Hospodský pokec - Stránka 415 - Hospoda FA & RO - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

ahoj ptáku :) ani do SZ to nepatří, oba jste správný chlapy a tohle číst byla vyloženě lahůdky...jak kdyby se handrkovaly dvě děti o hračku :D takže koukej Markovi vrátit ten bublifuk a neboj, on ti tu tahací kačenku taky dá :smich: a jsem rád že moudřejší a tělesně slabší ustoupí lol

že se nestydíte aby vás mládežník udobřoval :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

raca napsal:
honzo neřikam že sem udobřenej to se asi nestane..jen sem uznal svuj podíl viny tak sem to smazal.....

ale už to neřešme ...co ta tvoje nová holka??? postoupil si o metu dál????

jo vpoho, nikoho nutit do udobřování nehodlám....nejsem přeci ten buzerující tip...nebo jo? :D jo nemá cenu to řešit...jen by mne mrzelo, kdyby jste se tu zrovna vy dva handrkovali kvůly názoru kterej máte lehce odlišnej, i když bych dal ruku do ohně za to, že kdyby jste si o tom promluvili v reálu bylo by to naprosto jináč ;) nikdy nepochopim, jak někdo může po netu řešit "vážný" věci - to je tak akorát o nervy :p

- jináč se slečnou jsem dneska nebyl, probíhaly rodinné oslavy + nějaký to sportovní vyžití a nakonec nějaký to pivko s kamarádama...ale vypadá to slibně :palec2:

Odkaz ke komentáři

raca napsal:
tak to mě musíš někdy udělat školení...dneska sem doma s herečkou koukame na film a já sedim tady v putyce

neboj pobalim všecky ty přírůčky...počínaje "přírůčkou mladého gentlemana" a konče brožurou "i ty buď šarmantní" a dám ti hodinu lol:smich: jo tááák, takže takovej klidnej rodinej večer ;) to se divim, že tě herečka nechá....určitě běží nějaká srdceryvná romantika a ty tu zevluješ s orgánem v knajpě :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...