Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ahooooj hospodo :p

Marku mochito je ledová tříšť + bílej rum + limetka + máta + sodovka.....ale lepší je cuba libre :palec2:

ahoj ..

..aaaaaa pááám je gurmán.. :smich:

Vloženo
a cuba libre...já jsem obyč balík tohle neznám

havana tmavej rum...třtinovej cukr...máta...a kola na dolití - je to sladší ;) snad jsem nic nezapoměl :) Chlapci teď jim exkluzivní žrádýlko, asi by jste se z mojí kombinace chutí dobře posra.... lol

Vloženo
havana tmavej rum...třtinovej cukr...máta...a kola na dolití - je to sladší ;) snad jsem nic nezapoměl :) Chlapci teď jim exkluzivní žrádýlko, asi by jste se z mojí kombinace chutí dobře posra.... lol

tak piš..co

Vloženo
tak piš..co

Marku udělal jsem si mix tuňáka s kečupem a zapíjím to svým tradyčním nápojem - tvaroh rozmixovanej v mlíce :palec2:lol

Spineshank: Ondro to zas bude krve...tolik zmařených životů :feve:lol

Vloženo
Marku udělal jsem si mix tuňáka s kečupem a zapíjím to svým tradyčním nápojem - tvaroh rozmixovanej v mlíce :palec2:lol

dobytku..... :smich::smich::smich:

Vloženo
no koukam to ja bych jenom chlemstal pivo nebo fernet.... :smich::smich:

pivo Jeník rád, ale s fernetem na mne nesmíš....jen ho cítím a zvedá se mi....žaludek samozřejmě :smich:

Roman: Ooooo děkuji za uvítání...Jenda zdravý vrchního energetika ;)

Vloženo
ty vole honzo mě je blbě...fuj

tohle můj žaludek zvládá, ale nedávno jsem se vzbudil pozdě v noci, páč mne chytla mlsná a sežral jsem půl pytlíku gumovejch medvídků...zapil to vodou a šel spát...po půl hodce křeče břicha a do rána jsem seděl na míse....ty svině medvědi se mi v žaludku roztáhly a já byl jak v 9vátým měsící - jen ten můj "plod" neměl kudy ven :feve::help:

Vloženo

ježiš Jendo :kuk::kuk: to se dá jíst v takové kombinaci jo?? :smich:

Vloženo
:kuk::kuk::kuk: a co já...mám ten G12° :palec2:

Markůůůů pro tebe vždycky bude nějakej podpulťák :palec2:

Roman: ty trika jsou fakt super, je to snad jedinná výborná věc co vymysleli...a snad ještě kombinéza :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...