deny8 Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 TAKHLE VYPADÁ PŘEDEK S 25MM PODLOŽKOU Z DURALU A ZADEK S 20MM PODLOŽKOU ZE SILONU TEN ZADEK JE ŠPATNÝ,ZKUSÍM VYMNĚNIT PRUŽINY,POŘ.TLUMIČE,ALE STEJNĚ AT SE TO ZVEDNE JAKKOLIV,NENÍ TO ŽÁDNÁ SLÁVA... NENÁ NĚKDO Z VÁS PŘEDSTAVU, JESTLI BY BYLO REÁLNÉ TAM DÁT ZADNÍ NÁPRAVNICI ZE SCOUTA A TLUMIČEMA A PRUŽINAMA? NEBO JE TO ÚPLNÝ NESMYSL?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
švesťák Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Tak jsem tam dal na předek 25 mm nerez, dostal jsem se na 695 mm vpředu od země na lem blatníku na 15" kolech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 (editace) TAKHLE VYPADÁ PŘEDEK S 25MM PODLOŽKOU Z DURALUA ZADEK S 20MM PODLOŽKOU ZE SILONU TEN ZADEK JE ŠPATNÝ,ZKUSÍM VYMNĚNIT PRUŽINY,POŘ.TLUMIČE,ALE STEJNĚ AT SE TO ZVEDNE JAKKOLIV,NENÍ TO ŽÁDNÁ SLÁVA... NENÁ NĚKDO Z VÁS PŘEDSTAVU, JESTLI BY BYLO REÁLNÉ TAM DÁT ZADNÍ NÁPRAVNICI ZE SCOUTA A TLUMIČEMA A PRUŽINAMA? NEBO JE TO ÚPLNÝ NESMYSL?? tak jestli tohle tema ještě někoho zajímá...takhle vypadá zadek s kombikovýma pružinama z II a 20mm silon.podložky Editováno: 17. Červenec 2009, autor: deny8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Vypadá to dobře Budu muset taky něco pořícit na zadek, přijde mi že bych to mohl mít taky trochu výše. Jenom mám strach, aby extrémní zvednutí světlé výšky nějak nepoškozovalo klouby poloos... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 myslím,že ne....nakonec ten předek origo škodovka dělá taky(má tam 21mm,já mám 25)a poloosy stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 jj, to je jasné - 20mm dává škodovka do paketu. Spíš mi šlo o extrém, např. 50-70mm, někdo to tu taky chtěl. Sám mám zvednuto, ale chtěl bych klidně ještě výš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 kamoš ma Jeep vrakoviště a tam se zvedají standartně asi o těch 50mm,to je fakt,ale tady je jinak uložená nápravnice a když vidím na svém autě na zadku,jaký jsou tam už ted změněný úhle nápravnice ke kastli,myslím,že tam do extrému jít jde těžko,takže ani ten předek mi nepřijde vzhledem k tomu reálný,pokud nechceš,aby to vypadalo jako motorový člun:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 ale taky by se mi to líbilo to nakopnout ještě víc...kdysy byli dvojkový golfi takhle moc zvednutý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 (editace) Mno chtělo by to stavitelný podvozek... trochu provázat s kompjůtrem, při rychlý jízdě by šel k zemi, ale při potřebě by šel pěkně nahoru... vím existuje to, ale těch peněz Editováno: 17. Červenec 2009, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Zdravím, nevím na kolik je tohle téma ještě aktuální, ale kvůli koupi chaty bych potřeboval trochu zvednou O1 chatchback TDI 81kW. Byl by ochotný někdo ty podložky udělat a poslat mi je? Chtěl bych zvednou předek i zadek. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Můžu ti doporučit,aby jsi zkusil tady odsud " KAKOS"e, ten dělal podložky mě,má hotový program na ně CNC. Rychlý a spolehlivý,.podložky super. Tak mu zkus napsat,nebo ti případně můžu poslat email na něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Díky, posílám mu SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shvellanj Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 A takhle by to v zadu udělat nešlo? http://mtw.fordclubs.org/article.php?artic...23&rubrik=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 myslím,že šlo,ale je to zbytešně složité a bude to asi i těžké.Ten silom je určitě lepší-a montář na auto pak úplná sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Taky mě už vytáčí jak je octa nízká. Jelikož mám i tažné zařízení tak s ním dost často zachytím, třeba sjíždění z obrubníku apod. Zajímaly by mě docela dlouhodobé zkušenosti. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Moje zkušenosti-jednoznačně z mého pohledu pozitivní,auto ztvrdne,to je fakt,je taky pravda,že do zatáčky musíš jet víc s rozumem,ale určitě se nestane,že si štrejchneš při sjezdu z obrubníku,nebo když přehlídneš v noci zpomalovací hrb,tak taky v pohodě.Na české silnice si myslím ideální.A je lepší projet pomaleji zatáčku,než pak měnit trefenou vanu,nebo převodovku.Takže komfort jízdy tím jak je to tvrdší se sníží.Ale taky by nemusel,když bys vymenil i tlumiče za jiné,já si nechal tlumiče původní.Ale jinak pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudakbmv Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Takže už mám taky zvednuto. Předek Zadek Na předku 21mm dural,vzadu 22mm silon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 (editace) pěkný předek máme stejný,vzadu mam silon 25mm,ale mám vymněněné i pružiny-zadek kombiková O2 a předek dieslový kombik(ty přední má např diesel o 0,5mmsilnější na průměru,takže i tužší) Editováno: 19. Říjen 2009, autor: deny8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakos Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Tak se to celkem rozjelo umím už i fabii a superba tak vlastně celej koncern plus nějaký MB.Koukám Deny ten zadek docela extrém ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 (editace) cauky,no mě se to právě zdá málo,jsem vysoký uplně stejně jako Scout,ale ještě kousek bych chtěl výš,protože podívej jak jsem dopadl před měsícem: stálo mě to trojku! alenový poznatek-octavián nezapřel firmu Škoda a s touhle dírou jsem dojel z chaty ráno do práce 30KM přes Prahu!!! a dolejval jsem všeho všudy na 3x 6litrů oleje-motor nepřidřel,absolutně bez následku,fakt bomba,jako starý škodovky. Jinak kupodivu mi to celkem sedí,na to co s tím dělám,ale mám obavy,že když půjdu ještě kousek,tak přestane,tak jsem si říkaql,že tam možná nacpu podložky pod kola. Podložky bys taky uměl? Editováno: 1. Listopad 2009, autor: deny8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 (editace) ty voe, to uz je hustej extrem... bych se s tim bal v nejaky krizovy situaci (rozkmitani auta ze strany na stranu), ze me podvozek moc nepodrzi stalo se mi, ze me vytlacil ven autobus ze silnice, kdyz jsem vracel auto zpatky na silnici, tak me nakopnul rantl u silnice a bylo to jen tak tak, ze jsem auto udrzel... mit takovy podvozek, tak jsem sel pres boudu Editováno: 2. Listopad 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hondaaa Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Tak se to celkem rozjelo umím už i fabii a superba tak vlastně celej koncern plus nějaký MB.Koukám Deny ten zadek docela extrém ne? Čau,posílal jsem ti sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrek Vloženo 15. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 pěkný předek máme stejný,vzadu mam silon 25mm,ale mám vymněněné i pružiny-zadek kombiková O2 a předek dieslový kombik(ty přední má např diesel o 0,5mmsilnější na průměru,takže i tužší) muzu se te zepatta na O1 sedi pruziny z O2 ted s ebavim o zadku ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrek Vloženo 15. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Lidicky ja sesil zvednuti pruzinama nechal jsem si namotat novy pruziny z tuzsiho matrose ve predu o 20 vic a 25 zadek vic vydrzelo to 2 roky nahore ted uz to zas sedi niz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ad0da Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Ahoj chlapi, nemáte někdo lepší obrázek té podložky pod zadní péro. Ten co je na té první stránce se mi nechce zobazit.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.