Srpen 23, 200916 r taky bych potřeboval nějakoui echt stahovačku ideal větši hořejšek trochu zadeček a tak do 25let :-)
Srpen 23, 200916 r ahoj baris nenech se rozhodit...co tim co tu ted vygradovalo...co by to bylo za putyku kdyby tady chlapi nelili pivo z oken .-)))) JO to je pravda, i v příjemný hospůdce se občas strhne nějaká ta bitka
Srpen 23, 200916 r 2baris: asi tak......sem rád že se kolega naplno projevil a konečně splní to že mě bude ignorovat
Srpen 23, 200916 r šak jo putyka je od toho aby se tam hrály karty řvalo se a občas padla nějaká ta facka
Srpen 23, 200916 r 2baris: asi tak......sem rád že se kolega naplno projevil a konečně splní to že mě bude ignorovat no projevil se zajímavě
Srpen 23, 200916 r 2baris: asi tak......sem rád že se kolega naplno projevil a konečně splní to že mě bude ignorovat a nebude se ti po tom stejskat????
Srpen 23, 200916 r a nebude se ti po tom stejskat???? trochu jo,ale najdu si někoho jinyho...co řikaš Ripere???? ...jak snašíš stres
Srpen 23, 200916 r Autor no projevil se zajímavě nevíš o co jde.....já ti to povím......Raca je ten nej...a já ten nej.... vyber si kdo je kdo...
Srpen 23, 200916 r nevíš o co jde.....já ti to povím......Raca je ten nej...a já ten nej.... vyber si kdo je kdo... V tom máš pravdu, že nevím o co jde. Ráca asi rád rejpá nj, tak ale bejt sprostej Já bych to bral s nadhledem, ať je tu příjemná atmosféra A víš co se říká: Co se škádlívá, to se rádo mívá. :smich:
Srpen 23, 200916 r ano sem nej takže všichni povinně budou držet se mnou basu!!! :-)))))))) ještě že sem sežral baliček rumovych pralinek jinak bych se tady předvet jako uplnej ...egh hmmm nervak :-)))))))
Srpen 23, 200916 r trochu jo,ale najdu si někoho jinyho...co řikaš Ripere???? ...jak snašíš stres Velmi ,ale velmi dobře škoda že jdu na noc do rachoty ale ještě tu vchvíli budu
Srpen 23, 200916 r 2riper:no utikej do práce ja sem sice doma ale pani domací začina rejt do mě :-)) tak se taky za chvili budu poroučet
Srpen 23, 200916 r trochu jo,ale najdu si někoho jinyho...co řikaš Ripere???? ...jak snašíš stres velmi dobře ale veeelmi dobře škoda že jdu za pul h. na noc .
Srpen 23, 200916 r vidíš jak už blbnu. ta moje se mě ptala jestli vidím ještě jinou barvu mimo té zelené co je na monitoru.
Srpen 23, 200916 r 2riper:no utikej do práce ja sem sice doma ale pani domací začina rejt do mě :-)) tak se taky za chvili budu poroučet Tak re do paní domácí též, ne , my tě tu na těch 5 minut omluvíme
Srpen 23, 200916 r Tak re do paní domácí též, ne , my tě tu na těch 5 minut omluvíme tolik ??? mě stači minuta kdo se s tim má furt dřit :-))))
Srpen 23, 200916 r Autor ano sem nej takže všichni povinně budou držet se mnou basu!!! :-)))))))) ještě že sem sežral baliček rumovych pralinek jinak bych se tady předvet jako uplnej ...egh hmmm nervak :-))))))) aha tak máš v sobě pár pralinek..proto tak chytrý věci tady na nás chrlíš.... Upraveno Srpen 23, 200916 r od Marek
Srpen 23, 200916 r no pralinky byly ale oni ta kurvy tam nedavaj pravej rum....je tam jen nějaka hovadina a to není ono
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.