Shaarky Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Nemate nekdo po ruce obraz. dokumentaci pro demontaz tapecu na O II FL (hledal jsem, nenasel...) ? Mam sound system, ale neco drnci / rezonuje v pravych dverich... Predpokladam, ze na to se reklamace vztahuje, ale jiz jsem take cetl, jak tady dopadli jini. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 No u nového auta bych šel prvně do servisu s reklamací... A co je na FL tak jiné od před FL? že chceš extra návod?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Demontaz je taka ista jak u OC 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Demontaz je taka ista jak u OC 1 Bohuzel neni, nejsou tam zadne sroubky... teda mozna jsem se spatne dival, jeste se mrknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Demontaz je taka ista jak u OC 1 tak na to zapoměň jediné, co je stejné, tak šrouby pod madlem a pod ovladačem zrcátka/okna dole jsou pak dva torxy a zbytek drží na nacvakávacích příchytkách, při demontáži se většinou několik zničí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 (editace) tak na to zapoměň jediné, co je stejné, tak šrouby pod madlem a pod ovladačem zrcátka/okna dole jsou pak dva torxy a zbytek drží na nacvakávacích příchytkách, při demontáži se většinou několik zničí Demontaz je taka ista jak na OC1 okrem tych srobikou po obvode. OC2 ma narazacie cupliky jak F1 Editováno: 19. Duben 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sector Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Tu je par fotiek pre predstavu ako to vyzera, daval som dolu tap. spolujazdca. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Skvele, diky za ne. Jak si prosim cely tapec sundal bez toho, aniz bys poskodil ty koliky, na kterych to drzi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sector Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Za malo. Dat to dolu bez poskodenia tych plastovych uchytov je podstate ani nejde, muselo byt to byt fakt stastie. Vzdy sa nejake poskodia. Je ich tam 6, ja som znicil 2 z nich. V spodnej casti a na boku (tam kde je aky-taky pristup) sa to da trocha podpacit srobovakom a znizit riziko zlomenia. Ja to mam momentalne nasadene uplne bez tych uchytov (len na sroboch) kedze to este budem davat dolu a drzi to celkom OK. Myslim ze uchyty by sa mali dat kupit v skoda servisoch, ked som to spravne pozrel mal by to byt kod: 6Y0 867 260 | prichytka (6ks) Daval som to dolu z dovodu premazania casti el. stahovania okien kedze mi to vydavalo velmi neprijemny zvuk (dam video ak by niekto chcel), a ostal som nemilo prekvapeny, ze ten plech za ktorym su kolajnice a ine casti stahovania okna je prinitovany!!! (vid foto) Takze sa k tym vrzgajucim castiam v podstate neda dostat. Jedine odvrtat tie nity ale co s tym potom... Neriesili ste to niekto nahodou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Odvrtat nyty, sehnat nytovaci kleste, nyty s puvodnim prumerem a delkou a zanytovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Supr práce, já si o víkendu taky hrál a dopadlo to: 2 šroub(hroty) v pérdeli a hlavně jeden urvanej držák těch hrotů, prostě jsem to blbec blbě páčil, a stejně jsem to nesundal, nevím totiž jak sundat kličku stahovaní okna, nevítě někdo v DP jsem to nenašel tam maj všechny v elektrice pouze na manuál zapomněli:-(((( PS naštěstí mám ty zadní tapecy náhradní ale potřebuju je nějak sundat:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvakin Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Supr práce, já si o víkendu taky hrál a dopadlo to: 2 šroub(hroty) v pérdeli a hlavně jeden urvanej držák těch hrotů, prostě jsem to blbec blbě páčil, a stejně jsem to nesundal, nevím totiž jak sundat kličku stahovaní okna, nevítě někdo v DP jsem to nenašel tam maj všechny v elektrice pouze na manuál zapomněli:-(((( PS naštěstí mám ty zadní tapecy náhradní ale potřebuju je nějak sundat:-)) Klička jde sundat celkem jednoduše. Na kličce je takový kroužek, ten se vymačkne směrem od kličky a klička se stáhne - viz foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Moc díky , já se stím lopotil, málem jsem tapec zlomil viz příspěvek výše :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sector Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Kedze som sa medzicasom pustil aj do demontaze tapacira na strane vodica, pridavam fotky, niekomu sa mozu zist. Chcem podakovat clenovi morgana za napad ohladne pomocneho nastroja na vyber platovych trnov (dreveny a zelezny variant, zelezny prilis skriabe lak, odporucam vyrobit si dreveny) - vdaka nemu sa mi podarilo bez poskodenia vybrat 5 trnov zo 6, ten posledny som bohuzial zle zapacil a utrhol som z cely plastovy uchyt ako to vidno aj na foto. Tych 5 zvysnych to drzi dobre, takze to v podstate ani nevadi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Pěkná práce o dovolené jsem to taky tak natrénoval když jsem komplet dveře vytlumoval, že mi nepraskne ani jeden hrot, jinak ve škodovce už mi dali nový kolíky nejsou zelený ale bílý mají trošku jiný tvar a nezničí se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Pěkná práce o dovolené jsem to taky tak natrénoval když jsem komplet dveře vytlumoval, že mi nepraskne ani jeden hrot, jinak ve škodovce už mi dali nový kolíky nejsou zelený ale bílý mají trošku jiný tvar a nezničí se... Jo, zničený držák na tapecu. taky se m to stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Trosku to tady obnovim. Chtel bych rozdelat tapec na zadnich levych dverich...je ten postup stejny jako ve predu? Srouby ze spodu a pak pacit a pacit Podotykam, ze mam MR11 FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 BLADIK: Demontaz je rovnaka jak u prednych dveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 tiez ma asi caka demontaz. Vsimol som si ze ten trojuholnikovy fukar pri bocnom skle mam daky uvolneny a moze sposobovat dake pazvuky v aute...tak to chcem rozobrat a pozriet...na vodicovej strane je ten trojuholnik uplne pevny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 Tak jsem se pustil do montáže podsvícení kliček a skončil jsem docela brzo. Vydloubnul jsem celý plast kolem kličky. Ten mi teď visí na táhlu od zámku a nemohu ho vyháknout. U Octavie 1 bylo táhlo dost dlouhé, že šel plast vyndat a vyháknout, tady to tak ale není. Plast povytáhnou jen kousek, tak že tam strčím ruku, ale to je zase lanko tak našponovné, že s ním nehnu. Poradíte mi, jak na to? Je lepší nejdřív vyháknout bovden nebo táhlo a bovden jako druhý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 Musíš nejdřív bowden, pak už lanko jde lehce. V nejhorším příépadě dáš dolů celý tapec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 Da se tam nejak dostat rukou nebo to chce nejaky nastroj? Toho mista je tam fakt hodne malo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jm. Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 a da se nejak sundat tapec pri zavrenych dverich?nejdou mne odemknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divix Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 Musíš nejdřív bowden, pak už lanko jde lehce. V nejhorším příépadě dáš dolů celý tapec :-) Jestli to dobře chápu,že když chci vyměnit kliky za chromové to nemusím sundávat celej tapec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepan89 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Jestli to dobře chápu,že když chci vyměnit kliky za chromové to nemusím sundávat celej tapec? přesně tak,, tapec se sundavat nemusi. Dělal jsem to taky a mam tu nato téma, ktery by ti mohlo pomoct (jestli už to teda nemáš hotové), mrkni sem: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.