobe rezonuje. Nasadenie uz bolo popisane inymi, ja by som mal skor otazku ako to dostatocne vytlmit a upevnit tak aby to bolo raz a navzdy vyriesene a nebolo sa k tomu treba kazdy druhy mesiac vracat.

Odkaz ke komentáři

Tak co se těsnění týče, chtěl jsem to olemovat takovou gumovou páskou po celém obvodě, ale byla moc tlustá tak z toho sešlo ...

ale když už jsem to měl dole, všiml jsem si volných držáků, který zřejmě dělaly největší rámus při přejezdu nerovnosti ... jsou to takový bílí neřádi v plechu dveří, co drží ten plast a neskutečně hlasitě ťukají jen po dotyku prstem, tudíž jsem je vyndal a jednou vrstvou oblepil elektrikářsku páskou a ani se nehnou, tzn. že je klid ... :palec2:

Jinak by ještě stál za zvážení molitan po obvodu, jako mají na kousku toho plastu už z výroby ... ale páska vyřešila hodně :p:prc:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...