Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ježkovi voči.....ta by tě prohnala kdyby to četla :-)))).....no ja se ještě nevodhodlal na tu střechu vylízt nějak mi vejšky nedělaj dobře ....co to tady včera zase ten vedoucí cintal za nesmysly??že sme místní borci nebo tak nějak?začinaj mi chybět jeho uplakany příspěvky v podpisu,už sem se dloouho nezasmal :-(

No, číst by to neměla :), mě výšky taky nedělají dobře, naštěstí máme rovnou střechu

a co balíček?už přišel?

Upraveno od raca

Ee, ale už jsem nervózní jak saňky v létě :)

a doma si nato pani připravil??? :-))).....abys nebil bit! :-)

No,ještě ne ;) , to bude mazec

tak to sem zvědavej jak dopadneš...to budou lítat hrnce

To ne, to zpraví nová kabelka a bude to OK

jo tak tomu rozumim kabelky jsou moooc dobrý usmiřovadlo.......jen je u nas už nema pomalu kam dávat.....

• Autor
ježkovi voči.....ta by tě prohnala kdyby to četla :-)))).....no ja se ještě nevodhodlal na tu střechu vylízt nějak mi vejšky nedělaj dobře ....co to tady včera zase ten vedoucí cintal za nesmysly??že sme místní borci nebo tak nějak?začinaj mi chybět jeho uplakany příspěvky v podpisu,už sem se dloouho nezasmal :-(

prosím, aby mě zde nikdo-tzn. Raco Ty, neoslovoval vedoucí....děkuji...

kvuly anonymitě před neznalymi nejmenuju.vyraz "ON" apod. neuznavam a aby pochopili ostatní o kom mluvím se jiny osloveni než vedoucí nehodí

• Autor

ok takže furt budeš provokovat jo......

já??..asi si nečet svoje včerejší příspěvky?......to mi nepřišlo že by si s tim skončil....a nechapu co je na oslovení "vedoucí" provokativní,nic sprostyho ani urážlivyho to není a zasvěcení hned ví o kom je řeč

• Autor

ale když to nechci??? je to takovej problém? U tebe je asi vše co není po tvém problém co.....

Kluci klííííd.Snad se tu nebudete hádat. :kuk:

V hospodě má být legrace né??? :palec2:

No čus Pitrys, ty ještě žiješ? lol

2marek:myslím že oslovení vedoucí není o moc horší než tvoje sprosty vyrazy na moji osobu....pokud nezvladáš stres kup si milku čokoladu na nervy.....po tvych posledních příspěvcích kde si akorat machroval ,nezapoměl ostatní(nejen mě) shazovat mi za víc než tyhle tři přispěvky ktery ti věnuju nestojíš-je to smutny ale je to tak

Upraveno od raca

Kluci klííííd.Snad se tu nebudete hádat. :kuk:

V hospodě má být legrace né??? :palec2:

ahoj jasny legrace musí bejt...ale ma to určity meze....a nějaky natury fakt nesnesu

• Autor
2marek:myslím že oslovení vedoucí není o moc horší než tvoje sprosty vyrazy na moji osobu....pokud nezvladáš stres kup si milku čokoladu na nervy.....po tvych posledních příspěvcích kde si akorat machroval ,nezapoměl ostatní(nejen mě) shazovat mi za víc než tyhle tři přispěvky ktery ti věnuju nestojíš-je to smutny ale je to tak

OK...poruším pravidla a pošlu tě DO PRDELE kam patříš Ty zmetku jeden a můžeš si na cestu posvítit LEDkama.......a klidně mi zařiď BAN moderátore......

OK...poruším pravidla a pošlu tě DO PRDELE kam patříš Ty zmetku jeden a můžeš si na cestu posvítit LEDkama.......a klidně mi zařiď BAN moderátore......

:palec2: .....dovolim si podotknout že sem za celou dobu nepoužil sprosty slovo .... :smich: ....

žiju a chystám se pomalu na noční :kuk:

Ale lidi, jednou přijdu sem k vám do hospody a tady tohle, no toto :feve:

no v čechách bude asi bouřka.je tam nějak dusno :smich:

ahoj baris nenech se rozhodit...co tim co tu ted vygradovalo...co by to bylo za putyku kdyby tady chlapi nelili pivo z oken .-))))

Se tady hádaj ,ísto toho aby mi poradilikde sehnat ty stahovačky :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.