Vlasta Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Dcera ve šlépějích svého otce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Zduř bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Zdar všici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Přiznejte se ,kdo má známého v servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 autorizovaném? Nebo normálním? Pitrys, dojedeš na ten sraz do bohumína? A co takhle 27.9 v 14,00 v Hranicích na Moravě, já jedu, jel bys též? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 autorizovaném? Nebo normálním?Pitrys, dojedeš na ten sraz do bohumína? A co takhle 27.9 v 14,00 v Hranicích na Moravě, já jedu, jel bys též? Spíš autorizovaném.Mám hádanku. S tím Bohumínem záleží,jestli nepojedem pryč,páč mám dovolenou.Navíc pořád nevím kolik stojí to měření výkonu 27.9.pracuji.mám odpolední celý víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 V autorizáku u Kudrny má myslím že bratrance FABTONY, a jede do Bohumína. Jinač i muj soused tam dělá ale moc se neznáme, nastěhoval se nedávno. Kdyby to ale bylo něco zapeklitého, tak bych za nim zašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Už jsem to tu kdysi dával do placu a žádný chytrolín to nevěděl. Jde o to když máš origo centrál.Zamkou se ti dveře a pak už třeba levé zadní nejdou odemknout.Safesystem drží zámek zavřený.Jak se dá ty dveře otevřít,aby se mohl vymontovat zámek pro opravu?Ha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Brej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 (editace) ty si dostal ránu na dveře,že ti safe systém bloknul zámek?Znám borce co to dělal na golfu a otevíraly to jako 120 ... sundáš gumu u okna z venku a po chvíly šťourání zámek povolil.Pokud máš možnost,sundej tapec ze dveří .. sice je to prcačka,když jsou dveře zavřený,ale všecho jde.. pak jen zámek vyšroubuješ a pohraješ si se západkou ... je to otevřený edit: brácha mladý tady je jeho profil http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=34762 to právě dělal na tim golfu... zkus ho kontaktovat.. je velmi ochotný a snad ti poradí Editováno: 8. Září 2009, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 No vidis pite a pak ze jsme vsichni na hoven . tady Azrik vííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Dcera ve šlépějích svého otce myslíš že z ní bude kolotočář ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 tady Azrik vííí Nevim.... bude vedět kenny... já jsem jen byl v pozici čumila a navíc to bylo tak před rokem,takže si to matně pamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 no ale tak podstatne je vedet ze nekdo vi .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 to je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Je to děs,2 den po dovči a já se tady z toho můžu po.rat ...no nebylo mě líp na dovči.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Ondro : tobe mozna bylo dobre ale nam ne , s vedomim ze si na dovce se nedalo delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 to je fakt No jasný , je potřeba mít kontakty .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Ondro : tobe mozna bylo dobre ale nam ne , s vedomim ze si na dovce se nedalo delat no mě bylo báječně,ale myslel jsem tam na vás klucí..nebojte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 A kde s i byl ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 já sem vám to neříkal??? Aha,tak to musím napravit teda,byl jsem na 11 dní v Řecku a to na ostrově Lefkáda.Letěli jsme z Brna takže za 2 hoďky jsme tam byli,žádné 10-12hodinové cesty autem atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 hmmm ... no a co opalil sis kulky ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 no na nuda jsme nechodili,ale kulky mám i neopálený krásný :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.