Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

TAKHLE VYPADÁ PŘEDEK S 25MM PODLOŽKOU Z DURALU

A ZADEK S 20MM PODLOŽKOU ZE SILONU

TEN ZADEK JE ŠPATNÝ,ZKUSÍM VYMNĚNIT PRUŽINY,POŘ.TLUMIČE,ALE STEJNĚ AT SE TO ZVEDNE JAKKOLIV,NENÍ TO ŽÁDNÁ SLÁVA...

NENÁ NĚKDO Z VÁS PŘEDSTAVU, JESTLI BY BYLO REÁLNÉ TAM DÁT ZADNÍ NÁPRAVNICI ZE SCOUTA A TLUMIČEMA A PRUŽINAMA? NEBO JE TO ÚPLNÝ NESMYSL??

post-33732-1246008845_thumb.jpg

post-33732-1246008919_thumb.jpg

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)
TAKHLE VYPADÁ PŘEDEK S 25MM PODLOŽKOU Z DURALU

A ZADEK S 20MM PODLOŽKOU ZE SILONU

TEN ZADEK JE ŠPATNÝ,ZKUSÍM VYMNĚNIT PRUŽINY,POŘ.TLUMIČE,ALE STEJNĚ AT SE TO ZVEDNE JAKKOLIV,NENÍ TO ŽÁDNÁ SLÁVA...

NENÁ NĚKDO Z VÁS PŘEDSTAVU, JESTLI BY BYLO REÁLNÉ TAM DÁT ZADNÍ NÁPRAVNICI ZE SCOUTA A TLUMIČEMA A PRUŽINAMA? NEBO JE TO ÚPLNÝ NESMYSL??

tak jestli tohle tema ještě někoho zajímá...takhle vypadá zadek s kombikovýma pružinama z II a 20mm silon.podložky

post-33732-1247818757_thumb.jpg

post-33732-1247818764_thumb.jpg

post-33732-1247818772_thumb.jpg

Editováno: , autor: deny8
Vloženo

Vypadá to dobře :) Budu muset taky něco pořícit na zadek, přijde mi že bych to mohl mít taky trochu výše. Jenom mám strach, aby extrémní zvednutí světlé výšky nějak nepoškozovalo klouby poloos...

Vloženo

kamoš ma Jeep vrakoviště a tam se zvedají standartně asi o těch 50mm,to je fakt,ale tady je jinak uložená nápravnice a když vidím na svém autě na zadku,jaký jsou tam už ted změněný úhle nápravnice ke kastli,myslím,že tam do extrému jít jde těžko,takže ani ten předek mi nepřijde vzhledem k tomu reálný,pokud nechceš,aby to vypadalo jako motorový člun:)

Vloženo (editace)

Mno chtělo by to stavitelný podvozek... trochu provázat s kompjůtrem, při rychlý jízdě by šel k zemi, ale při potřebě by šel pěkně nahoru... vím existuje to, ale těch peněz ;)

Editováno: , autor: lukash
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím, nevím na kolik je tohle téma ještě aktuální, ale kvůli koupi chaty bych potřeboval trochu zvednou O1 chatchback TDI 81kW. Byl by ochotný někdo ty podložky udělat a poslat mi je? Chtěl bych zvednou předek i zadek. Díky.

Vloženo

Můžu ti doporučit,aby jsi zkusil tady odsud " KAKOS"e, ten dělal podložky mě,má hotový program na ně CNC. Rychlý a spolehlivý,.podložky super. Tak mu zkus napsat,nebo ti případně můžu poslat email na něj.

Vloženo

Taky mě už vytáčí jak je octa nízká. Jelikož mám i tažné zařízení tak s ním dost často zachytím, třeba sjíždění z obrubníku apod. Zajímaly by mě docela dlouhodobé zkušenosti. Díky

Vloženo

Moje zkušenosti-jednoznačně z mého pohledu pozitivní,auto ztvrdne,to je fakt,je taky pravda,že do zatáčky musíš jet víc s rozumem,ale určitě se nestane,že si štrejchneš při sjezdu z obrubníku,nebo když přehlídneš v noci zpomalovací hrb,tak taky v pohodě.Na české silnice si myslím ideální.A je lepší projet pomaleji zatáčku,než pak měnit trefenou vanu,nebo převodovku.Takže komfort jízdy tím jak je to tvrdší se sníží.Ale taky by nemusel,když bys vymenil i tlumiče za jiné,já si nechal tlumiče původní.Ale jinak pohoda.

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

pěkný :palec2: předek máme stejný,vzadu mam silon 25mm,ale mám vymněněné i pružiny-zadek kombiková O2 a předek dieslový kombik(ty přední má např diesel o 0,5mmsilnější na průměru,takže i tužší)

post-33732-1255959700_thumb.jpg

post-33732-1255959839_thumb.jpg

post-33732-1255959876_thumb.jpg

post-33732-1255959952_thumb.jpg

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

cauky,no mě se to právě zdá málo,jsem vysoký uplně stejně jako Scout,ale ještě kousek bych chtěl výš,protože podívej jak jsem dopadl před měsícem:

stálo mě to trojku!:( alenový poznatek-octavián nezapřel firmu Škoda a s touhle dírou jsem dojel z chaty ráno do práce 30KM přes Prahu!!! a dolejval jsem všeho všudy na 3x 6litrů oleje-motor nepřidřel,absolutně bez následku,fakt bomba,jako starý škodovky.

Jinak kupodivu mi to celkem sedí,na to co s tím dělám,ale mám obavy,že když půjdu ještě kousek,tak přestane,tak jsem si říkaql,že tam možná nacpu podložky pod kola. Podložky bys taky uměl?

post-33732-1257117729_thumb.jpg

post-33732-1257117744_thumb.jpg

Vloženo (editace)
:feve: ty voe, to uz je hustej extrem... bych se s tim bal v nejaky krizovy situaci (rozkmitani auta ze strany na stranu), ze me podvozek moc nepodrzi :kuk: stalo se mi, ze me vytlacil ven autobus ze silnice, kdyz jsem vracel auto zpatky na silnici, tak me nakopnul rantl u silnice a bylo to jen tak tak, ze jsem auto udrzel... mit takovy podvozek, tak jsem sel pres boudu :help: Editováno: , autor: houmik
  • o 1 měsíc později...
Vloženo
pěkný :palec2: předek máme stejný,vzadu mam silon 25mm,ale mám vymněněné i pružiny-zadek kombiková O2 a předek dieslový kombik(ty přední má např diesel o 0,5mmsilnější na průměru,takže i tužší)

muzu se te zepatta na O1 sedi pruziny z O2 ted s ebavim o zadku ???

Vloženo

Lidicky ja sesil zvednuti pruzinama nechal jsem si namotat novy pruziny z tuzsiho matrose ve predu o 20 vic a 25 zadek vic vydrzelo to 2 roky nahore ted uz to zas sedi niz

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...