Srpen 20, 200916 r Autor Tak to souhlasím,nechal sem přes noc klíče ve dveřích a ráno tam furt stála to není barvou, ale tím že to není full...ale soc....to nikdo nechce ani zadara
Srpen 20, 200916 r to není barvou, ale tím že to není full...ale soc....to nikdo nechce ani zadara velký full krátkáb hůll
Srpen 21, 200916 r GRRRRRRRRRRRRR v ulici máme několik otrávených psů , ted mi volala máma,ta moje od včera zvrací tak s ní jede pro jistotu na veterinu Ježííííš,když dá pokoj auto tak zase tohle Upraveno Srpen 21, 200916 r od Zuzka78
Srpen 21, 200916 r Ahoj Ondro, kdy sem hodíš ty fota? Anebo si furt nemůžeš vybret z Sauto? foto sem dám neboj,ale až po dovolený asi,protože teďkom nějak nestíhám
Srpen 21, 200916 r tak tu mam něco pro ty co neřešej do nekonečna barvu ale taky něco tvořej....kdybych věděl co mě čeka tak se asi rozmyslim ale vysledek stojí za to....
Srpen 21, 200916 r Na tu lampičku se taky chystám.Akorát chci ještě přidat zespod tapecu led na osvětlení podlahy.Abych do něčeho nešláp
Srpen 21, 200916 r pokud to bude za odrazkou tak ti je rozptyl naprd.....a misto bíly bych příště dal červenou
Srpen 21, 200916 r ahoj ... dík za uznaní škoda že sem nedělal i audiozaznam to by ste se zasmali .-)))
Srpen 21, 200916 r hááááááááálóóóóóóóóó? by mně zajímalo kde všci ve čtyři ráno jste..... Nespal jsem.. ale jít an forum mě fakt nenapadlo
Srpen 21, 200916 r Ono tu social editon tu mají skoro všichni krom pana vedoucího, ale ON tu nechodí Děkuji, že se vztahuju do toho skoro
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.