Srpen 23, 200916 r ježkovi voči.....ta by tě prohnala kdyby to četla :-)))).....no ja se ještě nevodhodlal na tu střechu vylízt nějak mi vejšky nedělaj dobře ....co to tady včera zase ten vedoucí cintal za nesmysly??že sme místní borci nebo tak nějak?začinaj mi chybět jeho uplakany příspěvky v podpisu,už sem se dloouho nezasmal :-(
Srpen 23, 200916 r No, číst by to neměla , mě výšky taky nedělají dobře, naštěstí máme rovnou střechu
Srpen 23, 200916 r jo tak tomu rozumim kabelky jsou moooc dobrý usmiřovadlo.......jen je u nas už nema pomalu kam dávat.....
Srpen 23, 200916 r Autor ježkovi voči.....ta by tě prohnala kdyby to četla :-)))).....no ja se ještě nevodhodlal na tu střechu vylízt nějak mi vejšky nedělaj dobře ....co to tady včera zase ten vedoucí cintal za nesmysly??že sme místní borci nebo tak nějak?začinaj mi chybět jeho uplakany příspěvky v podpisu,už sem se dloouho nezasmal :-( prosím, aby mě zde nikdo-tzn. Raco Ty, neoslovoval vedoucí....děkuji...
Srpen 23, 200916 r kvuly anonymitě před neznalymi nejmenuju.vyraz "ON" apod. neuznavam a aby pochopili ostatní o kom mluvím se jiny osloveni než vedoucí nehodí
Srpen 23, 200916 r já??..asi si nečet svoje včerejší příspěvky?......to mi nepřišlo že by si s tim skončil....a nechapu co je na oslovení "vedoucí" provokativní,nic sprostyho ani urážlivyho to není a zasvěcení hned ví o kom je řeč
Srpen 23, 200916 r Autor ale když to nechci??? je to takovej problém? U tebe je asi vše co není po tvém problém co.....
Srpen 23, 200916 r 2marek:myslím že oslovení vedoucí není o moc horší než tvoje sprosty vyrazy na moji osobu....pokud nezvladáš stres kup si milku čokoladu na nervy.....po tvych posledních příspěvcích kde si akorat machroval ,nezapoměl ostatní(nejen mě) shazovat mi za víc než tyhle tři přispěvky ktery ti věnuju nestojíš-je to smutny ale je to tak Upraveno Srpen 23, 200916 r od raca
Srpen 23, 200916 r Kluci klííííd.Snad se tu nebudete hádat. V hospodě má být legrace né??? ahoj jasny legrace musí bejt...ale ma to určity meze....a nějaky natury fakt nesnesu
Srpen 23, 200916 r Autor 2marek:myslím že oslovení vedoucí není o moc horší než tvoje sprosty vyrazy na moji osobu....pokud nezvladáš stres kup si milku čokoladu na nervy.....po tvych posledních příspěvcích kde si akorat machroval ,nezapoměl ostatní(nejen mě) shazovat mi za víc než tyhle tři přispěvky ktery ti věnuju nestojíš-je to smutny ale je to tak OK...poruším pravidla a pošlu tě DO PRDELE kam patříš Ty zmetku jeden a můžeš si na cestu posvítit LEDkama.......a klidně mi zařiď BAN moderátore......
Srpen 23, 200916 r OK...poruším pravidla a pošlu tě DO PRDELE kam patříš Ty zmetku jeden a můžeš si na cestu posvítit LEDkama.......a klidně mi zařiď BAN moderátore...... .....dovolim si podotknout že sem za celou dobu nepoužil sprosty slovo .... ....
Srpen 23, 200916 r ahoj baris nenech se rozhodit...co tim co tu ted vygradovalo...co by to bylo za putyku kdyby tady chlapi nelili pivo z oken .-))))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.