lukyssek Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 kibi: a kdy jedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 lukyn: jedu v So brzy ráno s klukama s Chomutova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 nazdar chlapáci, tak vás sem jdu opět skontrolovat a sakra, ale na rozcvičku je trochu pozdě nemyslíš...vrchní sportovní referente....jinak ahóóój Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 kibi: OK, já pravděpodobně jedu už v pátek a budu tam spát.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 a sakra, ale na rozcvičku je trochu pozdě nemyslíš...vrchní sportovní referente....jinak ahóóój žádný pozdě, je pěkně po obědě = tak se ten nával zdravé výživy musí trošku vypotit dobrej dobrej pane vedoucí amatér pracujeme? lukyn: mi to s klukama vymysleli tak aby nám to všem vyhovovalo a jeli jsme společně...jináč sobotu tam budem celou a vne taky posíchat nebudu - už jen doufám že bude přát počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 kibi: OK, já pravděpodobně jedu už v pátek a budu tam spát.... zdarec,nevíš jestli jsou ještě volný chatky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 kibi: počasí je to nejdůležitější, a mam takový tušení že i účast bude veliká...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 zdarec,nevíš jestli jsou ještě volný chatky? hele nevím.....já budu chrnět buď pod širákem, nebo v autě(pravděpodobnější) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 KIBI: nepracuju dneska mám volno a taky jsem vyvěsil téma dne: zubařina...měli jsme dneska rodinou návštěvu u zubařky...jinak k obýdku bylo kuřátko a kašička..to se nemusí vypotit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 jirka: kámoš to objednával asi před dvěma týdnama a prý byla ta naše jedna z posledních, ale co jsem četl a pročítal, tak nedávno někdo psal že si chatku zamlouval...mrkni se do sekce srazy - srazyy skodahome...mělo by tam být číslo a za zavolání nic nedáš lukyn: jo taky si myslím že tam bude spousta lidí, což je hlavní důvod proč tam jedu...poznat zdejší bandu osobně a užít si pohodovej výkend - snad bez deště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Mára: to se to něko máááá, já přišel ráno z roboty a večír zase jdu...už si připadám jak permoník ouuuuu zubař to je u mne zakázaný slovo...můj nepřítel číslo jedna co u vás?...jak to proběhlo hmmm kuřátko a kašíčka, tak to máš u mne za výživu kladnej bod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) kibi...zubař v pohodě ..holky nic a já jen zubní šutr..asi 12kg ..a teď mě herečka přemluvila na procházku s malou..že večer asi bude ........no víš co...takže já padám ....ať se Ti večer dobře pracuje a máš klidnou šichtu.... Editováno: 11. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Mára: takže tatík dostal lízátko za "statečnost" (nebrečel jsi ne? ) a holky mu ho tiše záviděli no je mi to jasný, kdo by nepodlehl..ty pudy, to je svinstvo hele měj se a díky...ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 hele klucí jedete nekdo do Chaber na sraz skodahome Já bych rád jel,ale nějak se té fin.krize nemužu vzpamatovat,a když to spočítám tak mě so-ne vyjde tak na litr spíše litr a pul a to je docela pruvánek,tak ještě uvidím.Jinak bych spal taky venku nebo spíše v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Vlasta: jj jedu v pátek, spát budu do soboty v autě, jednu noc se to přežít dá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 já panové nejedu...tak zatlačte kroupu zpět do oka....holt si setkaní se zastupcem v chabrech neužijete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 RaCa: ty tam budeš chybět, aspon na jeden večer si se mohl doma trhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) luky taky bych tě zas po dlouhy době rád viděl a i s ostatníma se seznamil a předved se v cele své krase ale bohužel patek sobota noční Editováno: 11. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 tak to potom chápu.....já osobně však dneska ukecal šéfíka a vzal si volno i na pátek, takže zase 3 dny volna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 V pátek určo nemužu máme vítání občánků to by mi doma neprošlo.Spíš pojedu až uděláme nějakej lokální sraz západočechů,do práglu to mám dost daleko.No uvidíme ještě mám 4 dni na jedu nejedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Lukyne: a Ty budeš na škodahome už v pátek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Romariooo: mam příslib od ženy že mě pustí na pátek+sobotu, takže s největší pravděpodobnosti v pátek odpoledne okolo 16.00 jsem v Chabrech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 čau kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 ahoj kolego... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 to by jsem se mohli Luky domluvit a jet tam společně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.