Září 8, 200916 r Vlasto, tak ho taky hoď na stůl ať je poměříme a je klid a pak sem vlítne 5% a začne řvát něco o švédskym stole .. to ne .. hezky po staru podle metru
Září 8, 200916 r Autor Vlasto, tak ho taky hoď na stůl ať je poměříme a je klid jasně hned vedle párátek je místo
Září 8, 200916 r Autor a pak sem vlítne 5% a začne řvát něco o švédskym stole .. to ne .. hezky po staru podle metru není metr jako metr..to si pamatuj hlavně rybáři mají jinej Upraveno Září 8, 200916 r od Marek
Září 8, 200916 r Vlasto, tak ho taky hoď na stůl ať je poměříme a je klid Kucí to by jste nerozdejchaly a takhle by jste se
Září 8, 200916 r a pak sem vlítne 5% a začne řvát něco o švédskym stole .. to ne .. hezky po staru podle metru Vem si raději šupleru, ať ti neuteče ani milimetr
Září 8, 200916 r Autor to je rezervovyný pro tebe ... omyl....já mám natrénováno..a mám BOX ne boxík.,..víš...
Září 8, 200916 r Autor Kucí to by jste nerozdejchaly a takhle by jste se že by nějaká anomálie nebo spíš jen málie bez toho ano Upraveno Září 8, 200916 r od Marek
Září 8, 200916 r ti smály... nad mikrovelikostí? :smich: Jo ale i smalym kašpárkem se dá udělat VELKY DIVADLO
Září 8, 200916 r Autor Jo ale i smalym kašpárkem se dá udělat VELKY DIVADLO no a je to tu....malý péro veřejně přiznaný...
Září 8, 200916 r Jo ale i smalym kašpárkem se dá udělat VELKY DIVADLO to říkaj lidi,když už nemají argumenty,proč je jejich hudrovadlo malý.. tak se zařad do fronty,až se budou rozdávat znova ... :smich:
Září 8, 200916 r Autor to říkaj lidi,když už nemají argumenty,proč je jejich hudrovadlo malý.. tak se zařad do fronty,až se budou rozdávat znova ... KOLIKÁTEJ STOJÍŠ TY
Září 8, 200916 r No ty co se nejvíc ozívaj, tak ho maj nejmenšího lol ha .. další se přiznal že ho loví jak blechu v podpaždí :smich:
Září 8, 200916 r Autor No ty co se nejvíc ozívaj, tak ho maj nejmenšího tak mlč, aby se na to nepřišlo že to jsi Ty
Září 8, 200916 r hned vepředu,abych si mohl jít přidat :smich: Už jsi to otočil dvakrát a furt málo, co?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.