Dannielsan Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Zdarec Draci,mám problém s rezavýma tečkama,které jsou na obou blatnících,všechny dveře i zadní lemy.Mechanik ve Škoda servisu tvrdí,že to není rez,ale částečky materiálu od brzd.Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Zdarec Draci,mám problém s rezavýma tečkama,které jsou na obou blatnících,všechny dveře i zadní lemy.Mechanik ve Škoda servisu tvrdí,že to není rez,ale částečky materiálu od brzd.Co vy na to? Vem technickej benzín a hadr, za chvilku jsou dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 rez to není určitě, páč je to oi na plastových blatnících.... ale jde to dolů, musíš si pohráz, a neboj dělá to všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 chlapci, toto sa tu riesi v teme Koroze, ktora je skoro hned pod touto...zbytocne tu zakladate temy, mne to nevadi no admini vas budu buzerovat ano je to od brzd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dannielsan Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Musím se smát zbytečnému tématu a tvému příspěvku,také zbytečnému,číst umím a v témě Koroze jsem nic o tečkách od brzd nenašel,proto jsem se zeptal.Ale díky za tvůj čas,doufám,že ne zbytečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 no tečky od rzi tam byly, protože jsem se taky přidával, je to pokaždé zimě. Když jsem se díval na otcům Ford Focus II, tak tam to byla proti oktávce hrůza!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Musím se smát zbytečnému tématu a tvému příspěvku,také zbytečnému,číst umím a v témě Koroze jsem nic o tečkách od brzd nenašel,proto jsem se zeptal.Ale díky za tvůj čas,doufám,že ne zbytečný. strana 16 temy KOROZE... jasne ze aj moj post bol zbytocny ale tak ked dve temy dole je to iste...teraz ot uz je nizsie (pre rypalov ako som ja ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Přátelé okřídleného šípu, tento problém je i problémem mého vozidla. Na metalíze se mi to nelíbí. Nemyslím si, že je to od brzd. Pokud se nepletu do kompozitu brzdových destiček se žádná železný kov nepřidává. Bydlím v celkem ve výšce a na bílém parapetu mám ty samé nepěknosti. Nekoukal jsem odkud všichni jste, já z Ostravy, tak doufám, že to nebude fenomén této oblasti. S tím tech. benzínem to prubnu. Loučím se pozdravem - za pěkný lak bez rezavých teček. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukys.z Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ...asfalt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dannielsan Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ...asfalt... Krucinál,copak je asfalt rezavý??????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukys.z Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Krucinál,copak je asfalt rezavý??????????????? Neni,ale nekdy to tak vypada. Vem si treba nitroredidlo a zkousej cistit a uvidis. Mozna myslis, ze zedne takove tecky nemas, ale zalezi jakou mas barvu auta a spis jsou tak nepatrny, ze jsou videt az hodne z blizka. Cistivam dost casto, protoze mam stribrnou metlu, tak to jde videt vic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Neni,ale nekdy to tak vypada. Vem si treba nitroredidlo a zkousej cistit a uvidis. Mozna myslis, ze zedne takove tecky nemas, ale zalezi jakou mas barvu auta a spis jsou tak nepatrny, ze jsou videt az hodne z blizka. Cistivam dost casto, protoze mam stribrnou metlu, tak to jde videt vic... Nitro ředidlem narušíš lak!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Přátelé okřídleného šípu,tento problém je i problémem mého vozidla. Na metalíze se mi to nelíbí. Nemyslím si, že je to od brzd. Pokud se nepletu do kompozitu brzdových destiček se žádná železný kov nepřidává. Bydlím v celkem ve výšce a na bílém parapetu mám ty samé nepěknosti. Nekoukal jsem odkud všichni jste, já z Ostravy, tak doufám, že to nebude fenomén této oblasti. S tím tech. benzínem to prubnu. Loučím se pozdravem - za pěkný lak bez rezavých teček. Radek. Tak bohužel,to není jenom Ostravský fenomén,já jsem z Prahy a ty tečky mám na autě taky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Room75 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 (editace) Chlapi, je to zaschla zaoxidovana posypova sul. Dela to na kazdem aute co jezdi v zime v soli. Chce to pred zimou napastovat lak a casteji mit v zime. Ja jsem tuto zimu nenechal auto pocakane od soli dele jak tyden a zadne tecky nemam. Editováno: 26. Duben 2009, autor: Room75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukys.z Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Nitrem lak z tovarny neznicis!!! Zkus a uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Chlapi, tomu se říká vzdušná koroze..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 heh uz tu mame asi milion nazorov co je to za hrdzu :smich: viem ze je to OT ale zakazdym prida niekto nejake polienko do ohna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.