Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

taky bych potřeboval nějakoui echt stahovačku ideal větši hořejšek trochu zadeček a tak do 25let :-)

Čus ..... jééééééé tady sem něco prošvich cooooo :smich:

ale že umí krásný velký písmenka :_icon_smich2:

ahoj baris nenech se rozhodit...co tim co tu ted vygradovalo...co by to bylo za putyku kdyby tady chlapi nelili pivo z oken .-))))

JO to je pravda, i v příjemný hospůdce se občas strhne nějaká ta bitka :smich:

2baris: asi tak......sem rád že se kolega naplno projevil a konečně splní to že mě bude ignorovat

šak jo putyka je od toho aby se tam hrály karty řvalo se a občas padla nějaká ta facka :p

2baris: asi tak......sem rád že se kolega naplno projevil a konečně splní to že mě bude ignorovat

no projevil se zajímavě :)

a nebude se ti po tom stejskat???? :smich::smich:

trochu jo,ale najdu si někoho jinyho...co řikaš Ripere????   :smich::smich::smich: ...jak snašíš stres

• Autor
no projevil se zajímavě :)

nevíš o co jde.....já ti to povím......Raca je ten nej...a já ten nej.... vyber si kdo je kdo...

• Autor

nikdo tady o odchodu nemluvil.....

nevíš o co jde.....já ti to povím......Raca je ten nej...a já ten nej.... vyber si kdo je kdo...

V tom máš pravdu, že nevím o co jde. Ráca asi rád rejpá nj, tak ale bejt sprostej :feve: Já bych to bral s nadhledem, ať je tu příjemná atmosféra ;) A víš co se říká: Co se škádlívá, to se rádo mívá. :smich: :smich:

ano sem nej takže všichni povinně budou držet se mnou basu!!! :-)))))))) ještě že sem sežral baliček rumovych pralinek jinak bych se tady předvet jako uplnej ...egh hmmm nervak :-)))))))

Pitrys, jedeš na sraz do Bohumína?

trochu jo,ale najdu si někoho jinyho...co řikaš Ripere????   :smich::smich::smich: ...jak snašíš stres

Velmi ,ale velmi dobře lol:p škoda že jdu na noc do rachoty :feve:

ale ještě tu vchvíli budu :palec2:

2riper:no utikej do práce ja sem sice doma ale pani domací začina rejt do mě :-)) tak se taky za chvili budu poroučet

velmi dobře ale veeelmi dobře :p

škoda že jdu za pul h. na noc .

vidíš jak už blbnu. ta moje se mě ptala jestli vidím ještě jinou barvu mimo té zelené co je na monitoru.

2riper:no utikej do práce ja sem sice doma ale pani domací začina rejt do mě :-)) tak se taky za chvili budu poroučet

Tak re do paní domácí též, ne :prc:lol , my tě tu na těch 5 minut omluvíme :smich:

asi tak ... u mě už jen krouti hlavou :-))))

Tak re do paní domácí též, ne :prc:lol , my tě tu na těch 5 minut omluvíme :smich:

tolik ???  mě stači minuta kdo se s tim má furt dřit :-))))

Týýýýý joooooo 5 minut??? :smich: jsi šampiooooon :prc:

• Autor
ano sem nej takže všichni povinně budou držet se mnou basu!!! :-)))))))) ještě že sem sežral baliček rumovych pralinek jinak bych se tady předvet jako uplnej ...egh hmmm nervak :-)))))))

aha tak máš v sobě pár pralinek..proto tak chytrý věci tady na nás chrlíš....

Upraveno od Marek

tolik ???  mě stači minuta kdo se s tim má furt dřit :-))))

:smich: :smich: :smich: :smich:

AAAAAAAAAA dozor :smich: bude se foukat a raca měl pralinky tak je v pr.... :p:p

no pralinky byly ale oni ta kurvy tam nedavaj pravej rum....je tam jen nějaka hovadina a to není ono

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.