CIJOML Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 taky se pridavam a jdu do toho jestli to bude za rozumnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 tak to sem necekal ze to potrebuje nebo chce tolik lidi :-) ja soustruh nemam ma ho znamej na vysocine nevim jestli by to nebyl zdlouhavej proces . ja ted hlavne nemam cas tohle realizovat ,pouze tady na foru hledat informace pro budouci realizaci .spis bych se priklanel taky k tomu zda by to nekdo udelal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Může někdo. kdo má přístup k "etce" uvést: - obj. čísla pro podložky na předek a zadek pro provedení "PAKET PRO ŠPATNÉ CESTY" (ne pro 4 x 4), event. i s orientační cenou pro O1/2002, model. rok 2003, liftback, 1,9 TDi/81 kW/ASV - pokud je i rozdíl v pérech a tlumičích, pak i čísla pro ně Díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 How much???? ty podlozky.... Mam 4X4, podvozok "paket pre zle cesty" ale predstavoval by som si to asi takto/viz. OBRAZEK/..Majitel tejto octy byl na foru naposledy spatren r.2OO6, takze sa pytam "znalcov" ako dosiahnut ten efekt... Ake konkretne tlmice a "pridavky" sa tam davaju??? How much vyjde taka "sranda"??? Potesili by konkretne info aj z neakym foto, nech je vidno vysledok.. dik yoyo Tak tohle je výýborný. Chci taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelOD Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 No zkusím se zeptat u mě v okolí jestli by nebyl někdo ochoten todle udělat, a dám vám vědět, myslím že když už se to bude dělat nebude problém toho udělat víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelOD Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Takže jestli to chápu správně, tak nové tlumiče kvůli tomu kupovat nemusím? Je to tak? Předek je jednoduchý, a na zadek se podloží jen pružina zespodu tím udělátkem co je na první straně jo? A ještě jak tam vzadu drží ten silon na té pružině, jen tlakem pružiny? A co kdyby se to udělalo třeba z hliníku mohlo by to být? Sakryš to je otázek? Díky těm zkušenějším za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Takže jestli to chápu správně, tak nové tlumiče kvůli tomu kupovat nemusím? Je to tak?Předek je jednoduchý, a na zadek se podloží jen pružina zespodu tím udělátkem co je na první straně jo? A ještě jak tam vzadu drží ten silon na té pružině, jen tlakem pružiny? A co kdyby se to udělalo třeba z hliníku mohlo by to být? Sakryš to je otázek? Díky těm zkušenějším za odpověď. Včera jsem se na to zvednutí ptal kámoše v servise a docela mi zas zamotal hlavu ,protože když jsem mu ukazoval oba výkresy -předku a zadku,tak ten zadek mi odkejval,ale předek se mu nelíbil,že když tam dáš to podložku-pozice 6,tak tím omezíš tlumení toho tlumiče,protože bude vlastně pořád vytaženej nahoře. že by prý radši udělal na předku to samé,co je na zadku,ale podložka by byla nahoře v hrnci..???tak zvedneš auto a tlumič se bude hýbat tak jak má. tak nevím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 ten predek by mel byt shodny s origo dilem, tak snad to soudruzi nevymysleli az tak spatne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 To fakt v etce nebo tovární dokumentaci není žádná zmínka o dílech pro "paket pro špatné cesty" na předokolku?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelOD Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 z-man: ty to máš na předku namontovaný ne? A jak jsem se dočetl tak ti to funguje, tak by to nemělo být problém když je to odzkoušené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelOD Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak k tomu přednímu zvednutí tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...lroad&st=25 to dělal crazyduke a na předek dával podložku do pozice 4 - 5 to znamená mezi pružinu a dosedací plech. Tak teď teda nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Fabrika dodává nadále i pro O1/O Tour (a pochopitelně i pro O2) následující: "Paket pro špatné cesty s informací -Nebojte se objevovat nová místa. Vyjeďte si klidně do hor či k mořskému pobřeží, cestou necestou... Ani v náročném terénu se vašemu autu nic nestane díky úpravě, jež zahrnuje např. ochranné kryty částí podvozku a motoru, odolnější pružení a tlumiče a přední stabilizátor. Můžete dokonce zvýšit tzv. „světlou výšku“ vozu. Nyní můžete i tam, kde cesty končí...", Proto nechápu,že nikdo s přístupem k tovární dokumentaci není schopen nebo ochoten všechny změněné díly vyspecifikovat. Pochopitelně nejsem proti dalším úpravám a případné modifikaci, ale proč v principu "vynalézat" něco, co je již vynalezené, osvědčené a na co dává fabrika plnou záruku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 PavelOD: ja mam jen predek, staci mi to, zatim naprosta spokojenost jinak ty predni distancni podlozky maji cislo 1J0 412 311 A, cena prej cca 275kc .. jelikoz jsme sehnal vykres neshanel jsem cerpal jsem zde: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?...asc&start=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Včera jsem se na to zvednutí ptal kámoše v servise a docela mi zas zamotal hlavu ,protože když jsem mu ukazoval oba výkresy -předku a zadku,tak ten zadek mi odkejval,ale předek se mu nelíbil,že když tam dáš to podložku-pozice 6,tak tím omezíš tlumení toho tlumiče,protože bude vlastně pořád vytaženej nahoře. že by prý radši udělal na předku to samé,co je na zadku,ale podložka by byla nahoře v hrnci..???tak zvedneš auto a tlumič se bude hýbat tak jak má.tak nevím?? je to blbost tak i tak je ten tlumic vytazenej jak s podlozkou pod pero tak tim dural. krouzkem to stejny je i vzadu taky ten tlumic je vic natazenej. neni co resit dopredu origo dil akorat necht udelat vetsi cca3 cm a do zadu podlozku ze silonu pod pero ale tady vaham s rozmerem jestli stejnou tloustku nebo by stacilo jen 2 cm :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tak co chlapi, už to má někdo z vás zvednutý?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderPaul Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jo, to by melo byt na zadek Prosímtě vím že je to mimo, ale kde jsi sehnal ten plech pod motor? Chtěl bych si jej taky sehnat =) Na mou Koktu 1.6 74kw, rv.97 dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 uzivatel bawor .. v bazaru: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1133342 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelOD Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 deny8: ještě ne, mám už vyrobené podložky na přední tlumiče a jen čekám až bude mít známý čas to udělat. Potom sem dám foto před a po zvednutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 deny8: ještě ne, mám už vyrobené podložky na přední tlumiče a jen čekám až bude mít známý čas to udělat. Potom sem dám foto před a po zvednutí a ty podložky máš silon,nebo dural? a jak vysoký? budeš zvedat jen předek? já bych chtěl předek i zadek, mám automat a bojím se docela o převodovku, už jsem si pořádně štrejchnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelOD Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Budu zvedat jen předek. Zadek se mi zdá vysoko dostatečně. Udělal jsem si podložky dle návodu z předchozí strany soustružník mě to udělal z duralu za stovečku, což jë super cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Budu zvedat jen předek. Zadek se mi zdá vysoko dostatečně. Udělal jsem si podložky dle návodu z předchozí strany soustružník mě to udělal z duralu za stovečku, což jë super cena. Nemužu nikoho najit, kdo by mi to vytočil . a chtěl udělat i na zadek. Nepíchnul bys mi s tím? Myslím toho soustružníka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudakbmv Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Zdarec,kdyby to někdo rozjel,já bych je bral taky,jak na předek,tak na zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 vzal bych to taky pro svou 4x4 ale chci to zvednout minimálně o 5-7 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek M Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Take bych se pridal a koupil ty podlozky na predek..... Skrtam tady na severu cech docela casto tak at ten kryt motoru nemusim po par km menit. Kdo by z vas byl tak ochotnej a nechal mi to vytocit , nemam tady moznosti a ani znamy :/ Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Může někdo popsat, jak nejjednodušeji namontovat zmiňované podložky na předek i zadek? Díky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.