Září 8, 200916 r Autor hehe .. dojdi do hlouby duse a jsi žena taky já neee......duši nemám...že jo Míro..
Září 8, 200916 r ducha máš určitě .. hlavně po fazolích to je potom předušíno Upraveno Září 8, 200916 r od azriel
Září 8, 200916 r Autor čau hoši, Marku si kupuješ sex box? Není lepší holka? no ty u toho moc kecaj a pak chtěj aby jsi si je vzal..tady to nehrozí....vypláchneš uklidíš a je to
Září 8, 200916 r no ty u toho moc kecaj a pak chtěj aby jsi si je vzal..tady to nehrozí....vypláchneš uklidíš a je to tak když se ti to vyhovuje, tak nic proti tak přeju příjemný vyplachování
Září 8, 200916 r Autor fuuuj ... co když zapomeneš vypláchnout .. to musí bejt potom labužo nezapomeneš má to kontrolku
Září 8, 200916 r to aby si nakoupil lepítka na opravu důší ... páč ji propíchá jak včelička ... píchne a umře
Září 8, 200916 r ducha máš určitě .. hlavně po fazolích to je potom předušíno Teď zrovna tlačím fazolový salátek do hlavy
Září 8, 200916 r Teď zrovna tlačím fazolový salátek do hlavy mno já jim pusou... kudy to tlačíš ty? Upraveno Září 8, 200916 r od azriel
Září 8, 200916 r Autor Teď zrovna tlačím fazolový salátek do hlavy o hlavy??? Já většinou do žaludku....a nepřepisuj ten žaludek...Míro...ano!!!
Září 8, 200916 r To je zajímavy celej den se na pivko staví jeden dva,ale jak se probírá bejkárna prasárna tak je tu narváno NÁRODE KAM TO SPĚJEŠ.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.