wwing Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Prosím o radu. Sundal jsem plast ze zadních dveří(sedan) a teď mám problém ho nasadit zpátky. Je tam asi šest sponek, které drží plast ke karoserii. Potřeboval bych poradit, jestli mám ty sponky nechat na dveřích a nasazovat plast, anebo obráceně nechat spony na plastu a nasazovat na dveře. Nemáte s tím někdo zkušenost. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Pri montazi su sponky na na karoserii a plast sa do nich zachytava / zasuva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwing Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 ...tak to je špatný, drbal jsem se s tím více než hodinu a vůbec nevím, jestli to mám nasazeno ve všech sponách Není na to nějakej "fígl". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ono jak které, jestli se nepletu, tak s těma u okna máš pravdu, jinak ty ostatní nechat v plastu a pak se tam zamáčknou s plastem, to by jinak nedal, ale asi se ptal na ty u okna, takže máš pravdu ... Zítra budu rozdělávat a oblepim těsněním, páč to dělá hroznej bordel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tak nevim, proč jsem si myslel, že jich je tam víc, jsou teda jen u okna a musí se nechat v plechu, ale dostat je tam je pokaždý umění, povedlo se mi to až na 4.pokus ... Jinak fígl asi není, já klečel v kufru a snažil se trefit a zamáčknout ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 prvne to jak kdyby poloz co nejvise smerem k oknu a zasun smer do zadu auta jakoze k zamku patych dveri a az pote jak zaskoci ty cudle tak zacvakavej postupne od stredu smerem nahoru (na okno zadni)cudliky:-D co sem zatim mel rozebrane tak oktavka je mensi nebo spise vetsi lego:-Dvse zacvakavacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Je lepši když to budeš nasazovat jeste s nekym kdo ti pomuze... Kazdy nasazuje jednu stranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chaser Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Plast piatych dveri osobne povazujem za jeden zo "skvostou" O1. Neviem kto to takto konstrukcne navrhol a preco ale velmi rad by som sa s nim stretol a podelil o dojmy z vysledku jeho tvorivej aktivity.... Neviem presne ale zda sa mi ze do faceliftu bol ten plast, resp. jeho uchytenie riesene inak a ako som mal moznost porovnat tak z minimalnymi problemami a preto vobec nechapem naco to niekto prerobil na tento nepodarok, kt v jednom kuse klepe bucha a v mojom pripadne v poslednej dobe rezonuje. Nasadenie uz bolo popisane inymi, ja by som mal skor otazku ako to dostatocne vytlmit a upevnit tak aby to bolo raz a navzdy vyriesene a nebolo sa k tomu treba kazdy druhy mesiac vracat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tak co se těsnění týče, chtěl jsem to olemovat takovou gumovou páskou po celém obvodě, ale byla moc tlustá tak z toho sešlo ... ale když už jsem to měl dole, všiml jsem si volných držáků, který zřejmě dělaly největší rámus při přejezdu nerovnosti ... jsou to takový bílí neřádi v plechu dveří, co drží ten plast a neskutečně hlasitě ťukají jen po dotyku prstem, tudíž jsem je vyndal a jednou vrstvou oblepil elektrikářsku páskou a ani se nehnou, tzn. že je klid ... Jinak by ještě stál za zvážení molitan po obvodu, jako mají na kousku toho plastu už z výroby ... ale páska vyřešila hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 NEJLEPŠÍ JE TEN PLAST PÁTÝCH DVEŘÍ VYLEPIT TÍMTO MOLITANEM.....NESAJE VODU http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...sticka-pena-ANS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.