Srpen 28, 200916 r a jéje baris je tu...... nj, ale nevím na jak dlouho, dnes mi nějak zlobí net, buď to nejde vubec a nebo pomalu
Srpen 28, 200916 r No jednou potřeboval v hospodě...na jak to říct..prostě srát.....jdu na WC...a tam celej hajzl poblitej..no zvednul se mi kufr...přestalo se mi chtít s.rát, ale malinko jsem si tam taky ublinknul....to bylo něco...fuj.. no když běžim na poslední chvili tak sednu a je mi to jedno.....když sem měl srací chřiku zkous sem i hajz v kauflandu.....jen tak tak dobíham spíš prdim než seru a bezďák co vedle chcal uznale mumlal něco ve smyslu když musíš tak musíš,,
Srpen 28, 200916 r ahoj , tak ty chlápci jsou dobře jetý zdar .. to víš vodka je vuooodka.. Upraveno Srpen 28, 200916 r od raca
Srpen 28, 200916 r no když běžim na poslední chvili tak sednu a je mi to jedno.....když sem měl srací chřiku zkous sem i hajz v kauflandu.....jen tak tak dobíham spíš prdim než seru a bezďák co vedle chcal uznale mumlal něco ve smyslu když musíš tak musíš,, dnes máte velice zajímavý téma :smich:
Srpen 28, 200916 r když musíš tak musíš,, na tenhle slogan má práva Kofola, tak pozor joo ahoj bando koukám že se tu řeší tradyčně chutná a oduševnělá témata, tak se k vám na chvilku přidám jo
Srpen 28, 200916 r Autor na tenhle slogan má práva Kofola, tak pozor joo ahoj bando koukám že se tu řeší tradyčně chutná a oduševnělá témata, tak se k vám na chvilku přidám jo tak pochůzkáři co máš na autě novýho...šup slíbený foto....
Srpen 28, 200916 r na tenhle slogan má práva Kofola, tak pozor joo ahoj bando koukám že se tu řeší tradyčně chutná a oduševnělá témata, tak se k vám na chvilku přidám jo nazdar..ale jedině jestli máš prujmík...aby si zapad
Srpen 28, 200916 r tak oni hajzlíky v hospodách jsou téma samo o sobě, kor v pokročilých nočních hodinách, někdy sí říkách chudák ta uklízačka lol
Srpen 28, 200916 r nazdar..ale jedině jestli máš prujmík...aby si zapad kamaráde přežral jsem se kukuřice = a nestihla se strávit Mára: mám jen jednu foto a je chabá...každopádně jsem čenžl budíky, koberečky a hlavně vlantííík
Srpen 28, 200916 r trošku zachlastali jasny jedna - dvě - tři flašky... ... fuj mě je blbbě....zase po dlouhy době cejtim na patře pražskou vodku
Srpen 28, 200916 r tak oni hajzlíky v hospodách jsou téma samo o sobě, kor v pokročilých nočních hodinách, někdy sí říkách chudák ta uklízačka lol myslím že když to "dílko" někdy vidí, tak může vklidu hádat co se ten den v knajpě podávalo za jídlo ale jako téma dobrý, hnedka po "tchýních" a "mlíku" je to TOP
Srpen 28, 200916 r tak oni hajzlíky v hospodách jsou téma samo o sobě, kor v pokročilých nočních hodinách, někdy sí říkách chudák ta uklízačka někdy si řikam jak hodně skvělí mam povolaní... kamaráde přežral jsem se kukuřice = a nestihla se strávit tak budeš kadit popcorn to se jen tak nevidí
Srpen 28, 200916 r jasny jedna - dvě - tři flašky... ... fuj mě je blbbě....zase po dlouhy době cejtim na patře pražskou vodku to já spíš ruma, jednou jsme vypadali po pár flaškách podobně a od tý doby ho nemůžu ani cejtit :smich:
Srpen 28, 200916 r to já spíš ruma, jednou jsme vypadali po pár flaškách podobně a od tý doby ho nemůžu ani cejtit mě už toho moc na piti nezbejva ..at se podivam na co chci je mi blbě...
Srpen 28, 200916 r někdy si řikam jak hodně skvělí mam povolaní... tj, iklízečka asi musí mít dobrý zažívání, já kdybych to měl uklízet, tak tam asi ještě něco přihodím
Srpen 28, 200916 r Autor to já spíš ruma, jednou jsme vypadali po pár flaškách podobně a od tý doby ho nemůžu ani cejtit Na vojně...povyšování na půlročáka.....půl litru rumu na ex......a asi 5 min pohoda.....a pak asi 5-ti metrová šavle......
Srpen 28, 200916 r Autor mě už toho moc na piti nezbejva ..at se podivam na co chci je mi blbě... to musíš překonat......jako já ten rum...už ho zase po víc jak 10-ti letech zase můžu.....
Srpen 28, 200916 r Na vojně...povyšování na půlročáka.....půl litru rumu na ex......a asi 5 min pohoda.....a pak asi 5-ti metrová šavle...... já jsem se nedokázal ani zvednout a kámoš mě vezl domu na motorce a sekla se mu tam jednička, takže jsme poskakovali po silnici a najednou do toho ještě policajti, takže celkem zajímavý
Srpen 28, 200916 r Vzít na to wapku a vystříkat doztracena. znamyho bracha jezdí do rajchu mejt toi toiky na ruzny festaky atd.....jako nechutnost největší....ale když po čtrnacti dnech přijede ma zato 30-35litru + všechny vydaje jidlo doprava placeny...... tak si vždycky zanadavam když tady hakuju noční a víkendy ...a takovej kokot co meje hajzly huli červeny marlbora ..neví čim by jezdil a chce stavět
Srpen 28, 200916 r mě už toho moc na piti nezbejva ..at se podivam na co chci je mi blbě... tak to si na tom celkem špatně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.