Woody Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Ahoj Marku, když už tu jsi, pak si dej s náma jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 kibi: no při minulé návštěvě jsme se přece domluvili, že mi budeš dopředu pěkně písemně oznamovat, kdy se hodláš dostavit, abych tě mohl pozdravit "oficiálně" a nebylo to "natajno" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 těpic ptáku jarabáku mám pro tebe stále to tričko, jen ti ho hodit ( a jelikož mi je jasný jak poctivě dodržuješ svůj "cholesteroluprostej jídelníček" tak aby ti ještě bylo ) nazdar jeníku no já čekam kdy přijdeš s nabítkou kvalitního .... sakra co to kecam ..... ..... no prostě kdy hodíš nějaky datum do placu 35 mm JOM40 mm HR na jom se vyprdni.....hodně špatnych referencí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Mirku já bych to snížil ještě letos. max na jaře půjdeš zpátky do serie, i když pochybuju, že to budeš chtít hodit nahoru. jak jednou snížíš, zpátky uý nebudeš nikdy chtít. kolik to bude ve finále?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Míro dal bych radši ty HRka -40mm dáda: sakryš no jooo tak hluboká omluva tak jak trávíte léto lidičky, už byla nějaká dovča? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 jindro: budu se snažit vymyslet nějaký datum a nadhodit ale asi si dám pod gaťata v oblasti zadku nějakej kus tvrdý desky nebo tak něco souhlas se Standou jináč ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 jindro: budu se snažit vymyslet nějaký datum a nadhodit ale asi si dám pod gaťata v oblasti zadku nějakej kus tvrdý desky nebo tak něco souhlas se Standou jináč ahoj ale no tak....koukal jsem že planujete hradec kdybys tam nakonec jel tak bych se taky zastavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 ahoj Honzíku už se mi dělá maska a na podzim se utkáme na srazu o nejhezčího kombíka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 jindra: plánuje se Hradec a vypadá to na velkou účast..ale já mám jako na potvoru šichtu možná se tam stavím jen na skok na večír, ale to nevim jak zvládnu...každopádně by nebylo od věci něco vymyslet - i když jak je hezky, tak utrhnout nějakej volnej čas je těžký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 nějaký sraz je v plánu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 jindra: plánuje se Hradec a vypadá to na velkou účast..ale já mám jako na potvoru šichtu možná se tam stavím jen na skok na večír, ale to nevim jak zvládnu...každopádně by nebylo od věci něco vymyslet - i když jak je hezky, tak utrhnout nějakej volnej čas je těžký ježiš tak si vezmeš dovolenou ....standa by taky určo přijel a i ostatní pražáci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Stando to zní jako výzva já už na zevnějšku moc nemakám, teď dělám interiér....chci z toho uvnitř udělat superba doufám že mi výjde na podzimní srázek čas a volno, moc rád bych tam dorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 a kde jakej srázek plánujete, už mi povíte??!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 ježiš tak si vezmeš dovolenou ....standa by taky určo přijel a i ostatní pražáci ... ráca dovča nehrozí na 100% teď mi akorát končí a další bych musel mít plánovanou...navíc je právě čas dovolenek, tak myslím že ani přehození šichty není reálný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 stando:no planuje ho chomutovska grupa v hradci u kadaně tušim na poslední vikend v srpnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Stando: Hradec u Kadaně (zde: http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=ke...136994304@z=13) více je v lokálních srazech Chomutovsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 ráca dovča nehrozí na 100% teď mi akorát končí a další bych musel mít plánovanou...navíc je právě čas dovolenek, tak myslím že ani přehození šichty není reálný tak bys moh přijet v pracovnim ....jako bezpečnostní složka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Marku nebuď špión a přidej se já tě vidíííím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 tak bys moh přijet v pracovnim ....jako bezpečnostní složka... asi nekoukáš na zprávy, není benzín a na brusle ani kolo jsme zatim nevyfasovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 nazdar jeníku no já čekam kdy přijdeš s nabítkou kvalitního .... sakra co to kecam ..... ..... no prostě kdy hodíš nějaky datum do placuna jom se vyprdni.....hodně špatnych referencí Jaké referenca na jo? Nikde jsem je nanašel, má je Ramatikl a spokojenost a ty HR jsou 2x dražší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 kup weitec nebo podobný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 nebo kup eibach! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Míra: taky bych těm JOM moc nevěřil osobně mám V-maxxe - 35mm, najeto na nich cca 8000km a naprosto spokojenej - jsou prý z pružin nejměkčí, což mi vyhovuje ale jináč jak radí kluci: Waitec, HR, KW, eibach...skrátka značky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 No, já zas slyšel, že HR jsou nejmekší, tak nevím, no. Ale ony ty HR se dáváji i na poršáky, to bude asi kvalita, jenže na ten muj nájezd 9 tis km ročně to odjedu i bez pružin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Míro: ty HRka budou zaručeně dobrý, ale cena 5t je taky pěkná PS: ale je hezký že se tu přeme kdo má měkčí péro(a) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.