Srpen 27, 200916 r no to taky doufam....taky si řikam jaka sem matka tereza :-)))) jj si na všechny tak milej :smich:
Srpen 27, 200916 r skoro na všechny.......ten zbytek miluju... jo toho jsem si všiml, hlevně jednu konkrétní osobu co
Srpen 27, 200916 r jo toho jsem si všiml, hlevně jednu konkrétní osobu co to je to tak okaty??? doufam že si herečka nevšimne jakou fotku mam vedle monitoru .-))))
Srpen 27, 200916 r tak jsem to letmo přečetl dnešní zajímavou diskuzi a nechápu, že Vás stále dokola baví
Srpen 27, 200916 r tak jsem to letmo přečetl dnešní zajímavou diskuzi a nechápu, že Vás stále dokola baví Tak to tě obdivuju, že si to pročítal, já bych to zavřel po první stránce :smich:
Srpen 27, 200916 r Tak to tě obdivuju, že si to pročítal, já bych to zavřel po první stránce :smich: Taky to nečtu , pac stejne otevres jakejkoliv list a je tam akorat ta sama habadura - " ja sem kokot , ty si kokok "
Srpen 27, 200916 r uz se tesim dneska za bubny , se vymlatim ... to je samej kokot dneska víš že na tohle máš už zřízený nový téma
Srpen 27, 200916 r Standis dobrá práce: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=73040&hl= Upraveno Srpen 27, 200916 r od Vlasta
Srpen 27, 200916 r tak jako číst tady nějaký navážení mě opravdu nebaví a nejsem sám, atk ať si jdou do jinýho tématu a tam si klidně roztrhají občanky
Srpen 27, 200916 r ahoj stando já sem v tom dneska nevině!!...pouze sem branil svoji poctivost... :-)
Srpen 27, 200916 r ahoj stando já sem v tom dneska nevině!!...pouze sem branil svoji poctivost... :-) svůj věneček
Srpen 27, 200916 r ahoj stando já sem v tom dneska nevině!!...pouze sem branil svoji poctivost... :-) jen nekecej a kdo mi začal hanit barvu a kola lol
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.