raca Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 hlasim že moje jsou tvrdy!!.... :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 jo Mirku, ale Honza mluvil o JOM a ne HR. já bych raději taky koupil kvalitnější pružiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 moje taky Jindro a to mám zavrhovanej SuperSport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 anebo si hod do auta par pytlu brambor a budeš taky pěkně sníženej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Tak nevím, jak na sv.ni starší nejsou žádné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 kdo si počká....každou chvili je tady někdo nabízí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 ale zase na druhou stranu myslím, že Ramatikl je má taky, tak se ho Mirku zeptej jak je s nima spokojenej a pak se podle toho rozhodni. každopárně na ně máš 2 roky záruku, tak se možná není čeho bát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 pro dnešek se s Váma loučím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 měj se stando! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 ale zase na druhou stranu myslím, že Ramatikl je má taky, tak se ho Mirku zeptej jak je s nima spokojenej a pak se podle toho rozhodni. každopárně na ně máš 2 roky záruku, tak se možná není čeho bát. Vždyt sem to psal a znám ho i osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 ahoooj Stando Míro: sice je záruka, ale jebat se s podvozkem, znova dělat geošku...to radši připlať litrásek nebo dva za kvalitu a máš větší šanci že budeš mít klid já už nééé jednou udělal blbost a šetřil na nesprávným místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 honzo jak dopadla geoška u tebe po snížení??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 N tak co mám podle vás vzít? Jakou značku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 (editace) no tady sme ti řikaly jakykoliv krom jom,ale o nich zase máš dobra refernce tak je to těžky už si zkoušel něco vyčíst třeba zde Editováno: 14. Srpen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 jindro: nechal jsem u známýho vyměnit komplet podvozek, přední brzdy a když mi vracel auto, tak říkal že by měla být geoška dobrá - jen volant byl mírně nakřivo....zajel jsem do škodovky dal 800,- za geometrii a hádej co....geometrie naprosto vpořádku...že já debil nevěřil tomu známýmu Míra: weitec, HR, KW, Eibach - volill bych mezi nimi, podle toho jak je seženeš za dobrej peníz PS: doporučil bych i svoje V-maxxe, jsem vážně moc spokojenej, ale už jsem slyšel že někdo na ně nadával (teda hlavně na tlumiče) chlapci na chvilku vám uteču :-p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 no ja pravě si řikal jestli ma cenu vyhazovat prachy za geometrii tak na to seru......... já taky letim možna se tu večer ještě ukážu .....čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 teď dělám interiér....chci z toho uvnitř udělat superba A sedačky z OIIky neceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 zdarec hospodo....nudim se v práci chtělo by to probrat nějakou uchylarnu at se proberu,teda jestli mě neproberou ty naši šikulové u zelenych tlačitek na linkach, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Čus Ráco, tal jsem včera trocu hledal a našel toto, dobrá cen, co ty na to? http://tuning.autodoplnky.cz/weitec/pruzin...ia-typ-s3018248 Musíš brát v potaz i to, že je tam poštovné grátis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 ahoj míro ...tady by snad neměl bejt nějakej problem ale spíš by se to chtělo zeptat někoho kdo ma víc zkušeností se snižovaním.....pročet si to tema co sem ti sem hodil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Jo a každý píše, že nejlepčí jsou ty jeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 aha no tak to je blbí.....ja jezdim na eibachu ale nemam srovnání s jinyma tak to je těžky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Je to tvrdé o hodně? Jak jsi to měnil, sám? Vím, že jsi psal, že je někde v předu problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 jo přesně vepředu v pravo sem narazil na problem že sem to radši nechal udělat.....jak sundavaš tlumič s těhlice tak to jde kousek a pak se opře poloosa o rám...muselo se z poloosy stahnout kolo a do toho sem nešel....tvrdši to je vic než sem si myslel...je to o zvyku.hlavně na trasach ktery máš hodně naučeny jezdit určitou rychlosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 A štěrká ti něco, když je to tvrdší? Já totiž nesnáším, když něco píská, štěrká , klepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.